Eredin stał się cud zgadzamy się co do bramkarza .Musi być dwóch dobrych bramkarzy .Peskowic musi mieć konkurenta i to dobrego a Cracovia spokój na tej pozycji .
Wilk ?Nawet w słabym Ruchu nie bronił nas ma zbawić .Stępniowski ?Bramkarz na poziomie ...focusa który nigdy bramkarzem nie był .
Co ten gamoń z dealu jeszcze robi w klubie ?.To jest karykatura bramkarza .Wielokrotnie widzialem co bronił na rezerwach .Większość rywali miała lepszych bramkarzy .
Po rozwiązaniu kontraktu z Gostomskim na WCZORAJ POTRZEBNY KLASOWY BRAMKARZ. Nawet nie wyobrażam sobie kontuzja Peskovica czy kartki i broni w ekstraklasie Stępniowski albo Wilk. Już przerabialiśmy Wilka w derbach .Jak się skończyło pamiętacie .
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='potter' pid='1359239' dateline='1548112446']
Eredin stał się cud zgadzamy się co do bramkarza .Musi być dwóch dobrych bramkarzy .Peskowic musi mieć konkurenta i to dobrego a Cracovia spokój na tej pozycji .
Wilk ?Nawet w słabym Ruchu nie bronił nas ma zbawić .Stępniowski ?Bramkarz na poziomie ...focusa który nigdy bramkarzem nie był .
Co ten gamoń z dealu jeszcze robi w klubie ?.To jest karykatura bramkarza .Wielokrotnie widzialem co bronił na rezerwach .Większość rywali miała lepszych bramkarzy .
Po rozwiązaniu kontraktu z Gostomskim na WCZORAJ POTRZEBNY KLASOWY BRAMKARZ. Nawet nie wyobrażam sobie kontuzja Peskovica czy kartki i broni w ekstraklasie Stępniowski albo Wilk. Już przerabialiśmy Wilka w derbach .Jak się skończyło pamiętacie .
[/quote]
Masz racje, ja tylko nieśmiało napisze że jeszcze do tego wszystkiego przydałby się ktoś dobry do trenowania bramkarzy. Zastanawiałem się ostatnio czy przez te wszystkie lata nie potrafiliśmy sprowadzić ani jednego "kozaka" na bramkę, czy też nie potrafiliśmy wydobyć potencjału z tego co mamy z winy mizernego sztabu.
- Edytowany
ndjnh -sprowadzaliśmy karykatury bramkarzy i w dodatku z dealu jakuba z weberem .Pozbywaliśmy się Krzyśka Pilarza by zrobić miejsce na 4 letni kontrakt ze Stępniowskim .To był deal dekady taką miernote wcisnąć Cracovii na 4 lata .
Dalej musimy się z nim bujać mimo że z bramakrzem on nie ma nic wspólnego .To poziom TKKF .Podobnym ,,bramkarzem ''był drugi z dealu niejaki rezerwowy katowic Bufon Dobroliński .Jak szedł do nas 2 moich znajomych kibicujących Katowicom nie mogło się nadziwić że bierzemy tego ,,bramkarza ''.Już wtedy mówili mi ,,w tym musi być jakiś haczyk ''bo gość nie umie bronić :)
Ian (Andrzeju )spożywaleś jakieś trunki czy może coś w domu remontujesz i szkodzi lakier bo zimno więc okna nie otwierasz ?
Oglądaliśmy wiele razy wspólnie Stępniowskiego na rezerwach .Siedzialeś widziałeś co bronił .
Wiele razy był gorszy od vis a vis a przypomne ci ekipy Orła Piaski Wielkie itd .W tych meczach bronił bez stresu meczowego .To była i jest karykatura bramkarza .W meczach o stawkę bronił jak Wilk w derbach .
Ja się dziwie że do tej pory Stępniowski w Cracovii jest .Widać ,,pion sportowy tabisz -baldys -weber się dobrze bawią .
