[quote='gargamel9998' pid='1351687' dateline='1544800909']
Z racji zbliżającego się okienka transferowego przedstawiam swoja propozycje:
[b]ODCHODZĄ[/b]:
- Gostomski - po ch*j nam on? W najważniejszym meczu ****** koncertowo
- Datković - bądź co bądź, nie trzeba nam kolejnych obcokrajowców
- Culina, Zenjow, Serderow - o nich chyba nie trzeba pisać
- Serafin, Piszczek - wypożyczenia do 1 ligi
- Dimun (?) - nieco przygasł, ale nie wiadomo czy znowu wiosną nie odpali
- Budzik - chimeryczny i albo na wiosnę zacznie grać albo latem wypad.
[b]PRZYCHODZĄ[/b]:
- Alomerović (lechia) lub Putnocky (Lech) - załatanie dziury 1 bramkarza
- Hołota lub [b]Pazdan[/b] - za Datkovicia i (w razie "w" za kontuzjogennego Dąbrowskiego)
- Możdżeń - Gol ma 33 lata i młodszy nie będzie; do tego chimeryczny Dimun; do tego można go wziąć za free od grudnia
Do tego powinni dojść goście z juniorów: Majchrowski, Pik, Rakoczy czy inni mocno wyróżniający się w juniorach oraz wypożyczony Vestenicky (nie wiem jak sytuacja z Mihalikiem i czy chce u nas grać czy chce odejść.)
[/quote]
Dosyć skromne te zakupy :)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Pazdana chcą opchnąć za darmo i dlatego :P Chociaż każdy, kto przychodziłdo nas z cska grał chu*nię, to nie.
Octop - nie mówie o wywalaniu Gola czy cos. Tyle, że on jest już (mówiąc po "piłkarskiemu" ) - stary. Ile podźwignie 1 góra 2 sezony. Dimun po odejściu Covilo jest.."przeciętny". Datkovic od początku mnie nie przekonuje
Tylko nie Pazdana! A trener i tak zapowiada jeden transfer, a to brzmi jak rosyjska ruletka - co się trafi, to będzie.
Pazdan zakochany w sąsiadce ponoć , prędzej wyląduje w Lechii .
[quote='ALRS' pid='1351689' dateline='1544801490']
[quote='gargamel9998' pid='1351687' dateline='1544800909']
Z racji zbliżającego się okienka transferowego przedstawiam swoja propozycje:
[b]ODCHODZĄ[/b]:
- Gostomski - po ch*j nam on? W najważniejszym meczu ****** koncertowo
- Datković - bądź co bądź, nie trzeba nam kolejnych obcokrajowców
- Culina, Zenjow, Serderow - o nich chyba nie trzeba pisać
- Serafin, Piszczek - wypożyczenia do 1 ligi
- Dimun (?) - nieco przygasł, ale nie wiadomo czy znowu wiosną nie odpali
- Budzik - chimeryczny i albo na wiosnę zacznie grać albo latem wypad.
[b]PRZYCHODZĄ[/b]:
- Alomerović (lechia) lub Putnocky (Lech) - załatanie dziury 1 bramkarza
- Hołota lub [b]Pazdan[/b] - za Datkovicia i (w razie "w" za kontuzjogennego Dąbrowskiego)
- Możdżeń - Gol ma 33 lata i młodszy nie będzie; do tego chimeryczny Dimun; do tego można go wziąć za free od grudnia
Do tego powinni dojść goście z juniorów: Majchrowski, Pik, Rakoczy czy inni mocno wyróżniający się w juniorach oraz wypożyczony Vestenicky (nie wiem jak sytuacja z Mihalikiem i czy chce u nas grać czy chce odejść.)
[/quote]
Dosyć skromne te zakupy :)
[/quote]
Serio Gol i Datković mają odejść? Panowie na Polska ligę Janusz to jest profesor. Ja wam mówię że jak przepracuje zimę jak należy to na wiosnę czapką nakrywa Antoliciów Trałki Szymańskich i innych kopaczy na swojej pozycji. A Niko to jest prze solidny obrońca. Jak w końcu nam zatrybiło wszystko i gramy w obronie bardzo pewnie to wy nagle wymyślanie jakieś nie stworzone historię. Ten za stary ten za słaby ten nie umie wyprowadzać piłki. Pazdan za to jest młody i napewno nie drogi w utrzymaniu albo Hołota który jest defensywnym pomocnikiem. Naprawdę czasem lepiej nie pisać nic niż pisać bzdury. Pozdrawiam i jutro
Tylko Zwycięstwo !!! Cracovio tylko zwycięstwo !!!
