[quote]#post1605580
Ok rzucam wyzwanie!
Jak w poniedziałek/wtorek nie oglosimy transferu
Ktory jest juz zaklepany!
To prosze o zablokowanie mnie na forum! 🧐😎[/quote]
No dziś winien być.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
przyjdzie ;) spokojnie
Tyle czekania to mają być dwa transfery !
Pewnie siedzial gdzies na lawce rezerwowych w weekend...odwolali mu loty albo sie spoznil na samolot i dopiero dzis bedzie "wyginal smialo cialo" w pasiastej koszulce...
Przez protest rolników nie może dojechać z lotniska ma Kałuży ;-)
Może kuzyn Frodo by go zgarnął i przywiózł.
[quote]#post1606038 Przez protest rolników nie może dojechać z lotniska ma Kałuży ;-)
[/quote]
Hhe to by dopiero byl strzal w PR dla klubu jakby tak go ciagnikiem do klubu przywiezli i wsparli akcje strajkowa rolnikow :D
Wszedie by bylo w mediach...
To co, zagraj nam czarny cyganie melodie o albanczyku. 🙃
[quote]#post1606047 To co, zagraj nam czarny cyganie melodie o albanczyku. 🙃[/quote]
Jakże stęskniliśmy się za Tobą 😁😉
[quote]#post1606047 To co, zagraj nam czarny cyganie melodie o albanczyku. 🙃[/quote]
https://youtu.be/1SQdXYFuO1U?si=ktZ8UlB6__ZVFywB
Czy ktoś może zbanować tego pajaca?
- Edytowany
[quote]#post1606008 Coś ta bomba stała się niewybuchem 😂 Jak ja uwielbiam te forumowe pierdy 😆 [/quote]
Tragedia chłopie, zapomniałeś od czego jest ten wątek. Nawet ci prezes w wywiadzie dla radia krakow powiedział ze musiałby sie stać kataklizm żeby sie transfer wysypał. A Ty dalej swoje o pierdzeniu, bo nie zobaczyles wieczorem albanczyka w koszulce Cracovii.
Jak ci pierdzi to zablokuj watek i po sprawie. Nie wchodź w niego. Bo tu sa rozmowy,przecieki, spekulacje, informacje czasami ktory sie rozjeżdżają.
Nikt nie napisal o zadnej bombie! Nikt! Tylko o podpisanym transferze ktory czeka na ogloszenie!
[quote]#post1606053 [quote]#post1606008 Coś ta bomba stała się niewybuchem 😂 Jak ja uwielbiam te forumowe pierdy 😆 [/quote]
Tragedia chłopie, zapomniałeś od czego jest ten wątek. Nawet ci prezes w wywiadzie dla radia krakow powiedział ze musiałby sie stać kataklizm żeby sie transfer wysypał. A Ty dalej swoje o pierdzeniu, bo nie zobaczyles wieczorem albanczyka w koszulce Cracovii.
Jak ci pierdzi to zablokuj watek i po sprawie. Nie w chodź w niego. Bo tu sa rozmowy,przecieki, spekulacje, informacje czasami ktory sie rozjeżdżają.
Nikt nie napisal o zadnej bombie! Nikt! Tylko o podpisanym transferze ktory czeka na ogloszenie!
[/quote]
Co do owej bomby.
Wejdź sobie w X Cezarego Chybowskiego. Sam uskutecznił wpis o bombie od MKS Cracovia SA. I jego firmie.
15 luty.
[quote]#post1606054 [quote]#post1606053 [quote]#post1606008 Coś ta bomba stała się niewybuchem 😂 Jak ja uwielbiam te forumowe pierdy 😆 [/quote]
Jak ci pierdzi to zablokuj watek i po sprawie. Nie w chodź w niego. Bo tu sa rozmowy,przecieki, spekulacje, informacje czasami ktory sie rozjeżdżają.
[/quote]
Co do owej bomby.
Wejdź sobie w X Cezarego Chybowskiego. Sam uskutecznił wpis o bombie od MKS Cracovia SA. I jego firmie.
15 luty.[/quote]
Jest Chybowski na forum? jaki ma nick?
@Nesta#1716
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-02/1000018735-jpg-99875842.jpg[/img]
[quote]#post1606058 @Nesta#1716
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-02/1000018735-jpg-99875842.jpg[/img][/quote]
no ok, ale ja mialem na mysli forum.
- Edytowany
[quote]#post1606052 [quote]#post1606047 To co, zagraj nam czarny cyganie melodie o albanczyku. 🙃[/quote]
Czy ktoś może zbanować tego pajaca?[/quote]
A na jakiej podstawie? Nie mogę się wypowiedzieć? Ehhh.... Uważam że Albanczyk był by wielkim wzmocnieniem. Lecz z kobiecego punktu widzenia włoch lepszy , był by plus do frekwencji, liczę jeszcze na coś lepszego.
- Edytowany
[quote]#post1606060 [quote]#post1606052 [quote]#post1606047 To co, zagraj nam czarny cyganie melodie o albanczyku. 🙃[/quote]
Czy ktoś może zbanować tego pajaca?[/quote]
Lecz z kobiecego punktu widzenia włoch lepszy , był by plus do frekwencji, liczę jeszcze na coś lepszego. [/quote]
Lepszego z kobiecego punktu widzenia? Ciapaty? 😉
Będą panowie zadowoleni😉
- Edytowany
Nie wiem po co na co ale dziś przyleciał do Krakowa Tete Morente lewo skrzydłowy . Znajomy widział go przy odprawie ale nie miał możliwości zbadania sytuacji
Osobiście nie weryfikowałem tej informacji itd możliwe że to przypadek lub zwykły pierd
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (16 użytkowników)
Goście (16)