[quote]#post1606193 Ja Wam mowie... wina tego tliterowicza ... chwalil sie transferem chwalil i sie transfer wywalil bo menago kase zazyczyl sobie wieksza...[/quote]
Przecież on nigdzie nie napisał że chodzi o transfer.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
[quote]#post1606207 [quote]#post1606204 @Nesta#1716
A może masz wiedzę, co się teraz z tym zawodnikiem dzieje?
Trzymaja go w ukryciu przed reszta zespołu I sztabu szkoleniowego? [/quote]
nikt nie chce nazwiska czy narodowosci podac a myslisz ze podadza gdzie on teraz jest ?😏 moze trzeba by mu jakis catering zamowic.
moze po urzedach go woza[/quote]
Czyli nie trenuje z drużyną?
Mogli sobie spokojnie chłopa dopinać, to się musiał sponsor wygadać na TT :)
Z jednej strony rozumiem ekscytację, bo to chyba oni go "sponsorują" ale z drugiej - jak widać - warto sobie dać na wstrzymanie bo przy handlu żywym towarem różne kwiatki wychodzą.
[quote]#post1606223 [quote]#post1606193 Ja Wam mowie... wina tego tliterowicza ... chwalil sie transferem chwalil i sie transfer wywalil bo menago kase zazyczyl sobie wieksza...[/quote]
Przecież on nigdzie nie napisał że chodzi o transfer.[/quote]
Napisał. Czytaj dokładnie
[quote]#post1606208 @Nesta#1716 widzę że i Ty coraz bardziej sceptyczny do tego transferu jesteś.
Swoją drogą, skoro to taki cichociemny gość to może on został porwany w siatkę na swoim podwórku, przehandlowany za paczkę fajek, syn wodzą plemienia,niepełnoletni...[/quote]
Nie, ja wciąż jestem przekonany ze jest klepniety i bedzie zaprezentowany, ale jak sie czyta forum to moze wsiąknąć frustracje :)
[quote]#post1605580 [quote]#post1605579 Nie przejmuj się Nesta, pisz dalej.[/quote]
Ok rzucam wyzwanie!
Jak w poniedziałek/wtorek nie oglosimy transferu
Ktory jest juz zaklepany!
To prosze o zablokowanie mnie na forum! 🧐😎[/quote]
[quote]#post1606228 [quote]#post1605580 [quote]#post1605579 Nie przejmuj się Nesta, pisz dalej.[/quote]
Ok rzucam wyzwanie!
Jak w poniedziałek/wtorek nie oglosimy transferu
Ktory jest juz zaklepany!
To prosze o zablokowanie mnie na forum! 🧐😎[/quote][/quote]
To blokuj.
Nie musisz prosić, możesz zrobić to sam.
Transfer będzie czy nastąpił kataklizm,
podpisał czy nie podpisał,
trenuje z drużyną czy trzymamy go w izolatce,
murzyn, albaniec czy italianiec
wygadał się sponsor czy Nesta buduje swoją pozycję,
czekamy na pozwolenia o pracę czy będzie kopała na "czarno".
Ważne, że właśnie trwają zapisy na wyjazd do Gliwic.
CRACOVIA ON TOUR !!!
Z tego co zrozumiałem z forum. Transfer jest pewny ale go nie będzie. W dodatku ten świetny zawodnik jest słaby.
To się wszystko doskonale mieści w moim sposobie postrzegania świata.
Ależ emocje 😁
[quote]#post1606233 Z tego co zrozumiałem z forum. Transfer jest pewny ale go nie będzie. W dodatku ten świetny zawodnik jest słaby.
To się wszystko doskonale mieści w moim sposobie postrzegania świata.[/quote]
W tym kontekście fajnie brzmi hasło "Cracovia na nowo" 😁
- Edytowany
Co by nie napisać na temat onego transferu, to z pewnością ma on duży kaliber jak i ciężar...;)
Z pewnością Panowie z SKC którzy odwiedzili dzisiaj firmę Raliance Polska wiedzą coś więcej na ten temat;)
CO TO JEST SKC?