Panowie na Polska ligę Janusz to jest profesor. Który Janusz ?
a tak na poważnie , to Gol transfer okienka , Grzyb jest starszy i ogarnia jakoś temat w Jadze. Na pewnych pozycjach wiek nie ma znaczenia. Obrona , Pomoc to pozycje gdzie doświadczenie i chłodne sporzjenie wiele daja .
Kurde nie tracimy goli za duzo,wreszcie obrona w miare pewnie gra.....a gagri pisze ze Datkovic do odstrzalu.... :D :D :D
Ty to tak na trzezwo?? czy cos tam pedzisz na swieta i zalecialo za mocno po nosie??
Kruszyna, ja przestałem brać na poważnie Gargamela, jak ostatnio przeczytałem, że powinien grać Kajpust zamiast Datkovica. Pomijam oczywiste takie bzdety, że Gargamel Kajpusta nigdy w grze nie widział, a ponieważ jest kibicem telewizyjnym, Datkovic też pewnie jest oglądany wyrywkowo, bo przecież obrona jest ostatnio najsilniejsza naszą formacją, i trudno w niej mieszać i dawać miejsce zawodnikowi, który w zimie zmieni barwy. Ale kij, pisać każdy może.
Datkovic coraz lepszy , zaskoczył mnie pozytywnie . Sądzę że jakieś oko mam do zawodników i nie sądziłem że będzie taki solidny . Nie jest to mateirał na lidera obrony , ale jako trybik w całości ok
http://krakow.wyborcza.pl/krakow/7,35800,24280308,kolejna-rewolucja-transferowa-w-cracovii-kilku-pilkarzy-ma.html
O transferach u nas.
Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka
[quote='morata' pid='1351732' dateline='1544815414']
Datkovic coraz lepszy , zaskoczył mnie pozytywnie . Sądzę że jakieś oko mam do zawodników i nie sądziłem że będzie taki solidny . Nie jest to mateirał na lidera obrony , ale jako trybik w całości ok
[/quote]
Na lidera może i nie , ale Liderem obrony na te chwile jest Dytiatiev, Datkovic z nim jako para stoperów bardzo pewnie boczni obrońcy też dobrze. Całą defensywę dopełnia dobrze grający, pewny i wprowadzający spokój w obronie Peskovic. 2 stracone gole w 7meczach nie wzięły się bez powodu
Od Datkovica wara bardzo solidny stoper .Dobrze się ustawia jest twardy nie odpuszcza ,zawsze do głowy wyskoczy .Z meczu na mecz coraz lepszy .
Gol ?Gra jak profesor a nie wiem czy wiecie ze od 2 meczy ze ..złamanym palcem u nogi .To pokazuje jak wartościowy to gość .
Daje bardzo dużo spokoju z tyłu .Na meczu z Lechem siedzący obok Lechici z dużym uznaniem mówili ,,trafił wam się bardzo dobry piłkarz ''
Brak słów jak lysego grzbieta Pazdana by ktoś to chciał wstawiać za Datkovica .
Do obrony nie ma się co przyczepić .Kulejemy w ofensywie liczba bramek to pokazuje dobitnie .Jak mamy atakować bo przeciwnik na kontrę gra to nie mamy nic do zaoferowania .Tu nam potrzeba środkowego pomocnika bo jest tylko Javi a na Budzika nie nie liczę ,Lewego pomocnika konkurenta dla Wdówki bo licze że menele serderov i culina aut .Tu bym chętnie widział Monetę .Nie gra w Lubinie ale w Ruchu pokazał że jest dobry .Szybki ,mobilny ,dobry strzał ,dośrodkowanie .Idealny jako konkurent dla Wdówki .Wreszcie prawoskrzydłowy klasowy bo tam jest obrońca Rapa i Zenjov co gra 1 na 4 mecze dobrze .Do tego napastnik .Oliva raczej na wiosnę dopiero będzie dochodził do siebie i nie liczył bym na wiele .Piszczek wielka niewiadoma a Cabrera kontuzjogenny .
