Czyli , ruszyliśmy ostro i z kopyta a skończymy jak zawsze ! ☹️
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Mamy miliony, tylko nikt nie będzie ich w stanie zabrać..., bo profesor założył, że każdy chce go wyjebać...
A po 4ch pierwszych kolejkach transfery ratunkowe.
[quote]#post1537736 Mamy miliony, tylko nikt nie będzie ich w stanie zabrać..., bo profesor założył, że każdy chce go wyjebać... [/quote]
Mamy miliony ale nie ma na kogo ich wydać.
Czytam, ze Sitek co go Stal nie wykupila z PBB chce grac w Estraklasie - pewnie do Zaglebia czy innej Lechii pojdzie. Ja bym sie za niego nie obrazil
A skrzydłowego szukacie? Baku jest do wyjęcia za 350tys €. K.. warszawskiej nie stać 😁 i kombinują z wypożyczeniem.
To są śmieszne pieniądze, gość już powinien dawno być podpisanyq
Podpisany,zapłacony i do meczu z Koroną,przynajmniej jedna zwrotka hymnu na pamięć.Taa..
Najpierw trzeba sprawdzić,ile mu zostało formy z warciańskich czasów,wypożyczyć na pół roku,a dopiero potem myśleć,co dalej..Chyba Jason L. byłby bardziej konkretny ? A najlepiej niech kupią obu i wtedy będzie można wybierać..
Pamiętacie tego Valencję z Piasta ?
Michał Nalepa jedna z opcji rezerwowych za Drygasa z którym były bardzo zaawansowane rozmowy
Ligowy tani dzemik z promocji 😆
Da radę przy JZ
co to za planowane transfery z GTS?
ktoś coś?
w pewnych kręgach pada nawet - "dzieci kolegów Stawowego"
Na FB ktoś o tym pisal
Nalepa to nie jest pilkarz
Może chcą go do sekcji hokeja 😁
- Edytowany
Rakietowy Traktor
Na FB ktoś o tym pisal
ktoś...,
kolega Tabisza
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-06/img-20220612-213404-jpg-84215972.jpg[/img]
Już znalazłem
- Edytowany
Z Nalepy mogą być jeszcze ludzie, ale równie dobrze może być niewypał, w Jadze słabo, ale w Arce trzymał poziom, a ostatni sezon przed wyjazdem miał na prawdę dobry. Żaden Polak "w gazie" do nas nie przyjdzie.
dałem powyżej lajka za Nalepę myślałem, ze chodzi o innego :P ten z Arki nie był najgorszy. w sensie wyżej doopy nie podskoczy, proponowałem go delikatnie w momencie gdy był w swojej szczytowej formie. obecnie to chyba jednak cień zawodnika. jak mamy pykać to bym brał bo istnieje cień szansy, że się odbuduje.
Oczywiscie do grania o trwanie jest w sam raz, taka wiecej biegajaca wersja Szymona Drewniaka. Gosc ma za soba juz swoj szczyt, ktorym okazal sie epizod w Turcji.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Goście (7)