[quote='Ogar2002' pid='1494581' dateline='1624793475']
[quote='Antoine' pid='1494580' dateline='1624793264']
[quote='krakers' pid='1494575' dateline='1624784558']
Pazdan chce wrócić do Ekstraklasy, a zainteresowanie przejawiają głównie Jagiellonia i Wisła Płock. Dziwie się, że nikt od nas nie podejmuje tematu, aż takich świetnych mamy środkowych obrońców? Nie stać nas na podobną czy lepszą ofertą od wymienionych wcześniej klubów?
Ponadto, pochodzi z Krakowa, więc to jakiś argument na naszą korzyść powinien być plus pracował z Probierzem w trakcie jego drugiego prowadzenia Jagiellonii.
[/quote]
Tak, jeszcze ściągnijmy Małeckiego :D. Zdecydowane "nie" dla wiślackiego psa Pazdana w Cracovii.
[/quote]
Pazdan to za Hutnikiem
[/quote]
Mylisz się :)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Zapytajcie moraty...on wie na pewno za kim Pazdan jest :) ma rswoje dojscia...
wie lepiej od samego Pazdana
Furman tez na walizkach, a Janek Gol do zydzewa...
Jeszcze w temacie Pazdana. W 2007 roku nasz klub złożył ofertę za niego na którą Hutnik przystał, a on powiedział że do Cracovii nie pójdzie. Działacze Hutnika byli mocno niezadowoleni z tego faktu bo żaden inny klub nie dawał tyle kasy. Pazdan parę lat później trenował w swoim ukochanym [s]klubie[/s] towarzystwie, ale towarzysze ostatecznie nie zdecydowali się na transfer.
[quote='Antoine' pid='1494587' dateline='1624797358']
Jeszcze w temacie Pazdana. W 2007 roku nasz klub złożył ofertę za niego na którą Hutnik przystał, a on powiedział że do Cracovii nie pójdzie. Działacze Hutnika byli mocno niezadowoleni z tego faktu bo żaden inny klub nie dawał tyle kasy. Pazdan parę lat później trenował w swoim ukochanym [s]klubie[/s] towarzystwie, ale towarzysze ostatecznie nie zdecydowali się na transfer.
[/quote]
pazdan zawsze byl psem i bedzie
Jak sobie przypomnę jego elektryczność w grze w obronie, to wystarczy mi tego typu wrażeń.
[quote='KruszynaKSC' pid='1494583' dateline='1624794738']
Zapytajcie moraty...on wie na pewno za kim Pazdan jest :) ma rswoje dojscia...
[/quote]
Zadna tajemnica kruszyno, to kibic wisły. On miał kiedyś oferty od nas, nie skorzystał wówczas.
[quote='Nesta' pid='1494589' dateline='1624798260']
[/quote]
[/quote]
Co by nie mówić wolę takiego Pazdana co stawia jasno sprawę, niż psa w naszej koszulce.
[quote='maciek72' pid='1494599' dateline='1624812354']
[/quote]
[/quote]
Co by nie mówić wolę takiego Pazdana co stawia jasno sprawę, niż psa w naszej koszulce.
[/quote]
Bycie wrogiem klubu takiego jak Cracovia, który był niszczony, prześladowany przez system komunistyczny, a przez to słabszy to żadna sztuka. Stawanie po stronie silniejszego, nieuczciwie wypromowanego przez reżim pro sowiecki jak gts to prymitywny konformizm. Wszak po stronie silniejszego prześladującego słabszego stają ludzie bez charakteru i bez honoru.
Natomiast branie w obronę słabszego i pokrzywdzonego jak Cracovia jest cechą ludzi szlachetnych, zacnych i uświadomionych moralnie. I do tych ostatnich zaliczają się ludzie z charakterem czyli sympatycy Cracovii (oczywiście ci wszyscy którzy dokonali świadomego wyboru, a nie ci którzy kierowali się jakimiś innymi motywami).
