[quote='gusto' pid='1437167' dateline='1593602983']
[quote='szaleniec' pid='1436320' dateline='1593102846']
Fiolic 0 goli 0 asyst
Loshaj 0 goli 0 asyst
Thiago 0 goli 0 asyst
[/quote]
Odczarowałeś ich.
Fiolic 0 goli 1 asysta
Loshaj 0 goli 1 asysta
Z tego wynika, że z Lechią zapunktuje Thiago.
[/quote]
Jeśli w ogóle wyjdzie na boisko , obawiam się kary za stracona piłkę w meczu z malinowymi / a póżniej bramkę /
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
[quote='del_piero' pid='1437154' dateline='1593592663']
Dobra Panowie, 1 lipca wybił. Trzeba zacząć sezon ogórkowy. Alvarez już jest. Teraz dwóch kotów na skrzydła i dwóch do środka pola, i lecimy z tą śmieszną ligą. Jakie propozycje?
[/quote]
Przecież nikt sensowny do nas nie przyjdzie w tym okienku, raczej martwmy się od ruchy w drugą stronę. Lopes, Hanka i van Amersfoort nie będą pewnie narzekać na brak ofert. Specjalnie mnie nie zdziwi jak na Alvareza znajdzie się chętny i chytry Jakub (Janusz).z radością "zaksięguje" przelew.
Być może już jutro albo w przyszłym tygodniu okaże się co spadnie nam na głowy . jeśli nas udupią czy będą chętni na przyjście do drużyny od początku sezonu walczącej o życie ?
Z zasady zachowania [s]energii [/s]zawartosci portfela bedacej u podstaw naszej polityki transferowej wynika, ze jak nagle pojawi sie na horyzoncie jakis kocurek, to pewnie juz szykuje sie jakas aferka i wykop w kosmos "balastu" na budzecie
zatem nie podniecalbym sie bardzo :) cokolwiek sie wydarzy
Myśli Kolega , że na pięterku radzą w jaki sposób rozwiązać kontrakt z drogim przecież Golem ?
Przestańcie już pisać o tych pkt bo wykrakacie .Nie ma więc po co to wg poruszacie .Poza tym nawet jakby były to w tym roku spada ....1 zespół bo powiększają ligę .
Naprawdę myślicie że nie znajdzie się slabeusz co uciuła 20 pkt na cały sezon ?.Wlepią pkt minusowe to klub się będzie odwoływał i jak pokazuje przypadek min Jagi ma duże szanse na zbicie .Tym bardziej że u nas tego znacznie mniej a powiązania z klubem mają 2 przypadki .Ja jestem ciekaw min tych ludzi jak By osobie w RN w 2 instancji dali uniewinnienie (a ma na to duże szansę ).
Gra nie idzie o spadek tylko o 1-8 i Puchary .Minusowe pkt to sezon kolejny bez celu sportowego i mecze poza derbami i PP będą o natkę pietruszki .
Jedynie czego się obawiam to tego że dobije to trybuny .Atmosfera na trybunach jest tragiczna ludzie nie chcą kolejny raz być oszukiwani obietnicami bez pokrycia Filipiaka ani słuchać tych bredni o mln na transfery .
- Edytowany
Z tym że akurat nikt tu nie pisał o żadnych punktach, a jeśli ci chodzi że użyłem słowo "kara" , to uzupełnię że miałem na myśli karę finansowa której nie unikniemy.
Kara wg taryfikatora to do 500 tyś zł .Klub chce więcej zapłacić ale to by pkt nie było minusowych .Jak wlepią punkty to trudno liczyć by klub się zgodził na więcej niż 500 tyś .To nie sa duże pieniądze .
Poza tym do sprzedaży jest Helik i Pestka w lecie a bardzo możliwe że ktoś jeszcze odejdzie .Przy okazji aneksów tabisza obniżających wynagrodzenia ponoć sa tacy co ugrali niskie klauzule odejścia z klubu .Takie to sa ,,interesy ''Jakuba zarobi żetony by stracić mln .
Do tego mamy już odejście Datkovica ,na 100 % korposzczury pozbędą się Gola w lecie i dochodzi Jablonsky którego pewnie też nie będzie jak go zawieszą .
