[quote='SaNtO' pid='1390545' dateline='1563957619']
Obiektywny to jakieś kolejne wcielenie tego agenta, który wciskał nam szrot do klubu i grał przy tym naszego kibica?
[/quote]
przykro mi ale nie :) lubie podyskutować na temat transferów ale widze, że w tym wątku to jedna wielka mordownia i przerabianie jednego tematu przez rok czasu. Czy ten wątek nie powstał przypadkiem po to aby dawać klubowi ewentualnie jakieś sugestie co do zawodników? a będąc szczerym to myśle, że jeżeli jakikolwiek agent by tu wszedł to by odpuścił po przeczytaniu 3 linijek tego co tu znawcy futbola wypisują :) pozdrawiam CRACOVIA LEICESTER!
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
przypomni mi ktoś nick tego agencika? to też był jakiś przymiotnik
Cel transferowy na ten sezon jasny - sprzedać (zwolnić pensje) Javiego, Vestenickiego i Michalika a w zamian pozyskać (pod koniec okienka transferowego) ofensywnego pomocnika takiego który robi różnice, ktoś jak Budziński i Cabrera w lepszym wydaniu na lata - motor napędowy.
P.S. Ostatnio ktoś zapytał mnie kto jest najlepszym zawodnikiem w Cracovii - odpowiedziałem Gol.
[quote='koriksc' pid='1390632' dateline='1564002066']
Cel transferowy na ten sezon jasny - sprzedać (zwolnić pensje) Javiego, Vestenickiego i Michalika a w zamian pozyskać (pod koniec okienka transferowego) ofensywnego pomocnika takiego który robi różnice, ktoś jak Budziński i Cabrera w lepszym wydaniu na lata - motor napędowy.
P.S. Ostatnio ktoś zapytał mnie kto jest najlepszym zawodnikiem w Cracovii - odpowiedziałem Gol.
[/quote]
No i podpadłeś połowie forum, bo przecież Hernandez :cool:
a Ty dalej nie rozumiesz
Jeśli powiedziałaś Gol, to wiedz, ze go w zimie wypier... jest dobry ale zarobki się nie zgadzają...
A my potrzebujemy zarobki równać do Gola - 2-3 zawodników co okienko, bo tylko wtedy zbudujemy solidną drużynę. Oczywiście, jeśli chcemy być co sezon w pierwszej piątce.
Nie musimy równać zarobków do Gola, raczej powinniśmy szukać zawodników o jego umiejętnościach.
Ale ruchy transferowe powinny być przemyślane robione z wyprzedzeniem.
Większość naszych to przeglądanie archiwum 90 minut. Sprawdzamy kim interesowały sie Lech, Legia, Jagielonia itd. Odpalamy Youtube, jak pasuje, kolejny krok to stream z jakiegoś meczu( bo kto by miał pojechać oglądnąć zawodnika na żywo, przecież to kosztuje ).
I z czystym sumieniem można powiedzieć, że był obserwowany.
Powinniśmy mieć jeżeli nie skautów, to zaprzyjaźnionych( w naszych realiach podobno niemożliwe ) ludzi, którzy mogli by nam wskazywać ciekawych zawodników.
Rozmarzyłem się.
[quote='dudi74' pid='1390646' dateline='1564014586']
Powinniśmy mieć jeżeli nie skautów, to zaprzyjaźnionych( w naszych realiach podobno niemożliwe ) ludzi, którzy mogli by nam wskazywać ciekawych zawodników.
[/quote]
Tu sie z Toba zgadzam kolego. Jak naszym trenerem był Podoliński, to miał dobry kontakt z Płatkiem, dzięki czemu wyciagnelismy Covilo. A co sie dzieje z Mosórem? Gosc w Ruchu wyciagal mlodych gosci, ktorzy pozniej stanowili o sile Ruchu
[quote='gargamel9998' pid='1390652' dateline='1564034788']
[quote='dudi74' pid='1390646' dateline='1564014586']
[/quote]
Tu sie z Toba zgadzam kolego. Jak naszym trenerem był Podoliński, to miał dobry kontakt z Płatkiem, dzięki czemu wyciagnelismy Covilo. A co sie dzieje z Mosórem? Gosc w Ruchu wyciagal mlodych gosci, ktorzy pozniej stanowili o sile Ruchu
[/quote]
Artur Płatek obecnie pracuje dla Górnika Zabrze, to raczej nie będzie podstawiał zawodników do Cracovii. A co się ma dziać z Mosórem? Wykonuje super robote w grupach młodzieżowych, ściąga najlepszych młodych zawodników do grup CLJ.
[quote='SaNtO' pid='1390624' dateline='1563999232']
przypomni mi ktoś nick tego agencika? to też był jakiś przymiotnik
[/quote]
hehehe jakaś mania prześladowcza widze ale pewne jest, że w dalszą dyskusje mie się nie chce wchodzić bo Twoje zdanie mi wisi i powiewa :D
Transfery lubią ciszę więc cichutko a nóż coś wyskoczy :D
- Edytowany
Focus to umie podniesc na duchu :)
- Edytowany
Drogi focusie, jak podbijemy Ci reputacje > 2k lajków wrzucisz chociaż źdzbło informacji o tym zawodniku? :) niechaj pojawi się kolejne 20 podstron: "kto , za ile, szrot i menel?, szykować krzesła ? itd" daj ludziom pretekst by wymazać z pamięci Javiego, el. do LE itd :angel:
[quote='focus' pid='1390659' dateline='1564045476']
[/quote]
Zawsze jak jestem na urlopie u teściowej na Sycylii to robimy dobre transfery, no więc od wczoraj jestem......
A kto to jest ten Nóż? Można link do transfermarkt?
[quote='focus' pid='1390659' dateline='1564045476']
[/quote]
No i taka informacja mi wystarczy aby spokojnie czekać :)
dzieki focusowi wielu ma spokojny , ufny sen
nasz papa smerf
:D
Jak coś wyskoczy, to będzie 5 stron, o tym czy szrot, kozak, czy menel.
Jak jednak nie wyskoczy, to będzie 20 stron napierd..., że znowu Tabisz zjeb.ał.
Można się zastanawiać co dla zdrowia jest lepsze?
Wiedzieć czy niewiedzieć wcześniej.
niewiedzac czlowiek mysli ze moze cos sie kroi, bo transfery lubia cisze a potem jesli sie faktycznie kroilo to twoj scenariusz dudi a jesli nie to rowniez twoj scenariusz haha
czyli dla zdrowia obojetne czy wiesz czy nie :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)