przecież nie Azor, więc oso chozi??
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Z tym Anzorem to ciekawa sprawa jak czytałem o nim kiedy interesował się nim Raków to był gwiazdą gruzińskiej piłki. Kiedy my się nim interesujemy dla portali stał się perspektywicznymi graczem z Gruzji
Jakby zainteresował się nim gts na tym forum stałby się następca Szoty Arweladze
a dla farciarza byłby kaukaskim Messim 😂
Reprezentant kosowa odchodzi... to licza na reprezentanta mlodziezowego Gruzji 😉 Liczba reprezentantow musi sie zgadzac 😉 😉
Od zapytania do podpisu daleka droga...
[quote]#post1561621 Reprezentant kosowa odchodzi... to licza na reprezentanta mlodziezowego Gruzji 😉 Liczba reprezentantow musi sie zgadzac 😉 😉 [/quote]
Aj waj tam zaraz młodzieżowy. W pierwszej gra.😂
[quote]#post1561616 Z tym Anzorem to ciekawa sprawa jak czytałem o nim kiedy interesował się nim Raków to był gwiazdą gruzińskiej piłki. Kiedy my się nim interesujemy dla portali stał się perspektywicznymi graczem z Gruzji[/quote]
Bo perspektywiczny tańszy niżli gwiazdor .
[quote]#post1561624 [quote]#post1561621 Reprezentant kosowa odchodzi... to licza na reprezentanta mlodziezowego Gruzji 😉 Liczba reprezentantow musi sie zgadzac 😉 😉 [/quote]
Aj waj tam zaraz młodzieżowy. W pierwszej gra.😂 [/quote]
Kurcze rzeczywiscie niepotrzebnie dodalem młodzieżowy.... w końcu Rakow tez sie nim interesowal... 😉 taka gafa...
Jeśli miałby przyjść Drygas za Loshaja to jestem za, w końcu mówili że chcą żeby w szatni było więcej Polaków.
Ktoś wie co dalej z tym testowanym obrońcą z siarki tarnobrzeg? Czy jest brany pod uwage czy sobie go odpuścili?
Za lishaja to moze przyjść Krystyna z gazowni i slabsza od niego nie bedzie 😆 😆 😆
co wy z tym Drygasem? nikt ni mówił że się do nas wybiera, też nie ma gdzie iść tylko do nas, nie wierze w takie plotki
https://www.transfermarkt.pl/anton-fase/profil/spieler/493328
Luźna propozycja. Co o nim sądzicie? Według mnie w naszej lidze mógłby być drugim Hamuliciem
Ale mógłby też nie być.
Dajcie se spokój pany z tak naiwnym scoutingiem.
[quote]#post1561640 Ale mógłby też nie być.
Dajcie se spokój pany z tak naiwnym scoutingiem.[/quote]
Tak można powiedzieć o każdym zawodniku.
Drygas? Może to już nie jego czas.
Messi? Pewnie nie chciało by mu się grać w takiej lidze
Ale o Drygasie lub Messim przynajmniej mamy jakieś informacje, widzieliśmy ich w grze.
A tutaj wrzucasz gołego urla z Transfermarktu i pytasz, co myślimy o jakimś randomie z ligi 🥒 .
Bez urazy, ale skąd mamy do ch**a milorda to wiedzieć 😄
Transfermarkt tez jest nierzeczowy, kiedys wszedlem na tamta strone a tam propozycje - Messi do gts-u a Cristiano Ronaldo do legii (lub odwrotnie)
Ja prdl, Rafi, nie wiesz kto to jest Anton Fase z Haarlem?
[quote]#post1561654 Ja prdl, Rafi, nie wiesz kto to jest Anton Fase z Haarlem?[/quote]
Kurde.. dałbym emotkę "haha" ale jest tylko lajk ;) Wiedc teraz wrzucam w tym poście
😄
[quote]#post1561649 Ale o Drygasie lub Messim przynajmniej mamy jakieś informacje, widzieliśmy ich w grze.
A tutaj wrzucasz gołego urla z Transfermarktu i pytasz, co myślimy o jakimś randomie z ligi 🥒 .
Bez urazy, ale skąd mamy do ch**a milorda to wiedzieć 😄
[/quote]
No tak bo przecież przed transferami do Polski wszyscy znali: Covilo, Gytkjaer, Ishaka, Hamulica, J. Valencie, Bohara, Badie itp itd
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (12 użytkowników)
bu3o, Goście (11)