Jego inicjały to A. K.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1539324 Jego inicjały to A. K. [/quote]
Dawaj na priv śmiało A.K. :)
[quote]#post1539325 [quote]#post1539324 Jego inicjały to A. K. [/quote]
Dawaj na priv śmiało A.K. :)[/quote]
https://en.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Kmicic
Adam Kokoszka?
[quote]#post1539325 [quote]#post1539324 Jego inicjały to A. K. [/quote]
Nie mogę, Mordeczko, nie mogę…
[quote]#post1539329 [quote]#post1539325 [quote]#post1539324 Jego inicjały to A. K. [/quote]
Nie mogę, Mordeczko, nie mogę…[/quote]
Glowa Cię boli jak moją starą czy co?
Z farickiem wariaciku
[quote]#post1539327 [quote]#post1539325 [quote]#post1539324 Jego inicjały to A. K. [/quote]
https://en.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Kmicic[/quote]
On nie Kmicic, on Babinicz 😜
Przygotujcie się na jutrzejszy dzień🐱🐱
Ja mogę tylko zdradzić że gość jest weganinem , jeździ rowerem i boi się latać ! Nic więcej nie powiem.
[quote]#post1539108 Nikt nie pisał o tym napastniku od tego zacznijmy, transferow na dniach nie będzie [/quote]
[quote]#post1539333 Przygotujcie się na jutrzejszy dzień🐱🐱[/quote]
😂
No chodzi o to że jutro kolejny kot nie przyjdzie 😉
- Edytowany
- kici kici, taś taś...
- do lwa, kurvv@, do lwa???
Był u nas jeden taki co miał inicjały A.K. I wyłapał kontuzję wychodząc spod prysznica….. Karaczanakow chyba się nazywał, Anton. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę :D
To Vladislav Romanov złapał kontuzje pod prysznicem. Karachankov bral udział w aferze getrowej...
[quote]#post1539324 Jego inicjały to A. K. [/quote]
Airam Kabrera ?
No i co dostał ktoś priv od tych farmazonów czy nie?
[quote]#post1539357 No i co dostał ktoś priv od tych farmazonów czy nie? [/quote]
Z pewnością...
[quote]#post1539357 No i co dostał ktoś priv od tych farmazonów czy nie? [/quote]
Do tej pory czekam 🤣
"Nie mogę,znasz,rozumisz..." 😁🤣
Może ten Antoni Klimek... ale jak info wyszło od bliskiego to pewnie tak naprawdę chodzi o jakiś weganski katering na mecze.
Jak puścić pierda, który ma spore szanse na spełnienie?
1)Znajdź formacje, która musi być wzmocniona w danym okienku
2)Napisz, że z południa, bo wschód raczej odpada, zachód i północ za drogie, więc jak ktoś ma przyjść, to raczej z południa.
Jak się sprawdzi, to jesteś wielki informator, a jak nie, to napiszesz, że transfer wysypał się na ostatniej prostej.
W ten sam sposób działają jasnowidze i inne wróżki, opowiedzą kilka ogólników takich, których szansa na spełnienie jest wysoka, resztę dopowie sobie ograniczony umysłowo frajer i hajs się zgadza.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)