[quote='morata' pid='1358464' dateline='1547732580']
Jak poinformował dobrze zorientowany w realiach ekstraklasy Roman Kolton Fabian Piasecki (Miedź Legnica ) bliski jest podpisania 4 -letniego kontraktu z Cracovia .
Fabian to Ty ?
[/quote]
No bez jaj od niego to ja lepiej potrafie w piłke kopnąć :D
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1358468' dateline='1547732961']
Nie róbcie sobie jaj z tym Piaseckim. 23 lata, 1 bramka w esa, w zeszłym roku w 1 lidze 23 mecze i 9 bramek w wieku 22 lat. Bez jaj. To lepiej Strózika ogrywać. to Piszczek ma lepsze statystyki
[/quote]
Błaszczykowski 51/3 w naszej ekstraklapie,a jest przez niektórych uznawany za większą legendę niż Deyna(stop pijanym kierowcom)dla lampucery ;)
Nie rozumiem tej polityki transferowej. Lepiej już przesunąć Strozika na atak i wziąć Plachete na bok pomocy...
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
[quote='ronnie79' pid='1358472' dateline='1547733672']
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1358468' dateline='1547732961']
Nie róbcie sobie jaj z tym Piaseckim. 23 lata, 1 bramka w esa, w zeszłym roku w 1 lidze 23 mecze i 9 bramek w wieku 22 lat. Bez jaj. To lepiej Strózika ogrywać. to Piszczek ma lepsze statystyki
[/quote]
Błaszczykowski 51/3 w naszej ekstraklapie,a jest przez niektórych uznawany za większą legendę niż Deyna(stop pijanym kierowcom)dla lampucery ;)
[/quote]
ale to różne pozycje
[quote='Marcepanowy' pid='1358477' dateline='1547734839']
Nie rozumiem tej polityki transferowej. Lepiej już przesunąć Strozika na atak i wziąć Plachete na bok pomocy...
[/quote]
A może Płacheta dostał lepszą propozycję, albo menedżer chciał za niego chorą kwotę? Albo poszło o klauzulę pensji minimalnej lub pojawiły się jakieś inne okoliczności?
Zawodnik Miedzi może być traktowany jak Deja i Drewniak. Z góry wiadomo, że przychodzi jako uzupełnienie składu. Szczerze mówiąc nawet gościa nie kojarzę, więc nie wypowiadam się na jego temat.
Michał Trela
@MichalTrelaBlog
1 min.1 minutę temu
Więcej
Praktycznie do samego końca o Martina Koštala zabiegała Cracovia, ale ze zrozumiałych względów wolał inne kierunki.
Kto to kur.wa z całym szacunkiem jest Fabian Piasecki???
Bądźmy powazni
https://www.youtube.com/watch?v=RJLQf_nugEM
Dajcie już spokój biednemu Piaseckiemu - on na 100% do Nas nie przychodzi :)
[quote='konrad_pn' pid='1358485' dateline='1547736038']
Michał Trela
@MichalTrelaBlog
1 min.1 minutę temu
Więcej
Praktycznie do samego końca o Martina Koštala zabiegała Cracovia, ale ze zrozumiałych względów wolał inne kierunki.
[/quote]
może jeszcze nic straconego bo Kostal wraca do Krakowa. GTS nie dogadał się z Jagą.
[quote='Fabian_wolf' pid='1358491' dateline='1547739261']
Dajcie już spokój biednemu Piaseckiemu - on na 100% do Nas nie przychodzi :)
[/quote]Oby, oby gość jest totalnie nie potrzebny....
Przepraszam za tego Piaseckiego . Głupi żart . Nie bądźcie źli na mnie :/
podejrzewam, że chodziło o Fabiana ;)
Zwlaszcza to jak Romek sie zna naszej e-klasie ;)
Trela na TT podał że zabiegamy o Kostala. Mam nadzieję że nie nabijemy gtsowi kabzy za bardzo
Zabiegaliśmy...to spora roznica
Bo miał iść do Jagi. Temat upadł
[quote='zubereg' pid='1358511' dateline='1547743233']
Trela na TT podał że zabiegamy o Kostala. Mam nadzieję że nie nabijemy gtsowi kabzy za bardzo
[/quote]
mam nadzieje, że jak już to podpiszemy kontrakt od czerwca.
Tak, to z Imazem można:)
Ciekawe: Kostal w jakimś wywiadzie mówił, że bardzo chciał zostać w gts, ale niestety klub musi go sprzedać. To może być próba stworzenia alibi wobec kibiców gts: 'wicie, rozumicie, nie chcem, ale muszem'. Dla mnie może sobie tak być, to jest niezły zawodnik.
Ciekawe, czemu temat z Jagą upadł?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)