Bob budowniczy Probierz i kierownicy budowy tabiszbałdys od nowa będą budować team przed którym klękać ma nie tylko Polska ,nie tylko Europa ....ale cały świat .Michał pokazał po 3 latach budowy prawdziwy ,,kunszt ''.Nie stoi nawet szkielet tej budowli ......
Znowu jakieś prawdy objawione potter, za które ani myślisz potem przepraszać?
Rozwaliłeś właśnie zespół a na pewno środek obrony pisząc to w sposób autorytatywny jak nie przymierzając jakaś Magdalena Adamowicz i co dalej?... mamy klaskać kłamstwom, podziwiać fanaberie Twego umysłu.
Skończ już te szopki a wcześniej daj dowód minimum cywilnej odwagi i uczciwości w sprawie Covilo, w której być może ktoś dał du.y w klubie ale na Forum na pewno Ty dałeś po całej linii i w dłuższym czasie. Wypada coś rzec.
Chcieliśmy powrotu Wojcickiego
[quote='hank' pid='1437189' dateline='1593605741']
Być może już jutro albo w przyszłym tygodniu okaże się co spadnie nam na głowy . jeśli nas udupią czy będą chętni na przyjście do drużyny od początku sezonu walczącej o życie ?
[/quote]
Ci z piątego koszyka w Europie,zawsze przyjdą.Dla każdego z wyższym kontraktem to będzie gra w rosyjską ruletkę z Tabiszem.Bez słowa,bez świadków,bez honoru.
[quote='Rock' pid='1437166' dateline='1593602955']
Przychodzi Alvarez, pewnie wróci Piszczek i to by było na tyle.
Ciekawiej będzie pewnie po stronie OUT. Poza bezczelnym Golem pozbędziemy się zachłannego jak świnia Pestki. Pytanie co z Hanką bo cośgo za bardzo kibice lubią. Już bym zaczął wyciągać haki na zimę.
[/quote]
Dlaczego kibice go nie za bardzo lubią ?
Jeżeli chodzi o Lopeza, to wróbelki ćwierkają, że za zgodę na obniżkę pensji , załatwił sobie bezproblemowe odejście po sezonie. zobaczymy czy sie potwierdzi
Nie będzie kasy za miejsce pucharowe to tzeba jakos zredukować koszty i Lopes pewnie odejdzie
Po cichu liczyłem że gość może przyjdzie do nas ale:
Serb Filip Mladenović przeszedł z Lechii Gdańsk do Legii Warszawa i podpisał z liderem PKO Ekstraklasy kontrakt obowiązujący do 30 czerwca 2023 roku.
28-letni lewy obrońca w Lechii spędził dwa i pół roku, notując w obecnym sezonie 25 ligowych występów. 30 czerwca wygasł jego kontrakt z trójmiejskim klubem, a Mladenović nie zdecydował się go przedłużyć.
Mladenović ma na koncie dziesięć występów w reprezentacji Serbii.
jest cienki więc nie ma za czym płakać. niebawem moja lista
daruj sobie, nikt sensowny z naszej ligi do nas nie przyjdzie
[quote='SaNtO' pid='1437220' dateline='1593670240']
jest cienki więc nie ma za czym płakać. niebawem moja lista
[/quote]
powiadasz że cienki ale legia go bierze więc może nie taki cienki
W sytuacji zagrożenia kara odjęcia 15 a może nawet 30 punktów na jakieś transfery to ja bym nie liczył .
To będzie pierwsze od dawna okienko bez ciśnienia i nadziei z mojej strony.
Przynajmniej wiadomo na co pójdą legendarne miliony na transfery.
Po raz pierwszy zostaną wydane, co z tego, że nie na piłkarzy.
Ja już liczę wyłącznie na poprawę jakości gry. Żeby oczy aż tak nie bolały. Wolę ładnie przegrywać niż brzydko przegrywać.
Nasza drużyna, poza jednorazowymi wyskokami, nie walczy o żadne cele (oprócz bezpiecznego utrzymania), więc fajnie byłoby widzieć więcej Polaków, więcej wychowanków, więcej "krakowskiej piłki".
Mam już dość dzidy do przodu na skrzydło i walki o zgarnięcie "drugiej piłki" na połowie przeciwnika. Nawet kosztem 5-10 pkt mniej w tabeli. Serio.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)