Coraz więcej pytań.
[quote]#post1606238 CO TO JEST SKC?
Coraz więcej pytań. [/quote]
kim jest ten Chybowski bo coraz bardziej przypomina mi cyber Mariana?
@zejniov#31855
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-02/1000018729-jpg-53551926.jpg[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-02/1000018742-jpg-37824188.jpg[/img]
- Edytowany
[quote]#post1606233 Z tego co zrozumiałem z forum. Transfer jest pewny ale go nie będzie. W dodatku ten świetny zawodnik jest słaby.
To się wszystko doskonale mieści w moim sposobie postrzegania świata.[/quote]
Stawiałbym na percepcję selektywną.Można z tym żyć,ale robi kocioł w głowie czasem..😁
Właściwszym byłoby napisać że odwiedzili go kibice z SCO - Stowarzyszenie Cracovia Oldschool.
Jest jeszcze SCT czyli Stowarzyszenie Cracovia To My, ale po gadżetach widzę że byli Ci pierwsi.
[quote]#post1606239 [quote]#post1606238 CO TO JEST SKC?
Coraz więcej pytań. [/quote]
kim jest ten Chybowski bo coraz bardziej przypomina mi cyber Mariana?
[/quote]
Rzeczywiście coraz mniej poważnie wygląda ten cały Cezary. Biznes robi się po cichu a nie jak cyber Marian ogłasza na tłiterze sukces zanim dojdzie do skutku 😆
- Edytowany
Panowie proponuje trochę na przyszłość zastanowić się, zanim zaczniecie porównywać osobę wspierającą nasz klub (dodatkowo między innymi zapraszającego chorą Matyldę z rodzicami do SkyBoxa) do Cyber Mariana, bo jest to zachowanie żałosne i niegodne Pasiaka.
- Edytowany
Jak długo będziemy cisnąc o ten transfer tak długo będziemy czekać, niech się toczy swoimi torami.
[quote]#post1606168 Okienko do 22 lutego .[/quote]
Wg https://www.mzpnkrakow.pl/ligi-centralne-kiedy-zimowy-okres-transferowy/ bieżące okienko kończy się [b]27 lutego. [/b]
Departament Rozgrywek Krajowych PZPN informuje, że uwzględniając rozpoczęcie rundy wiosennej rozgrywek szczebla centralnego w weekend 10/11 lutego 2024 r. zimowy okres transferowy w sezonie 2023/2024 dla rozgrywek PKO BP Ekstraklasy, Fortuna 1. Ligi i 2. Ligi rozpocznie się w dniu 29 stycznia 2024 r. (poniedziałek), a zakończy 27 lutego 2024 r. (wtorek).
[quote]#post1606248 [quote]#post1606168 Okienko do 22 lutego .[/quote]
Wg https://www.mzpnkrakow.pl/ligi-centralne-kiedy-zimowy-okres-transferowy/ bieżące okienko kończy się [b]27 lutego. [/b]
Departament Rozgrywek Krajowych PZPN informuje, że uwzględniając rozpoczęcie rundy wiosennej rozgrywek szczebla centralnego w weekend 10/11 lutego 2024 r. zimowy okres transferowy w sezonie 2023/2024 dla rozgrywek PKO BP Ekstraklasy, Fortuna 1. Ligi i 2. Ligi rozpocznie się w dniu 29 stycznia 2024 r. (poniedziałek), a zakończy 27 lutego 2024 r. (wtorek).[/quote]
dziwne gdzies czytalem ze jest do 22 lutego ze wzgledu na legie zeby zdążyła zglosic zawodnikow do ligi europy
[i]Dopinanie zawodnika[/i], hmm, dobrze, że nie zapinanie.
Jeden był taki co się nie dopinał i go Michał odstrzelił, co ciekawe w tym samym okienku odpalił też już dopiętego Kądziora
[quote]#post1606202 To mimo ze juz nie jezdze na taxi ponad 2 lata to trzeba by ich powozic po tych urzedach zeby zdazyli z pozwoleniem na prace? [/quote]
Dokładnie. Tudzież zainterweniować w Urzędzie Wojewódzkim? Kiedyś był taki temat i ogarnęli w kilka dni, poprzez interwencję w Urzędzie właśnie.
