"Przekot" do nas nie przyjdzie w tym okienu wcale moim zdaniem, wszystkich "przekotów" z pięknej listy pierdów już odpaliliśmy.
Jedyna opcja która z tej kategorii może wypalić (moim zdaniem gunwo z tego będzie) to Alvarez.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='konrad_pn' pid='1415322' dateline='1578993125']
[quote='potter' pid='1415320' dateline='1578992310']
Jak pisali na TT wczoraj duży ruch na Wielickiej w godzinach wieczornych .Też mam takie info że dziś ma być 1 .Z tego co słychać to nie jest kategoria ,,przekota ''ale też nie będzie to popierdułka czyli tzw ,,dachowiec ''.Mają być kibice zadowoleni z jakości tego zawodnika .
[/quote]
podobno jakaś fura na łotewskich blachach śmigała po Wielickiej. Rudnevs?
[/quote]
Na pewno LV? Może LT...?
jak LT to Cernych
[quote="ZbigniewT" pid='1415319' dateline='1578992238']
[quote='sterby' pid='1415299' dateline='1578983935']
Widzę, że rodzi się nowa narracja. "Nieważne, że nie ma wzmocnień, ważne, że przedłużyliśmy kontrakty".
[/quote]
Co do wzmocnień to jeszcze nic nie wiadomo, bo czasu co prawda nie ma za wiele, ale jeszcze pozostał. Natomiast brak odejść zawodników to raczej fakt i nic się w tym temacie raczej nie powinno zmienić. I to już jest nowa jakość, bo nie zawsze tak było, bo było raczej odwrotnie..
Czy ta narracja oparta na tych faktach, o których wyżej, jest dla ciebie powodem do zmartwienia?
[/quote]
Dla sterbiego każdy powód do napierdalanki mniej to jest pojawienie się jakiejś pustki w życiu.
Tak to już jest, że jedni się karmią dobrymi newsami, a inni tymi złymi.
Oczywiście nie twierdze, że sterby ma złe intencje, wręcz przeciwnie, ale - taki paradoks - jak nie ma na co narzekać to źle się czuje. Szklanka nigdy nie może być pełna. Sam się zastanawiam, czy taka z meniskiem wypukłym by go zadowoliła. Mam nadzieję, że tak, choć pewnie wtedy by uznał, że jest zbyt mała.
Ciekawe, który z forumowych napierdalaczy to twitterowy Runtime Terror.
[quote='konrad_pn' pid='1415326' dateline='1578993767']
jak LT to Cernych
[/quote]
Do tego zmierzam. Jak to było wieczorem, ciemno - łatwo pomylić (wiem z doswiadczenia bo bywam w obu krajach).
Przed chwila mialem problem z zaladowaniem forum, pomyslalem ze w koncu jest ten upragniony transfer I serwer padl,ale to jednak firewall firmowy.
Trąba każdy może sobie ocenić Alvareza .Moja ocena może być inna od twojej .Boisko zweryfikuje
.Zapowiada się jako duże wzmocnienie bo to czołowy strzelec 2 bundesligi a tam są lepsze zespoły od naszej ekstraklapy .Nie przychodzi z jakiegoś slabeusza i z ławki tylko z 5 zespołu 2 bundesligi .
Wystarczy porównać wartość lig .Nasz eklstraklapa jest wyceniana na 192 mln euro , 2 bundesliga 418 mln .Komentarz do tego chyba zbyteczny .......
Sam oglądam 2 bundesligę często więc wiem jak dobra to liga .4 komentatorów zajmujących się 2 bundesligą mi Święcicki jednoznacznie oceniło jakość tego wzmocnienia .Oby tylko udało się już teraz go ścignąć bo jest ogromna szansa na wygranie LIGI .
- Edytowany
Cernych wczoraj w mediach społecznościowych dodawał zdjęcie z treningu ze zgrupowania w Turcji
My czy lampucera?
https://twitter.com/SSlawslow/status/1216638236845580288
[quote='potter' pid='1415331' dateline='1578995007']
Trąba każdy może sobie ocenić Alvareza .Moja ocena może być inna od twojej .Boisko zweryfikuje
.Zapowiada się jako duże wzmocnienie bo to czołowy strzelec 2 bundesligi a tam są lepsze zespoły od naszej ekstraklapy .Nie przychodzi z jakiegoś slabeusza i z ławki tylko z 5 zespołu 2 bundesligi .
