Jak dwoch?? Cos mnie ominelo??? Ian kto jeszcze doszedl??
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Dwóch licząc Alvareza. Akurat wtedy wrócą Kanach i Serafin. Trzeba myśleć o chłopakach, bo będzie troszkę od lipca tłoczno
- Edytowany
Z tego co widzę, Thiago nie grał na plaży (pochodzi z Mato Grosso do Sul), w pewnym momencie wzięły go rezerwy wielkiego Cruzeiro, czyli musiał się wyróżniać w swoim prowincjonalnym klubie, no ale się nie przebił. W Sandecji kibice wybrali go "piłkarzem października".
https://gazetakrakowska.pl/brazylijczyk-z-sandecji-pilkarzem-miesiaca-strzelil-pieknego-gola/ar/c2-14559931
Jeżeli to miałby być faktycznie on - a pewności nie ma żadnej, bo np. pozycja się nie bardzo zgadza - to myślę, że może chodzić o dwustronnie korzystną wymianę, np. za Thiago od nas na wypożyczenie Strózik i Dimun. Dlaczego nie?
Jeżeli do tego doszedłby już teraz Alvarez, to ja okienko uznam za udane.
Jeśli serio to Thiago z Sandecjii, to Janusz znów nam się zaśmieje w twarz. Najważniejsze okienko w najważniejszym sezonie od kilkudziesięciu lat a tu ściągną jakiś wynalazek z 1 ligi. A my znowu zostaniemy bez skrzydłowych i Alvarezem od lipca. Faktycznie transfery na miarę Janusza Gola...
o Thiago pisal ten sam gosc ze Piszczu w Nowym Sączu. Dziękuje.
Ja mam nadzieję,że to niesamczny żart.
Alvarez od lipca.
Florian- wielka niewiadoma
I gość z 1 ligii.
Spadlem z krzesła:)
Co rundę to samo...
Jedynym gosciem z Sandecji, ktory powinien do nas przyjsc (i walczyc o sklad) to Radek Kanach (ale to nie byloby przyjscie tylko powrot z wypozyczenia)
Można już chyba powoli popkorn przygotowywać, zaraz się zacznie że nie jesteśmy klubem pierwszego wyboru, gadaliśmy z kocurami ale poszli gdzie indziej, Polacy drodzy i w ogóle że ciężko kogoś ściągnąć w zimie.
- Edytowany
Ian na chwile obecna jest jeden transfer... Alvareza mozesz zaliczac jesli przyjdzie teraz....Nie zalatwia go teraz to transfer jesli od lipca nie od teraz ....Ja uwazam ze nie ma zawodnika w zespole to nie ma transferu...
Co beda straszyc w meczach na wiosne przeciwnikow slownie ze jak przyjdzie Alvarez to wam pokaze jak sie gra....
"piłkarz października" w Sandecji, spadłem z bujanego fotela...ze śmiechu.
nazywanie naszych, walczących o utrzymanie juniorów kandydatami do pierwszej drużyny już w lipcu? - odważnie
Ten cały Thiago środkowy pomocnik, po co nam kolejny? Mam nadzieję że to fake news ?
[quote='sterby' pid='1415759' dateline='1579108314']
[/quote]
Brzmi jak pierwsza vice-miss okienka pocztowego :)
Panie Januszku dziś połowa stycznia. Czekamy na 3 perskie kocury. :D
[quote='alocha' pid='1415765' dateline='1579109190']
[/quote]
[/quote]
Wygraliscie wszystkie internety dzisiejszego dbia tymi postami..... leze i kwicze ze śmiechu :)
[quote='KruszynaKSC' pid='1415768' dateline='1579109750']
[quote='alocha' pid='1415765' dateline='1579109190']
[/quote]
[/quote]
Wygraliscie wszystkie internety dzisiejszego dbia tymi postami..... leze i kwicze ze śmiechu :)
[/quote]
Napisz jeszcze na czym leżysz i z czego spadłeś, bo to niezwykle istotne w kontekście oceny każdego okienka transferowego! :cool:
A tak btw, może dałoby się coś z tego Makuszewskiego zrobić i chciałby przyjść za pół darmo?
Kruszyna, poruszyłem temat na przyszłość. Jak się kontraktuje zawodnika, to na dwa-trzy lata. Dlatego dałem przykład powracających zawodników. typu Kanach.
Co do sytuacji na dzisiaj, mamy jeden transfer i czekamy na bardzo dobre wzmocnienie na skrzydle które by zwiększyło szansę na złoto.
Nie narzekam, bo widzę co się dzieje na rynku. Artykuły, że Ekstraklasa to Lidl, sklep z tanią ale dobrą odzieżą nie dają optymizmu. Chcę wiedzieć co dalej, nawet gdybyśmy zdobyli MP, dlatego patrzę na lipiec., co się może dziać. Patrzę, jak by tu wpasować takiego Rakoczego, bo chłopak chce kopać a nie mieć odciski od ławki.
Zresztą, co ja tu piszę o I drużynie. W drugiej drużynie niektórzy grają jak za karę (bez nazwisk) i chcą odejść za wszelką cenę z Cracovii.
Forum jest wymianą myśli, więc dyskutuję :)
[quote='konrad_pn' pid='1415667' dateline='1579094005']
hmmm czy pomoc reprezentacji Kosowa taka słaba? szybki research wskazuje, że goście grający w pierwszej reprezentacji wyceniani są między 1,5 a 5 mln euro i reprezentują takie kluby jak Lazio, Hannover, Swansea, FC Zurich czy Luzern.
[/quote]
Za słabi dla nas. Cholewiak ich na śniadanie połyka i to bez popicia.
[quote='ian thorpe' pid='1415773' dateline='1579110287']
Kruszyna, poruszyłem temat na przyszłość. Jak się kontraktuje zawodnika, to na dwa-trzy lata. Dlatego dałem przykład powracających zawodników. typu Kanach.
Co do sytuacji na dzisiaj, mamy jeden transfer i czekamy na bardzo dobre wzmocnienie na skrzydle które by zwiększyło szansę na złoto.
Nie narzekam, bo widzę co się dzieje na rynku. Artykuły, że Ekstraklasa to Lidl, sklep z tanią ale dobrą odzieżą nie dają optymizmu. Chcę wiedzieć co dalej, nawet gdybyśmy zdobyli MP, dlatego patrzę na lipiec., co się może dziać. Patrzę, jak by tu wpasować takiego Rakoczego, bo chłopak chce kopać a nie mieć odciski od ławki.
Zresztą, co ja tu piszę o I drużynie. W drugiej drużynie niektórzy grają jak za karę (bez nazwisk) i chcą odejść za wszelką cenę z Cracovii.
Forum jest wymianą myśli, więc dyskutuję :)
[/quote]
Ok., ale dla wielu liczy się tu i teraz. Ma być dużo, drogo i ekskluzywnie i do tego na wczoraj, a jak nie to jest histeria
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!