[quote]#post1576316 Czyli byliśmy z 3 dogadani zostaje już dwóch 😁[/quote]
A nikt nie przyjdzie tylko zacznie się łapanka.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1576304 Mignęło mi gdzieś że jesteśmy dogadani z Karaskiem którego Termalika wykupiła dziś z Widzewa.[/quote]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-05/screenshot-2023-05-15-17-07-22-30-99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817-jpg-41105467.jpg[/img]
Ile w tym prawdy?
Nie wiem
Choć się domyślam
Kolejny zawodnik I ligowy.
Kurna, nawet nie straszcie tym Kraską…
No to może Karasek, potrzebne więc jeszcze że trzy okonie 😜
Może i jakiś szczupak wpadnie w końcu sezon się zaczął.
Widziałem dziś twita ze interesujemy się prawym obrońca Fernando Fonseca i Arturem Sobiechem
a co to za kopacz? jaka pozycja?
[quote]#post1576328 a co to za kopacz? jaka pozycja?[/quote]
Wolny zawodnik ostatnio gracz FC Paços de Ferreira
Prawy obrońca
a jakich wy sie transferów spodziewacie pan F, poza podium......
[quote]#post1576329 [quote]#post1576328 a co to za kopacz? jaka pozycja?[/quote]
Wolny zawodnik ostatnio gracz FC Paços de Ferreira
Prawy obrońca [/quote]
thx . a Karasek?
Strzelił ostatnio gola gtsowi, brać
Wyciekł filmik z naszych rozmów transferowych z Miedzią i Lechią
https://twitter.com/i/status/1658160030724632588
bardzo proszę bez żadnej polityki tutaj dobrze?
Wiele razy było o tym mówione, ale niektórzy najwyraźniej o tym zapominają, albo robią to celowo.
- Edytowany
Myślę że Sterbemu chodziło o filmik, który ma być nawiązaniem do sławnego " grzebania hakiem w śmietniku" i wkleił całego tweeta (wraz z zacytowanym politycznym) ;)
jeśli zamiast hakiem grzebiemy teraz łomem to będzie jeszcze gorzej. w zasadzie zgadza się z moimi przewidywaniami więc celnie :)
Ale po co nam ten Sobiech, mamy już 2 napastników którzy "średnio" ładują bramki, to bierzemy trzeciego ? Chyba że będzie grał na skrzydle.
A kiedy to Filipiok sprowadza piłkarzy na pozycje gdzie akurat są braki.
odchodzi bramkarz i dwóch lewych to chyba oczywiste, że na ich miejsce przyjdzie napastnik.
- Edytowany
Sobiech ? Po co nam to drewno ? Nasi przynajmniej młodsi a on chyba z rok w piłkę nie grał .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (28 użytkowników)
ErykFryd, Goście (27)