[quote]#post1606252 Jeden był taki co się nie dopinał i go Michał odstrzelił, co ciekawe w tym samym okienku odpalił też już dopiętego Kądziora[/quote]
Co do Kądziora to sam piłkarz zrezygnował jak dowiedział się że będzie trenerem ogrodnik bo dogadywał się z Zielińskim, co do Forsella zgoda.
Co do Chybowskiego. To wygląda na sensownego gościa. Dużo działa pro publico bono. Jest z Poznania ;-)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-02/bez-tytulu-png-77770877.png[/img]
- Edytowany
Świetnie zatem. Brylowanie na tłiterach niech więc zostawi ludziom pokroju cyber Mariana.
[quote]#post1606259 Świetnie zatem. Brylowanie na tłiterach niech więc zostawi ludziom pokroju cyber Mariana.[/quote]
A czemu ma nie chwalić się swoją pozazawodową działalnością? Dawaniu pieniędzy na chore dzieciaki czy na naszą Cracovię? Przecież nie spina dupy, jak cybermarian i komunikuje się z klasą, w nienagannej polszczyźnie, o czy Łemek z gts, może jedynie pomarzyć.
Czytając niektórych naśmiewających się z trudności przy tym transferze czy śmieszkujących z osób wspierających Klub różne myśli ma na ich temat. Słaby ten ich humor.
[quote]#post1606259 Świetnie zatem. Brylowanie na tłiterach niech więc zostawi ludziom pokroju cyber Mariana.[/quote]
wez sie juz nie pogrążaj
- Edytowany
[quote]#post1606260 [quote]#post1606259 Świetnie zatem. Brylowanie na tłiterach niech więc zostawi ludziom pokroju cyber Mariana.[/quote]
A czemu ma nie chwalić się swoją pozazawodową działalnością? Dawaniu pieniędzy na chore dzieciaki czy na naszą Cracovię? Przecież nie spina dupy, jak cybermarian i komunikuje się z klasą, w nienagannej polszczyźnie, o czy Łemek z gts, może jedynie pomarzyć.[/quote]
Co do poprawnej polszczyzny to "Łemko".
Nie wiedziałem, że cybermarian jest Łemkiem. Wygląda na kałmuka ;-)
@leszeczek#4153 Dziękuję za skorygowanie. Jest. Mój kumpel u niego pracował, ale się wqrwił i go popierdzielił. Mania wielkości poza skalą.
Tak można go ocenić po wielkości firmy i jego opowiadaniach.
żeby się nie okazał drugą "Wanną"
[quote]#post1606267 Tak można go ocenić po wielkości firmy i jego opowiadaniach.
żeby się nie okazał drugą "Wanną"[/quote]
Jak komuś wydaje książki PWN, to raczej nie będzie capem z gts-u.
No cóż. Pan Cezary ma nauczkę na przyszłość aby trzymać emocje na wodzy i nie upubliczniać niczego, dopóki nie będą dopięte wszelkie formalności. Jestem przekonany że transfer będzie (może przy kawie jutro?) ale nie potrzebnie się wszystkim podnosi ciśnienie.
Ale Bajarzem Ludowym już tak
@paluch#1088 Ale to miano ma dożywotnio Stawowy Wojciech vulgo "Wąsaty".
[quote]#post1606111 W tym chorym kraju musisz mieć zezwolenie nadzorców, żeby uczciwie pracować. [/quote]
Trochę przesadzasz. Tak jest wszędzie, w Anglii piłkarza jest jeszcze trudniej zarejestrować. Tak to już jest, że gdy chcesz pracować musisz mieć pozwolenie. Z tego co wiem to wydają decyzje dość szybko więc wina raczej nie jest po stronie urzędu o ile oczywiście to jest powód.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!