Czyli , ruszyliśmy ostro i z kopyta a skończymy jak zawsze ! ☹️
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Mamy miliony, tylko nikt nie będzie ich w stanie zabrać..., bo profesor założył, że każdy chce go wyjebać...
A po 4ch pierwszych kolejkach transfery ratunkowe.
[quote]#post1537736 Mamy miliony, tylko nikt nie będzie ich w stanie zabrać..., bo profesor założył, że każdy chce go wyjebać... [/quote]
Mamy miliony ale nie ma na kogo ich wydać.
Czytam, ze Sitek co go Stal nie wykupila z PBB chce grac w Estraklasie - pewnie do Zaglebia czy innej Lechii pojdzie. Ja bym sie za niego nie obrazil
A skrzydłowego szukacie? Baku jest do wyjęcia za 350tys €. K.. warszawskiej nie stać 😁 i kombinują z wypożyczeniem.
To są śmieszne pieniądze, gość już powinien dawno być podpisanyq
Podpisany,zapłacony i do meczu z Koroną,przynajmniej jedna zwrotka hymnu na pamięć.Taa..
Najpierw trzeba sprawdzić,ile mu zostało formy z warciańskich czasów,wypożyczyć na pół roku,a dopiero potem myśleć,co dalej..Chyba Jason L. byłby bardziej konkretny ? A najlepiej niech kupią obu i wtedy będzie można wybierać..
Pamiętacie tego Valencję z Piasta ?
Michał Nalepa jedna z opcji rezerwowych za Drygasa z którym były bardzo zaawansowane rozmowy
Ligowy tani dzemik z promocji 😆
Da radę przy JZ
co to za planowane transfery z GTS?
ktoś coś?
w pewnych kręgach pada nawet - "dzieci kolegów Stawowego"
Na FB ktoś o tym pisal
Nalepa to nie jest pilkarz
Może chcą go do sekcji hokeja 😁
- Edytowany
Rakietowy Traktor
Na FB ktoś o tym pisal
ktoś...,
kolega Tabisza
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-06/img-20220612-213404-jpg-84215972.jpg[/img]
Już znalazłem
- Edytowany
Z Nalepy mogą być jeszcze ludzie, ale równie dobrze może być niewypał, w Jadze słabo, ale w Arce trzymał poziom, a ostatni sezon przed wyjazdem miał na prawdę dobry. Żaden Polak "w gazie" do nas nie przyjdzie.
dałem powyżej lajka za Nalepę myślałem, ze chodzi o innego :P ten z Arki nie był najgorszy. w sensie wyżej doopy nie podskoczy, proponowałem go delikatnie w momencie gdy był w swojej szczytowej formie. obecnie to chyba jednak cień zawodnika. jak mamy pykać to bym brał bo istnieje cień szansy, że się odbuduje.
Oczywiscie do grania o trwanie jest w sam raz, taka wiecej biegajaca wersja Szymona Drewniaka. Gosc ma za soba juz swoj szczyt, ktorym okazal sie epizod w Turcji.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
barney, Goście (4)