Z tego co zrozumiałem po komentarzach na facebooku: Ludzie twierdzą że "głupi Polacy zapłacili za niego 60k euro" :D ma to związek z tym, że powiedział po tej całej awanturze z żoną słowa "Dinamo umarło"
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='Kamaz' pid='1357195' dateline='1547212258']
Z tego co zrozumiałem po komentarzach na facebooku: Ludzie twierdzą że "głupi Polacy zapłacili za niego 60k euro" :D ma to związek z tym, że powiedział po tej całej awanturze z żoną słowa "Dinamo umarło"
[/quote]
Jak nienawidzi Dinama to już jest bohaterem trybun :)
Piątka też nam kibic kombinatu wypychali i mówili że leszcze z nas . Do dzisiaj nie widziano tam napatsnika .
Wygląda na to że miał nie po drodze głównie z tamtejszymi kibicami. Dlatego przeniósł się do nas.
Jeżeli tak to nie musi to być taki szrot jak niektórzy wypisują.Powodzenia w każdym razie życzę.
Na komentarzach kibiców Dinama bym nie bazował, skoro obrażali jego żonę po tym jak nasz nowy nabytek strzelił honorowego gola. Żenujące. Statystyki go bronią, i tego transferu nie da się sklasyfikować jako szrotu tylko potencjalnie spore wzmocnienie.
https://www.digisport.ro/fotbal/fotbal-international/hanca-si-a-gasit-echipa-dupa-ce-a-spus-ca-dinamo-a-murit-pentru-el-589083
Polecam poczytać, ew. może jest jakiś specjalista ds. języka rumuńskiego (:D), bo google nie tłumaczy idealnie. Konflikt z kibicami ma związek z przejściem do Steauy
Nie no Panowie, szrot to to nie bedzie, tylko nie wiadomo czy sie wpasuje.... Bo skoro jest nerwowy to moze nie wytrzymać "głosu trubun".. a u nas wiecie jak jest.... mi to tak uszy puchną ze masakra.
Za dużo kawy dzisiaj wypiłem czy może kolejnym zimowym nabytkiem Pasów ma być Luka Zarandia? ;)
Wysłane z mojego G3311 przy użyciu Tapatalka
[quote='Jacob' pid='1357209' dateline='1547214754']
Za dużo kawy dzisiaj wypiłem czy może kolejnym zimowym nabytkiem Pasów ma być Luka Zarandia? ;)
[/quote]
Skąd takie informacje?
[quote='Kamaz' pid='1357211' dateline='1547214905']
[quote='Jacob' pid='1357209' dateline='1547214754']
[/quote]
Skąd takie informacje?
[/quote]
No to by było ciekawe...
Uśmiechnąłem się znacznie gdy przeczytałem :D[IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190111/dad86abd3388ceb3c1e1beeede60a96b.jpg[/IMG]
[quote='Fabian_wolf' pid='1356939' dateline='1547127925']
Zerknąłem na jego akcje i zgadzam sie z TObą wygląda 3 razy lepiej od Bojana :D
i[font=Arial Black] do tego taki pod Probierza dobry[/font]
[/quote]
[quote='Fabian_wolf' pid='1357206' dateline='1547214518']
Nie no Panowie, szrot to to nie bedzie,[font=Arial Black] tylko nie wiadomo czy sie wpasuje[/font].... Bo skoro jest nerwowy to moze nie wytrzymać "głosu trubun".. a u nas wiecie jak jest.... mi to tak uszy puchną ze masakra.
[/quote]
Co to sie od wczoraj stanelo ze sie zesralo?? wczoraj idelany dzis nie wiadomo?? urosl?? zmalal?? za chudy ?? za gruby co sie stalo??
[quote='Jacob' pid='1357213' dateline='1547215207']
Uśmiechnąłem się znacznie gdy przeczytałem :D[IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190111/dad86abd3388ceb3c1e1beeede60a96b.jpg[/IMG]
[/quote]
Może wypiłem za mało kawy, albo nie jestem wystarczająco przenikliwy , ale nie widzę w tym poście niczego, co mogłoby sugerować to o czym piszesz.
Zerox, dlatego też ten temat "lista życzeń, komentarze". W różnych informacjach różnych rzeczy się dopatrujemy. Luźno wrzuciłem, podobała mi się jego gra na jesień i z chęcią zobaczył by go w Pasiastej koszulce. I to już nie tej żółto-niebieskiej. Tylko i aż tyle.
Na Zarandię nas nie stać, przecież gość jest warty co najmniej 1 mln euro
[quote='octop' pid='1357232' dateline='1547217525']
Na Zarandię nas nie stać, przecież gość jest warty co najmniej 1 mln euro
[/quote]Przecież mamy podobno miliony na transfery [emoji23].....
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Arka odpowiedziała takim twittem. "Zdolny, zdolny. Mamy przecieki że będzie dobrze ;)"
Jak ktoś da 1 mln euro ile oczekuje Arka to przyjdzie Zarandia . 22 lat , ciężka kontuzja za sobą , brak gwarnacji że taka kwota się zwróci . Dodatkowo negatywnie zwertfikowany w silniejszej lidze . Transfer na tu i teraz , jakby była realna szansa na mistrza to tak .
- Edytowany
[quote='kscpeter' pid='1357234' dateline='1547217929']
Arka odpowiedziała takim twittem. "Zdolny, zdolny. Mamy przecieki że będzie dobrze ;)"
[/quote]
Zarandia to by był sztos. To jest dla mnie skrzydłowy. Mały szybki techniczny co wygra pojedynek. Nie kazdy ale 1 na 5 i stworzy przewagę. Nie ma w tej lidze dużo takich. Nie 190 cm dryblas, nie lamaga przez szybkości jak ten cały Kirzawa. Tylko Zarandia, Haraslin, Novikovas, Wdowiak takie grajki.
Milion euro? Brzmi jak promocja
- Edytowany
Santo gdybyś odpowiadał za politykę transferową to spotkałby nas los Polonii Warszawa , albo gtsu . Co do umiejętności to zgodzę się że Zarandia na nasze warunki to kot . Ale jak pisałem wyżej kwota 1 mln euro nas już kiedyś odstraszyła .
taki transfer to byłoby coś , o wiele lepszy niż te wszystkie Hanki czy Bojany . Pytanie czy by chciał i czy ego Probierza wytrzymałoby drugiego fachowca w jednej szatni .
http://www.90minut.pl/news/292/news2927315-Leszek-Dyja-odszedl-z-Wisly-Plock.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)