Prawdopodobnie Budzik na wylocie a Pestka wypożyczenie
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='focus' pid='1389599' dateline='1563534213']
[/quote]
A kto będzie grał jako młodzieżowiec?
[quote='Kamaz' pid='1389600' dateline='1563534247']
[/quote]
A kto będzie grał jako młodzieżowiec?
[/quote]
Pik,Lusiusz,Strózik,Zaucha
[/quote]
Czyli czystki w klubie. Pewnie nastepni beda Mihalik i Vesto. A wiadomo cos o ewentualnych wzmocnieniach na ich miejsce?
[quote='Myroo' pid='1389605' dateline='1563534709']
[/quote]
Czyli czystki w klubie. Pewnie nastepni beda Mihalik i Vesto. A wiadomo cos o ewentualnych wzmocnieniach na ich miejsce?
[/quote]
Wzmocnieniem będzie założenie lokaty w Comarchbanku ::)
A tak poważnie to może jednak kogoś wezmą bo robią miejsce na liście płac.
Swoją drogą to kiego Budzik w ogóle brał udział w przygotowaniach...........
[/quote]
Pozbądźmy się kolejnych Polaków... po jakiemu Probierz w szatni gada, migowym?
[quote="Rock" pid='1389214' dateline='1563441334']
Już widzę te konkursy rzutów karnych na treningach - Helik vs Świerczok.
[/quote]
Rock, chyba wykrakałeś kto u nas spieprzy....
- Edytowany
Nie migowym tylko gwizdami.
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Tylko po co trzymać Budzika który pewnie mało nie zarabia a nic nie gra ? A problemem jest to że faktycznie ciężko będzie wyciągnąć jakiegoś Polaka który cokolwiek będzie grać i będzie dostępny za jakieś rozsądne pieniądze...
Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka
W sumie ciekawe ile taka Stal chciała by za Bartosza Nowaka.
Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka
Panowie ochłońmy, zobaczymy jakie będą ruchy w Klubie w najbliższych dniach,
I jak zaprezentuje się Cracovia w Lubinie.
Życzę wszystkim spokojnego weekendu :)
[quote='boniekKrK' pid='1389574' dateline='1563530009']
Brakuje jakości.Jakość kosztuje,mógł przyjść Marko Vejinovic ale był dla nas za drogi..Czekamy na piłkarskie promocje typu Hanca i mocno się rozczarowujemy.I tak co sezon mydli się nam oczy że kasa na transfery jest po czym okazuje się że jej nie ma.Bida z nędzą i nie zmienia się Nic.
[/quote]
Szkoda było im trochę kasy na Vejinovića, odpadliśmy z LE i straciliśmy więcej kasy niż by na niego poszło, to są właśnie te oszczędności.
Robią nas co roku w chuja, czekam jeszcze na exodus, kilka wpierdoli w lidze i gaszenie pożaru transferami na ostatnią chwilę, jestem wkurwiony na maca, bo kurwa nikt nie wyciąga wniosków i wielu pasiaków dało się omamić marketingiem i innymi dodatkami.
- Edytowany
Wczoraj powiedziałem do kumpla że Budzik chyba out a Pestkę bym gdzieś wypożyczył. Kuźwa idę puścić totka :).
Edit: I jakbym miał jeszcze kogoś obstawiać do odejścia to Dytiatieva.
[quote='octop' pid='1389634' dateline='1563537558']
Brakuje jakości.Jakość kosztuje,mógł przyjść Marko Vejinovic ale był dla nas za drogi..Czekamy na piłkarskie promocje typu Hanca i mocno się rozczarowujemy.I tak co sezon mydli się nam oczy że kasa na transfery jest po czym okazuje się że jej nie ma.Bida z nędzą i nie zmienia się Nic.
[/quote]
Szkoda było im trochę kasy na Vejinovića, odpadliśmy z LE i straciliśmy więcej kasy niż by na niego poszło, to są właśnie te oszczędności.
Robią nas co roku w *****, czekam jeszcze na exodus, kilka wpierdoli w lidze i gaszenie pożaru transferami na ostatnią chwilę, jestem wkurwiony na maca, bo ***** nikt nie wyciąga wniosków i wielu pasiaków dało się omamić marketingiem i innymi dodatkami.
[/quote]
Karnego tez sędziwie nam nie podyktowali przez oszczędności?
[quote='napinacz-' pid='1381376' dateline='1559137702']
Strzelam ze chodzi o Dabro.
Nie chca mu dac wiecje bo sie nastawili ze na nim zarobia, a kontuzje zburzyly plan Jakubka i teraz chce sobie dupe podetrzec szklem
[/quote]
[quote='Endriusza' pid='1389614' dateline='1563536190']
[/quote]
[/quote]
[quote='bielizna' pid='1389619' dateline='1563536669']
[/quote]
kazdy umie narysowac dzide
odnosnie Budzika, wow, kreatywnosc w srodku wkrotce osiagnie to wcelowywane zero
To jeszcze tylko Wiśniewski na kierownicę i trener słup może odpalać laptopa
[quote='eredin' pid='1389643' dateline='1563538806']
[quote='octop' pid='1389634' dateline='1563537558']
[/quote]
Robią nas co roku w *****, czekam jeszcze na exodus, kilka wpierdoli w lidze i gaszenie pożaru transferami na ostatnią chwilę, jestem wkurwiony na maca, bo ***** nikt nie wyciąga wniosków i wielu pasiaków dało się omamić marketingiem i innymi dodatkami.
[/quote]
Karnego tez sędziwie nam nie podyktowali przez oszczędności?
[/quote]
Rozumiem, że tobie się podoba naszą siła ognia w ofensywie? Przypomnę, że mieliśmy jedną z najgorszych w lidze i w sparingach też nie strzelaliśmy bramek, kto by się spodziewał, że nie będziemy ich też strzelać z DAC?
Panie eredinie, szabla w dłoń, Comarcha Dobrodzieja obrażajo niewdzięcznicy, co zimnej wody i baraków nie pamiętajo!
[quote='Diabel' pid='1389645' dateline='1563538961']
[quote='napinacz-' pid='1381376' dateline='1559137702']
Strzelam ze chodzi o Dabro.
Nie chca mu dac wiecje bo sie nastawili ze na nim zarobia, a kontuzje zburzyly plan Jakubka i teraz chce sobie dupe podetrzec szklem
[/quote]
[quote='Endriusza' pid='1389614' dateline='1563536190']
[/quote]
[/quote]
[quote='bielizna' pid='1389619' dateline='1563536669']
[/quote]
kazdy umie narysowac dzide
odnosnie Budzika, wow, kreatywnosc w srodku wkrotce osiagnie to wcelowywane zero
[/quote]
Szczerze, to Budzik w meczach LE nie dawał nam za wiele tej kreatywności.
Może ktoś rzucić linkiem do tej wypowiedzi o odchudzeniu kadry bo nie mogę jakoś nigdzie odnaleźć tego zdania Probierza ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!