Jak mamy robić krok w przód to 2 klasowych bramkarzy to konieczność .Nie ma miejsca na esperymenty czy ,,dawanie kolejnych szans paralitom ''
Stępniowski jest u nas długo i NIE ROZEGRAŁ ŻADNEGO DOBREGO MECZU .
WON ,WON ,WON .
Sprowadźmy Malarza, założymy klub bramkarzy emerytów :D oczywiście pełen szacunek dla Peskovicia bo gość ma niektóre parady jakby był z gumy
Coś mi sie wydaje, że o nowym bramkarzu to możemy pomarzyć...
Ale miejmy nadzieje, że sie mylę :D
[quote='ndjnh' pid='1359243' dateline='1548117176']
Masz racje, ja tylko nieśmiało napisze że jeszcze do tego wszystkiego przydałby się ktoś dobry do trenowania bramkarzy. Zastanawiałem się ostatnio czy przez te wszystkie lata nie potrafiliśmy sprowadzić ani jednego "kozaka" na bramkę, czy też nie potrafiliśmy wydobyć potencjału z tego co mamy z winy mizernego sztabu.
[/quote]
O i tutaj się zgodzę. Potter robi tyle wrzasku, wyrzuca bramkarzy na lewo i prawo, a nie zauważa, że fachowców ma robić z nich koleś z doświadczeniem zebranym w Orle Piaski Wielkie i LKS Śledziejowice. Gość ma wielkie ego, ale umiejętności marne. Nie wiem, jak on chce czegokolwiek chłopaków nauczyć. To typ o mentalności bramkarza, ale dyskotekowego :-/
To jest jakiś deal,że Palczewski u nas nadal jest.
Ktoś tu kiedyś o tym pisał.
Też uważam,że potrzeba lepszego trenera bramkarzy .
Jest bo ma plecy na górze ponoć .
Z drugiej strony jakie to ma znaczenie czy piłki będzie rzucał Liberda czy Palczewski ?
Ja widzę to tak , że jak Michal skończy karierę zawodniczą to może u nas zostać jako trener bramkarzy a Palczewski pójdzie do grup młodzieżowych .
Stępniowski dobry technicznie , ale jakiś dla mnie chimeryczny . Na pewno gra nogami na duży plus , lepiej to wygląda niż u niektórych naszych z pola . Ale bramkarz jest od bronienia .
Myśleć teraz o bramkarzu na lato , bo Michał wiecznie bronić nie będzie . Szukać kogoś doświdaczonego .
Kiedyś pisałem o Palczewskim i zastanawiałem się jakim prawem i cudem on tam jest?? Chłop trenując u nas w Wolbromiu(ja jeszcze byłem juniorem) przywoził sprzęt treningowy/meczowy Cracovii i bronił w nim w 3 lidze na dodatek zamazując herb Cracovii markerem. Gdy dołączyłem do seniorów Przeboju na jednym ze spotkań otwarcie mówił że on w Cracovii tylko pracuje, a sercem kibicuje prostytutce z reymonta... może nie ten temat ale akurat się nawinął temat tego parcha to napisałem.
[quote='Rafi' pid='1359264' dateline='1548148418']
[quote='ndjnh' pid='1359243' dateline='1548117176']
[/quote]
O i tutaj się zgodzę. Potter robi tyle wrzasku, wyrzuca bramkarzy na lewo i prawo, a nie zauważa, że fachowców ma robić z nich koleś z doświadczeniem zebranym w Orle Piaski Wielkie i LKS Śledziejowice. Gość ma wielkie ego, ale umiejętności marne. Nie wiem, jak on chce czegokolwiek chłopaków nauczyć. To typ o mentalności bramkarza, ale dyskotekowego :-/
[/quote]
[size=small]I tutaj Rafi trafiłeś w sedno sprawy... jest dokładnie 1 do 1 tak jak opisałeś. Nie wiem na jakiej zasadzie trzymają się go wciąż rekami i nogami w klubie skoro nie daje on wymiernych efektów (i to nie w skali jednego sezonu). Wydaje mi się ,ze jedyne co potrafi to pokrzykiwać rożne rzeczy w celu kre[/size]owania się na "Pana Bramkarza". Z reszta,kto bywa przy wielickiej ten dobrze wie jakim "fachowcem" jest Palczewski.
