[quote='morata' pid='1358464' dateline='1547732580']
Jak poinformował dobrze zorientowany w realiach ekstraklasy Roman Kolton Fabian Piasecki (Miedź Legnica ) bliski jest podpisania 4 -letniego kontraktu z Cracovia .
Fabian to Ty ?
[/quote]
No bez jaj od niego to ja lepiej potrafie w piłke kopnąć :D
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1358468' dateline='1547732961']
Nie róbcie sobie jaj z tym Piaseckim. 23 lata, 1 bramka w esa, w zeszłym roku w 1 lidze 23 mecze i 9 bramek w wieku 22 lat. Bez jaj. To lepiej Strózika ogrywać. to Piszczek ma lepsze statystyki
[/quote]
Błaszczykowski 51/3 w naszej ekstraklapie,a jest przez niektórych uznawany za większą legendę niż Deyna(stop pijanym kierowcom)dla lampucery ;)
Nie rozumiem tej polityki transferowej. Lepiej już przesunąć Strozika na atak i wziąć Plachete na bok pomocy...
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
[quote='ronnie79' pid='1358472' dateline='1547733672']
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1358468' dateline='1547732961']
Nie róbcie sobie jaj z tym Piaseckim. 23 lata, 1 bramka w esa, w zeszłym roku w 1 lidze 23 mecze i 9 bramek w wieku 22 lat. Bez jaj. To lepiej Strózika ogrywać. to Piszczek ma lepsze statystyki
[/quote]
Błaszczykowski 51/3 w naszej ekstraklapie,a jest przez niektórych uznawany za większą legendę niż Deyna(stop pijanym kierowcom)dla lampucery ;)
[/quote]
ale to różne pozycje
[quote='Marcepanowy' pid='1358477' dateline='1547734839']
Nie rozumiem tej polityki transferowej. Lepiej już przesunąć Strozika na atak i wziąć Plachete na bok pomocy...
[/quote]
A może Płacheta dostał lepszą propozycję, albo menedżer chciał za niego chorą kwotę? Albo poszło o klauzulę pensji minimalnej lub pojawiły się jakieś inne okoliczności?
Zawodnik Miedzi może być traktowany jak Deja i Drewniak. Z góry wiadomo, że przychodzi jako uzupełnienie składu. Szczerze mówiąc nawet gościa nie kojarzę, więc nie wypowiadam się na jego temat.
Michał Trela
@MichalTrelaBlog
1 min.1 minutę temu
Więcej
Praktycznie do samego końca o Martina Koštala zabiegała Cracovia, ale ze zrozumiałych względów wolał inne kierunki.
Kto to kur.wa z całym szacunkiem jest Fabian Piasecki???
Bądźmy powazni
https://www.youtube.com/watch?v=RJLQf_nugEM
Dajcie już spokój biednemu Piaseckiemu - on na 100% do Nas nie przychodzi :)
[quote='konrad_pn' pid='1358485' dateline='1547736038']
Michał Trela
@MichalTrelaBlog
1 min.1 minutę temu
Więcej
Praktycznie do samego końca o Martina Koštala zabiegała Cracovia, ale ze zrozumiałych względów wolał inne kierunki.
[/quote]
może jeszcze nic straconego bo Kostal wraca do Krakowa. GTS nie dogadał się z Jagą.
[quote='Fabian_wolf' pid='1358491' dateline='1547739261']
Dajcie już spokój biednemu Piaseckiemu - on na 100% do Nas nie przychodzi :)
[/quote]Oby, oby gość jest totalnie nie potrzebny....
Przepraszam za tego Piaseckiego . Głupi żart . Nie bądźcie źli na mnie :/
podejrzewam, że chodziło o Fabiana ;)
Zwlaszcza to jak Romek sie zna naszej e-klasie ;)
Trela na TT podał że zabiegamy o Kostala. Mam nadzieję że nie nabijemy gtsowi kabzy za bardzo
Zabiegaliśmy...to spora roznica
Bo miał iść do Jagi. Temat upadł
[quote='zubereg' pid='1358511' dateline='1547743233']
Trela na TT podał że zabiegamy o Kostala. Mam nadzieję że nie nabijemy gtsowi kabzy za bardzo
[/quote]
mam nadzieje, że jak już to podpiszemy kontrakt od czerwca.
Tak, to z Imazem można:)
Ciekawe: Kostal w jakimś wywiadzie mówił, że bardzo chciał zostać w gts, ale niestety klub musi go sprzedać. To może być próba stworzenia alibi wobec kibiców gts: 'wicie, rozumicie, nie chcem, ale muszem'. Dla mnie może sobie tak być, to jest niezły zawodnik.
Ciekawe, czemu temat z Jagą upadł?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (20 użytkowników)
Stary Kibic, Goście (19)