Marcin Cabaj?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Polczak,Żytko ,Wasiluk za nimi też tęskno na Kałuży :) :):)
Ja zrozumiałem, że pisane było o powrocie do Polski, a nie do Cracovii. Przecież to było:
[quote='morata' pid='1354247' dateline='1546080588']
Kurzawa nie przyjdzie. Ale sądzę że możemy być świadkami innego powrotu .
[/quote]
Jakoś sobie nie przypominam, by Kurzawa był zawodnikiem Cracovii, ale demencja robi swoje, więc pewien nie jestem.
wiadomo, że chodzi o Kubę ;)
Ale może koledze Moracie nie chodziło o powrót do Cracovii a o Ekstraklasę (wasak wymienia Kurzawę, który u nas nie grał).
Analizując nasze potzreby, czyli głownie szkrzydło, ja bym się zastanowił kto ciekawy opuszczał Esą w ostatnich latach.
No chyba, że chodzi o Saidiego, ale w to chyba nikt nie uwierzy (zwłaszcza biorąc pod uwagę jego wiek i precyzję afrykańskich urzędników przy rejestracji nowonarodzonych).
A tutaj parę ogólników o najbliższym oknie transferowym w Cracovii:
https://sport.interia.pl/klub-cracovia/news-cracovia-pierwsze-okno-transferowe-bez-rewolucji,nId,2755981
Mnie nawet bardzie ciekawi lista transferowa z klubu... z tego co mówiono miała być już w tym tygodniu
pewnie jest ale chyba nie sądzisz że wywieszą ją na drzwiach klubu
Błaszczykowski jak ma wrócić do wróci do Rakowa (latem). Raków na dzień dzisiejszy jest głównym kandydatem do awansu i jezeli nie spartaczy rundy wiosennej to bankowo awansuje.
Jeżeli chodzi o nasze transfery i powroty - Mihalik i Vestenicky są wypożyczeni, więc możliwe, że wrócą i wtedy zobaczymy co dalej (albo zostają albo out).
Jedyny powrot do Cracovii po latach to powrot Swierczoka...
Jedyny zawodnik dostepny na rynku i ktory zamierza zmienic klub bo malo gra to jest wlasnie on...
Rozegral w tej rundzie tylko 12 meczow i strzelil 3 bramki i zaliczyl 1 asyste...
Kiedys gdzies pisali ze chce zmienic klub bo trener nie widzi go w skladzie..
Z "wielkich" powrotów to jeszcze Rymaniak, Malarczyk, Marciniak... może Rakels? :D Generalnie nie widzę aby ktoś miał do nas wrócić.
Według mnie z klubu odejść powinni na już Culina, Serderov, Zenjov, Budzik definitywnie. Danek, Serafin na wypożyczenie... dodałbym do tego jeszcze Piszczka ale gdy nie gra Airam to kto ma grać z przodu przy kontuzji Olivy?
PS: Ogarniam sobie FIFA19. Gumny, Jóźwiak, Młyński z Arki i Klupś dają radę jak ściągnąłem ich do Cracovii :D :P
- Edytowany
A czekajcie.... przeciez jeszcze Hosek jest.....
Osobiscie bardzo chcialbym Kosanovica...
Czy ktoś wie jak wygląda sytuacja Olivy? Mi się wydaje, że od stycznia wróci do treningów i trochę nie rozumiem tego, powtarzającego się stwierdzenia, że nie będzie do gry. Mamy Cabrerę, Piszczka i Strózika na tą pozycję, Oliva będzie miał dość komfortowe warunki powrotu po kontuzji. Przecież nogi mu nie urwało.
[quote='KruszynaKSC' pid='1354444' dateline='1546181528']
Jedyny powrot do Cracovii po latach to powrot Swierczoka...
Jedyny zawodnik dostepny na rynku i ktory zamierza zmienic klub bo malo gra to jest wlasnie on...
Rozegral w tej rundzie tylko 12 meczow i strzelil 3 bramki i zaliczyl 1 asyste...
Kiedys gdzies pisali ze chce zmienic klub bo trener nie widzi go w skladzie..
[/quote]
Świerczok nie wróci do nas po tych różnych przebojach jakie miał u nas.
Čovilo może :)
[quote='RobertoBaggio' pid='1354495' dateline='1546198817']
Čovilo może :)
[/quote]
Taa... wpadnie sprzedać liścia vickowi i wróci do siebie :D
Czyżby coś dla nas???
http://www.90minut.pl/news/292/news2925602-Cillian-Sheridan-odszedl-z-Jagiellonii.html
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1354590' dateline='1546261374']
Czyżby coś dla nas???
http://www.90minut.pl/news/292/news2925602-Cillian-Sheridan-odszedl-z-Jagiellonii.html
[/quote]
Chroń nas Boże przed nim. Gość tylko ciągnął hajs z Jagi. Takiego gościa juz mielismy - nazywał się Mateusz Bartczak
Albo Arkadiusz Radomski
Niedzielan . Sheridan raczej zagranica żeby dorobić na emeryturkę . Transfer nierealny .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)