Wystarczy porównać wartość lig .Nasz eklstraklapa jest wyceniana na 192 mln euro , 2 bundesliga 418 mln .Komentarz do tego chyba zbyteczny .......
Sam oglądam 2 bundesligę często więc wiem jak dobra to liga .4 komentatorów zajmujących się 2 bundesligą mi Święcicki jednoznacznie oceniło jakość tego wzmocnienia .Oby tylko udało się już teraz go ścignąć bo jest ogromna szansa na wygranie LIGI .
[/quote]
Spoko, pytam o Twoje zdanie, bo ja o Alvarezie nie mam żadnego. Nie widziałem chłopa, niemiecką piłką też się nie interesuje. Jeżeli miałbym sobie wyrobić zdanie na jego temat na podstawie tt to powiedziałbym, że to przekot z minusem.
[quote='traba' pid='1415321' dateline='1578992796']
[quote='potter' pid='1415320' dateline='1578992310']
Jak pisali na TT wczoraj duży ruch na Wielickiej w godzinach wieczornych .Też mam takie info że dziś ma być 1 .Z tego co słychać to nie jest kategoria ,,przekota ''ale też nie będzie to popierdułka czyli tzw ,,dachowiec ''.Mają być kibice zadowoleni z jakości tego zawodnika .
Nazwisko trzymają w głębokiej tajemnicy i bardzo dobrze .Tak ma się to załatwiać .Dla pismaków jakieś plewy a załatwiane metodą całkowitego zaskoczenia tak jak z Alvarezem .
[/quote]
Alvarez to która kategoria? Przekot czy coś niżej?
[/quote]
moze kota perskiego , najlepiej zapytaj nadtrenera Santo on Ci powie prawde :)
[quote='traba' pid='1415328' dateline='1578994220']
Ciekawe, który z forumowych napierdalaczy to twitterowy Runtime Terror.
[/quote]
gosc urodzony pesymista. nawet jak bedziemy mistrzem Polski to bedzie cos nie tak w jego mniemaniu.
- Edytowany
Mgla dziś duza.... samoloty nie lądują ani nie startują... nici z radosci dziś....chyba ze jedzie PKSem z Kielc....to bedzie ok wtedy
[quote='Vimes' pid='1415333' dateline='1578995708']
My czy lampucera?
[/quote]
temat juz walkowany, lewy obronca ( ktorych mamy z nadwyzka ) napewno nie do nas
[quote='Nesta' pid='1415338' dateline='1578997298']
[quote='Vimes' pid='1415333' dateline='1578995708']
My czy lampucera?
[/quote]
temat juz walkowany, lewy obronca ( ktorych mamy z nadwyzka ) napewno nie do nas
[/quote]
A bierzesz pod uwage ewentualny transfer z klubu ? Czy to tak nieprawdopodobne, zeby nam ktos sprzatnal Siplaka lub Pestke?
- Edytowany
Zdradzę wam ,,news ''to nie ja ten Runtime Terror .Może to jakiś flustrat albo druga strona błoń ?Faktycznie co by nie wygrali i nie kupili źle .
Może to też być nasz kibic ale 15 lat komarhowijji i grania w lidze księgowych zrobiło swoje .Raczej na kolegę Santa nie też nie wskażę .
Trąba 2 bundesligę polecam .Super mecze są do ogladania trybuny pełne i nie ma czegoś takiego jak odpuszczanie .Jedzie drużyna grająca o nic do tei co punkty potrzebuje i gra jak by sama walczyła o życie .Mecze są na styk -detale decydują że wygra x zamiast Y .
Bułgar wklejony przez Neste ?Nie dla nas bo nam na tą pozycję nie potrzebny gracz .Klasyczne wykorzystanie Cracovii przez agenta w celu podbicia stawki gdzie indziej w myśl bierzcie szybko bo Cracovia też chce .Nasz klub nigdy nie dementuje plotek więc jest idealny do takich celów .Nie jeden agent o tym wie .
Potter ja dementowalem tego obronce - nie wklejalem.
szukamy zawodnikow na inne pozycje. Odejscie Siplaka czy Pestki w zimie jest kategorycznie wykluczone.
natomiast w przerwie letniej celem jest sprzedaz Pestki lub Rakoczego za grube miliony.
Pierwszy samolot wlasnie wylądował na Balicach. Może co się ruszy :D
Może ten obrońca ma opanowane bardzo dobrze dośrodkowania i "centrostrzały" i pan Michał zrobi z niego skrzydłowego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)