[quote]#post1576316 Czyli byliśmy z 3 dogadani zostaje już dwóch 😁[/quote]
A nikt nie przyjdzie tylko zacznie się łapanka.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1576304 Mignęło mi gdzieś że jesteśmy dogadani z Karaskiem którego Termalika wykupiła dziś z Widzewa.[/quote]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-05/screenshot-2023-05-15-17-07-22-30-99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817-jpg-41105467.jpg[/img]
Ile w tym prawdy?
Nie wiem
Choć się domyślam
Kolejny zawodnik I ligowy.
Kurna, nawet nie straszcie tym Kraską…
No to może Karasek, potrzebne więc jeszcze że trzy okonie 😜
Może i jakiś szczupak wpadnie w końcu sezon się zaczął.
Widziałem dziś twita ze interesujemy się prawym obrońca Fernando Fonseca i Arturem Sobiechem
a co to za kopacz? jaka pozycja?
[quote]#post1576328 a co to za kopacz? jaka pozycja?[/quote]
Wolny zawodnik ostatnio gracz FC Paços de Ferreira
Prawy obrońca
a jakich wy sie transferów spodziewacie pan F, poza podium......
[quote]#post1576329 [quote]#post1576328 a co to za kopacz? jaka pozycja?[/quote]
Wolny zawodnik ostatnio gracz FC Paços de Ferreira
Prawy obrońca [/quote]
thx . a Karasek?
Strzelił ostatnio gola gtsowi, brać
Wyciekł filmik z naszych rozmów transferowych z Miedzią i Lechią
https://twitter.com/i/status/1658160030724632588
bardzo proszę bez żadnej polityki tutaj dobrze?
Wiele razy było o tym mówione, ale niektórzy najwyraźniej o tym zapominają, albo robią to celowo.
- Edytowany
Myślę że Sterbemu chodziło o filmik, który ma być nawiązaniem do sławnego " grzebania hakiem w śmietniku" i wkleił całego tweeta (wraz z zacytowanym politycznym) ;)
jeśli zamiast hakiem grzebiemy teraz łomem to będzie jeszcze gorzej. w zasadzie zgadza się z moimi przewidywaniami więc celnie :)
Ale po co nam ten Sobiech, mamy już 2 napastników którzy "średnio" ładują bramki, to bierzemy trzeciego ? Chyba że będzie grał na skrzydle.
A kiedy to Filipiok sprowadza piłkarzy na pozycje gdzie akurat są braki.
odchodzi bramkarz i dwóch lewych to chyba oczywiste, że na ich miejsce przyjdzie napastnik.
- Edytowany
Sobiech ? Po co nam to drewno ? Nasi przynajmniej młodsi a on chyba z rok w piłkę nie grał .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!