Malkontent - ja już licze punkty do Rakowa
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Jeszcze pomocnik i można uznać okienko na plus
MATEUSZ BOCHNAK NOWYM PIŁKARZEM PASÓW!
za https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/mateusz-bochnak-nowym-pilkarzem-pasow/
[quote]#post1563269 undefined[/quote]
myślisz że temat Gruzina jeszcze nie upadł ?
Nie wiem. Na pewno to inny profil zawodnika i pozyskanie Janiego nie wyklucza pozyskania Gruzina. Pytanie czy Filipiaka stać. Za Drygasa nie chciał płacić a pogoń go mie chciała za friko oddać. Tak naprawdę bilans transferowy mamy na 0. Za Rodina Fin, za Hebo Jani. Bochnak do głębi ale nie mamy tez Loshaja który grał jesienią. Hebo po achillesie będzie dochodził długo wiec czekam jescze na jednego pomocnika bo na razie szału nie ma
Gdyby jeszcze doszedł Gruzin , lub inny pomocnik wzamacniajacy nasz środek to skład wtedy był by całkiem ok, a co do Drygasa to ja tam się cieszę że do nas nie doszedł co najlepsze w jego karierze już za nim .
Nowi zawodnicy wydają się być dobrani rozsądnie. Przychodzą wciąż młodzi reprezentanci i bez wątpienia zamierzają w tych reprezentacjach zostać na dłużej. Fin zmienia ligę na mocniejszą, Macedończyk chce grać, więc o aspekty wolicjonalne nie ma co się martwić. Bochnak idzie wyżej, spełnia marzenia. Cieszę się, że nie bierzemy gości co to za tłuściutką wypłatę będą odcinać kupony.
No, to skład mamy uzupełniony po stratach w zimie. Teraz czekam na wzmocnienia.
- Edytowany
Gruzin trudny do realizacji. Oczekiwania jego klubu nadal są spore, mimo że odstępne jest niższe niż w początkowych rozmowach to bonusy i dodatkowy % od przyszłego transferu chcą spory, więc myślę że temat można uznać za zamknięty. Póki co jestem zadowolony z naszych ruchów zimowych, możliwe że na tym okienko zakończymy, ale ja osobiście widziałbym jeszcze jednego ofensywnego grajka mogącego grać na 10ce żeby uznać to okienko za naprawdę udane. Choć znając życie i kieszeń JF to wątpię że jeszcze znajdzie się hajs na dodatkowe wzmocnienie, no chyba że standardowo zacznie nam się dupa palić po 3 porażkach 😂
Mnie brakuje ofensywnego pomocnika, chyba że skoro go nie mieliśmy, to nie trzeba szukać nikogo na zastępstwo, niby jest Kono ale jemu przytrafiaja sie gorsze mecze i nie ma konkurencji.
No Stefan się postarał.......
Teraz wszystko zależy jak sie wkomponują w drużynę, bo na papierze nie wygląda to najgorzej.
Należy pamiętać, że byli tacy, co zaczęli dobrze grać dopiero po roku.. a byli nawet tacy co nigdy 😂
Żeby się przekonać na własne oczy, trzeba zaszczycić swoja obecnością ziemie świętą na Kałuży, już w najbliższy poniedziałek.
to że zostali kupieni to nie wiadomo czy wystąpią,,,,, myśle żę nie, ale napewno nie od pierwszej minuty
Atanasow niemal na pewno zacznie mecz z Górnikiem w XI, pamiętajcie że Oshima pauzuje za kartki
No nie wiem, nie rozegrali żadnego meczu, tom nie jest takie proste jak sie niektórym wydaje
No dokladnie... w naszej lidze kopie sie inaczej pilke niz w innych... nasza liga ciezka,technicznie slaba ale za to silowa... ciezko sie zawodnikom przystosowac... pewnie z pol roku bedzie potrzeba zeby sie zgrali z zespolem i poznali taktyke trenera...
baaaaa zeby sie nauczyli chdzic po nawozonej trawie w racznej do poniedzialku to bedzie dobrze...
Zajebalo cyganem ze az mi sie gruzem odbilo...
Dzizas jestesmy 8 swiatem gry w pilke i zawodnicy przychodzacy nie moga od kopa wchodzic do skladu bo nie rozegrali zadnego meczu... to kto tu przyszedl do tego zascianka pilki ze sie kurwa nie nadaje do gry od kopa... jeszczie za niego zaplacili??? skoro nie moze grac od kopa to powinien on placic tu ze przyszedl...
Dobry piłkarz nie potrzebuje aklimatyzacji
przecież to nie są jakieś gwiazdy jak się niektórym wydaje, dla mnie są prównywalni do naszych piłkarzy, to uzupełnienie składu,,
- Edytowany
Plan w 100% perfekcyjnie czasowo zrealizowany pod jutrzejszą sesję Rady Miasta nt. sprzedaży akcji spółki > najpierw dług na prawie 70 milionów by o wiele taniej odkupić akcje od Miasta + 3 transfery aby... kibice przypadkiem nie przyszli i nie wywiesili transparentów na sali obrad.
Spokojnie, nie przyjdą, cieszą się z transferów...
Według moich informacji w lecie Niemczycki 100% out, 95% kierunek włoski
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)