Dla mnie więc żaden kibic czy kibol gts-u nie jest godzien szacunku, bo to człowiek przeważnie o bardzo niskich standardach moralnych i najczęściej zakłamany.
[quote='farciarz2' pid='1494603' dateline='1624814588']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Bycie wrogiem klubu takiego jak Cracovia, który był niszczony, prześladowany przez system komunistyczny, a przez to słabszy to żadna sztuka. Stawanie po stronie silniejszego, nieuczciwie wypromowanego przez reżim pro sowiecki jak gts to prymitywny konformizm. Wszak po stronie silniejszego prześladującego słabszego stają ludzie bez charakteru i bez honoru.
Natomiast branie w obronę słabszego i pokrzywdzonego jak Cracovia jest cechą ludzi szlachetnych, zacnych i uświadomionych moralnie. I do tych ostatnich zaliczają się ludzie z charakterem czyli sympatycy Cracovii (oczywiście ci wszyscy którzy dokonali świadomego wyboru, a nie ci którzy kierowali się jakimiś innymi motywami).
Dla mnie więc żaden kibic czy kibol gts-u nie jest godzien szacunku, bo to człowiek przeważnie o bardzo niskich standardach moralnych i najczęściej zakłamany.
[/quote]
Chyba mnie nie zrozumiałeś, napisałem, że JA WOLĘ żeby psy do nas nie przychodziły, a nie, że go szanuję czy coś w tym stylu.
Czy można już zakończyć temat tego jak mu tam, Pizdana?
- Edytowany
[quote='maciek72' pid='1494606' dateline='1624816317']
[quote='farciarz2' pid='1494603' dateline='1624814588']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Chyba mnie nie zrozumiałeś, napisałem, że JA WOLĘ żeby psy do nas nie przychodziły, a nie, że go szanuję czy coś w tym stylu.
[/quote]
Zrozumiałem i uważam, że trafnie się wyraziłeś. Choć mnie osobiście żaden gts-owiec się nie podoba ani taki który miałby u nas grać, ani taki który nas nienawidzi (chyba żeby się nawrócił i szczerze żałował za swoje grzechy czyli pro gts-owskie sympatie). A mnie przypomniała się sytuacja przeciwna.
[b]Nasz olimpijczyk i halowy mistrz Europy w biegach Jan Balachowski [/b]miał ojca, który był za gts-em. Gdy ojciec dowiedział się, że syn zapisał się do sekcji lekkoatletycznej Cracovii to podobno z wściekłości spalił w piecu jego koszulkę w biało czerwone pasy (którą przyniósł do domu). Mimo to Jan się nie zniechęcił i pozostał przy Cracovii.
Moze byc cos na rzeczy czy ja mam paranoje?
http://www.90minut.pl/news/312/news3128648-Bartosz-Szeliga-odchodzi-z-GKS-u-Tychy.html
[quote='Les' pid='1494774' dateline='1624960175']
http://www.90minut.pl/news/312/news3128648-Bartosz-Szeliga-odchodzi-z-GKS-u-Tychy.html
[/quote]
On do Łksu idzie
[quote='Ogar2002' pid='1494779' dateline='1624961179']
[quote='Les' pid='1494774' dateline='1624960175']
[/quote]
On do Łksu idzie
[/quote]
I niech mu się tam szczęści . :)
Wiadomo coś z tym Veso?
Procesor mowil, że nie przyjdzie. Generalniu mu nie wierze w wielu kwestiach, ale w tej akurat tak.
[quote='K_tomas_S' pid='1494796' dateline='1624964605']
Procesor mowil, że nie przyjdzie. Generalniu mu nie wierze w wielu kwestiach, ale w tej akurat tak.
[/quote]
Za duży był by to uszczerbek na kasie , taki zawodnik musi kosztować .Z drugiej strony jest po ciężkiej kontuzji a prezentowana aktualnie forma - wielka niewiadomą .
Kto ma cos? ??? :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Goście (7)