[quote='Villa_KS' pid='1417154' dateline='1579799609']
Za 5 ml euro to ja bym do prezesa Filipiaka petycję wystosował żeby Michała sprzedać - bo to byłby po prostu dobry ruch.
Myślicie ze Filipiak kradnie kasę która Cracovia zarobi? Że robicie z niego takiego skąpca i lasego na kasę? On to inwestuje w klub, a że kibic wszystkiego nie widzi i nigdy nie będzie widział to już inna sprawa.
[/quote]
5 mln euro za Helika to byłby znakomity interes (IMHO całkowicie nierealny) pod warunkiem, że na miejsce Michała przyszedłby lepszy obrońca.
Kibic widzi co chce widzieć, pamięta co chce pamiętać - pożyczki, 3-ego maja.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
https://www.transfermarkt.com/fred-friday/profil/spieler/282783
Jeden Piątek się już u nas sprawdził :rolleyes:
[quote='PrzemoWZG' pid='1417174' dateline='1579804673']
Gość by się sprzydał, tylko że mamy trochu tych napastników. https://www.transfermarkt.pl/lukasz-zwolinski/profil/spieler/220740
[/quote]
Ale sprzydał, że przydał?
Czy sprzydał, że sprzedał?
;)
[quote='ALRS' pid='1417173' dateline='1579804492']
[quote='Rock' pid='1417164' dateline='1579800936']
[quote='kaleb' pid='1417143' dateline='1579794686']
CIBICKI: Tak, tak. Ale o Cracovii nie wiedziałem za dużo, nie oglądałem jej meczów. Trochę to trwało, musiałem się zdecydować. Powiedziałem menedżerowi, że nie wiem.[b] Jak mi powiedział o Pogoni, to zaświeciła się lampka.[/b] W domu oglądaliśmy kiedyś z ojcem mecz, grała właśnie Pogoń. Wyleciało mi z głowy z kim, wygrali chyba 2:0. I bardzo dobrze wypadli, dlatego ich zapamiętałem. I wtedy powiedziałem: biorę to. Rozmawiałem z trenerem, to było dla mnie ważne, że wiedział, kim jestem. Ja też go poznałem – jak trenuje, jak chce grać, gdzie mnie widzi
[/quote]
Powinien sobie to wspomnienie oprawić w ramkę, bo chyba niezbyt często u niego są takie przebłyski geniuszu.
[/quote]
Typowe pier...lenie gościa, który chce się podlizać w nowym klubie, jeszcze mógł powiedzieć, że od małego chciał grać u paprykarzy.
[/quote]
'no i od malego lubilem paprykarz'
https://www.transfermarkt.pl/andy-kawaya/profil/spieler/203342
Brać.
Obóz przygotowawczy (a więc też sparingi) nie jest dla kibiców tylko dla sztabu i piłkarzy. Jeśli trzeba zamylić z datą, żeby zmniejszyć ryzyko, że ktoś kto ma nie zobaczyć nie zobaczy to bardzo dobrze. Ludzie powariowali w dzisiejszych czasach
- Edytowany
[quote='ALRS' pid='1417173' dateline='1579804492']
[quote='Rock' pid='1417164' dateline='1579800936']
[quote='kaleb' pid='1417143' dateline='1579794686']
CIBICKI: Tak, tak. Ale o Cracovii nie wiedziałem za dużo, nie oglądałem jej meczów. Trochę to trwało, musiałem się zdecydować. Powiedziałem menedżerowi, że nie wiem.[b] Jak mi powiedział o Pogoni, to zaświeciła się lampka.[/b] W domu oglądaliśmy kiedyś z ojcem mecz, grała właśnie Pogoń. Wyleciało mi z głowy z kim, wygrali chyba 2:0. I bardzo dobrze wypadli, dlatego ich zapamiętałem. I wtedy powiedziałem: biorę to. Rozmawiałem z trenerem, to było dla mnie ważne, że wiedział, kim jestem. Ja też go poznałem – jak trenuje, jak chce grać, gdzie mnie widzi
[/quote]
Powinien sobie to wspomnienie oprawić w ramkę, bo chyba niezbyt często u niego są takie przebłyski geniuszu.
[/quote]
Typowe pier...lenie gościa, który chce się podlizać w nowym klubie, jeszcze mógł powiedzieć, że od małego chciał grać u paprykarzy.
[/quote]
Zgadzam się z ALRS, ale nie uważam go za "gościa", tylko "leszcza".
- Edytowany
https://twitter.com/FrankTedu/status/1221022530653257729?s=20
Czyżby??
Z tego co słychać bardzo chcemy Alvareza teraz i podbilismy (podbijamy stawkę dośc mocno ).Pytanie czy na tyle mocno by skusić Osnabruck .
Widzieliście na 90minut coś dziwnego u Nas w opuszczają klub....
[quote='Fabian_wolf' pid='1417325' dateline='1579955907']
Widzieliście na 90minut coś dziwnego u Nas w opuszczają klub....
[/quote]
zauważyłem. dali nam goscia z Chrobrego
Poje....ało im sie :D
Ewidentna pomyłka , gość wraca do siebie . opuścił Chrobrego a przypisali go nam .
Ciekawe tylko kiedy ogarną sie :D
rozumiem ,ze czekamy az onkienko transferowe w europie zachodniej zostanie zamkniete?, cos cicho tutaj!
19:06
- Edytowany
Znalezione na tt
Podobno Szykuje się solidny transfer Pasów! Na celowniku Mistrzostwo Polski. Walka trwa!
Mogę tylko powiedzieć, że to zawodnik ze środka europy, Lewoskrzydłowy
O 19:06 będzie spot promocyjny z karnetami, nie spodziewałbym się transferów w tym samym czasie ale chętnie się zaskoczę.
[quote='Rakietowy Traktor' pid='1417454' dateline='1580054774']
Znalezione na tt
Podobno Szykuje się solidny transfer Pasów! Na celowniku Mistrzostwo Polski. Walka trwa!
[/quote]
Mihalik?
[quote='Rakietowy Traktor' pid='1417454' dateline='1580054774']
Znalezione na tt
[/quote]
Tylko nadzieje u człowieka rozkręcacie !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)