Hyhyhy z tym Pazdanem czy też pozbyciem się Datkovića to ostro :-D Mam nadzieję, że to taki trolling Gargamela ;-)
Na chwilę obecną obrona jest , druga linia też - wzmocnić należy skrzydła / na ławce mamy raczej pozorantów a nie piłkarzy / i atak . Strózik raczej grywa na skrzydle, Piszczek - czekamy na formę a Oliva - enigma .
- Edytowany
Według mnie oprócz oczywistych wzmocnień na skrzydłach i w ataku przydałby się jakiś ofensywny pomocnik do rywalizacji z Javim chyba, że Budzik zostaje, jest w odwodzie jeszcze Rakoczy, ale i tak by pasowało kogoś ściągnąć i jeżeli Siplak odejdzie, to lewy obrońca do rywalizacji z Pestką, teoretycznie jest jeszcze Diego, ale lewa obrona to taka pozycja, że warto się rozglądać za kimś dobrym w każdym okienku.
Zdecydowanie po dzisiejszym meczu potrzeba kogoś do rywalizacji z Javim...
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Tez bym się z tym zgodził. Oczywiście jest potrzebny drużynie ale wiele razy podejmuje złe decyzję .Dzisiaj wiele razy mógł obsłużyć lepiej partnerów ale tego nie zrobił.
Janekx89
[i]Ofensywny skrzydłowy Jesus Imaz budzi największe zainteresowanie na lokalnym rynku, już latem podchody pod tego piłkarza czyniła Cracovia, teraz także temat wrócił, tym bardziej że „Pasy” poszukują skrzydłowego z oczekiwaną efektywnością. Agent Hiszpana oferował zawodnika także do Lecha i włodarze Kolejorza mają być zainteresowani. [/i]
Dalej od janekxa można było przeczytać to :
[color=#525252][size=large][font=Lato]"Szkoleniowiec drużyny gospodarzy na przedmeczowej konferencji sugerował, że ma do dyspozycji wszystkich zawodników. Luźno także zasugerował, że kilku zawodników z szerokiej kadry odejdzie, lokalne media odebrały to, jako zapowiedź kolejnej rewolucji kadrowej. Według mnie określenie mocno na wyrost. Szykowane są maksymalnie trzy transfery do klubu, najbardziej poszukiwany jest skrzydłowy i napastnik.[/font][/size][/color][color=#525252][size=large][font=Lato] "
"[/font][/size][/color][color=#525252][size=large][font=Lato]Według wiarygodnych źródeł nie tematu transferu któregoś z dwójki napastników Jagiellonii – Bezjak, Sheridan."[/font][/size][/color]
- Edytowany
[quote='Osmendka' pid='1351989' dateline='1544950050']
Dalej od janekxa można było przeczytać to :
[color=#525252][size=large][font=Lato]"Szkoleniowiec drużyny gospodarzy na przedmeczowej konferencji sugerował, że ma do dyspozycji wszystkich zawodników. Luźno także zasugerował, że kilku zawodników z szerokiej kadry odejdzie, lokalne media odebrały to, jako zapowiedź kolejnej rewolucji kadrowej. Według mnie określenie mocno na wyrost. Szykowane są maksymalnie trzy transfery do klubu, najbardziej poszukiwany jest skrzydłowy i napastnik.[/font][/size][/color][color=#525252][size=large][font=Lato] "
"[/font][/size][/color][color=#525252][size=large][font=Lato]Według wiarygodnych źródeł nie tematu transferu któregoś z dwójki napastników Jagiellonii – Bezjak, Sheridan."[/font][/size][/color]
[/quote]
[size=small]Pisałem o tym trochę wcześniej góra trzy transfery .Temat Bezjak i Imaz wirtualne..Sheridan coś tam jest na rzeczy.Ale spora kasa do wydania a Cracovia nima bo pożyczyła Comarchowi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
Goście (8)