Pogonić psa! Jak psa!
[quote='Osmendka' pid='1359271' dateline='1548150644']
Kiedyś pisałem o Palczewskim i zastanawiałem się jakim prawem i cudem on tam jest?? Chłop trenując u nas w Wolbromiu(ja jeszcze byłem juniorem) przywoził sprzęt treningowy/meczowy Cracovii i bronił w nim w 3 lidze na dodatek zamazując herb Cracovii markerem. Gdy dołączyłem do seniorów Przeboju na jednym ze spotkań otwarcie mówił że on w Cracovii tylko pracuje, a sercem kibicuje prostytutce z reymonta... może nie ten temat ale akurat się nawinął temat tego parcha to napisałem.
[/quote]
Nie jedyny zresztą pracownik który kibcuje gts'owi . Został narzucony Zielińśkiemu i się trzyma chłop . O tym nie wiedziałem akurat . Może Skórski mógłby wrócić , moim zdaniem dobry trener bramkarzy.
Palczewski od lat afiszował się wręcz z miłościa do gts...
[quote='dziurkacz' pid='1359284' dateline='1548155865']
Palczewski od lat afiszował się wręcz z miłościa do gts...
[/quote]
Może kiedyś ladacznicy kibicował a od pewnego czasu przerzucił się na Cracovie.Mało to takich.
Może warto oczyścić własne podwórko z takich "kwiatków"? Kiedyś umiano wytłumaczyć takim typkom niestosowność stawania na świetej ziemi...
Rozumiem najemników kopiących piłkę w takim czy innym klubie za kasę, ale zatrudnianie fanów towarzystwa to już przesada!!!
Przerzutów nie brakuje , dla mnie jak ktoś był kiedyś za sąsiadką to na zawsze powinien już im kibicować . Cracovia nie powinna być drugim wyborem i w spadku przejmować kibiców gtsu. Mamy wystarczająco dużą baze kibciów którzy mogą również pracować dla klubu
[color=#545454][size=small][font=arial, sans-serif]"A przed ucztą potrzeba [/font][/size][/color][color=#6a6a6a][size=small][font=arial, sans-serif][b]dom oczyścić[/b][/font][/size][/color][color=#545454][size=small][font=arial, sans-serif] ze [/font][/size][/color][color=#6a6a6a][size=small][font=arial, sans-serif][b]śmieci[/b][/font][/size][/color][color=#545454][size=small][font=arial, sans-serif]; [/font][/size][/color][color=#6a6a6a][size=small][font=arial, sans-serif][b]Oczyścić dom[/b][/font][/size][/color][color=#545454][size=small][font=arial, sans-serif], powtarzam, [/font][/size][/color][color=#6a6a6a][size=small][font=arial, sans-serif][b]oczyścić dom[/b][/font][/size][/color][color=#545454][size=small][font=arial, sans-serif], dzieci!"[/font][/size][/color]
Na wydalenie Gostomskiego z Cracovii składało sie kilka czynników, jednak decydujacym był Victor Rimniceanu - serdeczny kolega Cornela Rapy, a także pochodzacy z tej samej "stajni".
Że też dalej Ci się chce... :P
W Rumunii kolejne awantury, pewnie znowu będą rozwiązywać kontrakty:
Emanuel Rosu (ten co podał info o Sergiu)
Hagi's Viitorul sacked striked Mihai Vodut after his ex-girlfriend revealed the player made her place a bet on the team's win over a first league opponent.
Surreal Romania strikes again.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)