Fiolic od niedzieli w Krakowie niestety prawdopodobnie tylko na rok.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='focus' pid='1451164' dateline='1600171891']
[/quote]
To pewnie wypożyczenie kolejne, ten Wachowiak z Chojnic i kolejny stoper ? Tak to widzę ..
Znaczy kolejne wypożyczenie ?
Znaczy kolejne ruchy pozorowane...
[quote='ALRS' pid='1451166' dateline='1600171970']
[/quote]
Na to wygląda.Ale lepszy rydz jak nic.Myślę że jest klauzula pierwokupu
Z drugiej strony, jeśli wypożyczenie z opcją pierwokupu, to nie jest takie złe rozwiązanie. Przekonany się czy faktycznie jest wart mitycznych 800 tyś. euro
- Edytowany
[quote='focus' pid='1451168' dateline='1600172421']
[/quote]
Na to wygląda.Ale lepszy rydz jak nic.Myślę że jest [b]klauzula pierwokupu[/b]
[/quote]
Santo sie ucieszy;)
A za rok znowu pogadamy o pozyczaniu kosiarki od kolegi.
[/quote]
[quote='pablo74' pid='1451167' dateline='1600172343']
Znaczy kolejne ruchy pozorowane...
[/quote]
specjalnie tak, żeby na forum nabito dodatkowych 200 stron o Filociu za rok. zarząd lubi podsycać emocje na forum
[quote='focus' pid='1451164' dateline='1600171891']
[/quote]
Choć nie w temacie ale dużo zdrowia Kolego Focus .:)
[quote='ALRS' pid='1451169' dateline='1600172476']
Z drugiej strony, jeśli wypożyczenie z opcją pierwokupu, to nie jest takie złe rozwiązanie. Przekonany się czy faktycznie jest wart mitycznych 800 tyś. euro
[/quote]
Zwłaszcza, że zostanie mu w Genku tylko rok kontraktu. Dla Belgów to będzie ostatnia szansa by odzyskać coś z zainwestowanych 2,5 mln EUR.
[quote='kodiGa' pid='1451174' dateline='1600173630']
[quote='ALRS' pid='1451169' dateline='1600172476']
[/quote]
Zwłaszcza, że zostanie mu w Genku tylko rok kontraktu. Dla Belgów to będzie ostatnia szansa by odzyskać coś z zainwestowanych 2,5 mln EUR.
[/quote]
No to w sumie, trzeba przyznać że to dobry interes.
ok rok mniej do końca kontraktu więc Janusz wynegocjuje klauzulę na 400 a potem i tak powie, że da 100 i huj najwyżej się zaczeka rok na gości aż będzie wolny :D kto jest tak głupi by płacić umówione kwoty?
Każdy proponowany tu zawodnik powinnien być podawany z kwotą jaką na niego wydajemy. Potem jest kłopot połapać się jak stoimy w lidze księgowych.
Panowie,
Finał jest taki jak przewidziałem z Fiolicem. Próbował sam wskoczyć do lepszej ligi itd. Ale nikt go na poważnie nie chciał. Negocjacje się skończyły i wszystkie opcje się wyczerpały. Jesli się potwierdzi, to ma cały sezon aby pokazać, że coś umie i nie boi się grać tak jak wczesniej. Technicznie lepszy niż ten błazen Loshaj, ale jak dla mnie to Panienka a nie piłkarz. Ale zobaczymy.
Lewy obrońca i do środka pola są na już potrzebni piłkarze. I chyba czas zmienić trenera od przygotowania fizycznego i ja bym poszukał w niemczech. Klub powinien zainwestować w fachowca z dużym doświadczeniem, który będzie nie tylko przy pierwszej drużynie, ale też przy jniorze starszym i młodszym. Przygotowanie fizyczne naszej młodzieży to jakiś wielki żart. Widoczne jest to szczególnie w meczach rezerw - gdzie z seniorami okazuje się, że nie ma szybkości i siły na skuteczną walkę.
Że Loshaj to błazen?
To ja wnioskuję o bana, za całokształt
[quote='squier strat' pid='1451182' dateline='1600176224']
Że Loshaj to błazen?
To ja wnioskuję o bana, za całokształt
[/quote]
Dokladnie! Loshaj z meczu na mecz coraz lepszy kozak. Ktos tu chyba meczy nie oglada i krytykuje bezpodstawnie.
[quote='SaNtO' pid='1451176' dateline='1600173994']
ok rok mniej do końca kontraktu więc Janusz wynegocjuje klauzulę na 400 a potem i tak powie, że da 100 i huj najwyżej się zaczeka rok na gości aż będzie wolny :D kto jest tak głupi by płacić umówione kwoty?
[/quote]
To chyba normalne, że klub chce go kupić jak najtaniej. Ponadto po roku, nie dosc, że pozycja negocjacyjna będzie lepsza, to będziemy wiedzieli czy jest wart tych pieniędzy.
Ciekawe czy Fiolic to ten "planowany transfer do klubu"? Przynajmniej w jego wypadku aklimatyzacja juz miala miejsce, wiec od kopa wchodzi, kiwa, podaje I strzela.
No według SaNtO to tak
[quote="MakuKSC" pid='1451188' dateline='1600178763']
Ciekawe czy Fiolic to ten "planowany transfer do klubu"? [font=Arial Black]Przynajmniej w jego wypadku aklimatyzacja juz miala miejsce[/font], wiec od kopa wchodzi, kiwa, podaje I strzela.
[/quote]
Nie nie... jak wszyscy to wszyscy ... jemu tez sie nalezy 19 meczow zeby sie rozkrecil...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)