Mam pytanie do kogoś kumatego, oczywiście tylko teoretyczne, bo wiadomo, że gówno z tego będzie, ale czy z da się podpisać kontrakt "na odległość", czy jednak Bartek jest potrzebny osobiście w Krakowie?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
zauwazyliscie wysoka intesywnosc szczekajacych psow na TT przy kazdej informacji o Cracovii zwlaszcza transferze. :D
Odejście Cetnarskiego (pomimo wcześniejszego "przywrócenia") i Drewniaka to ewidentnie robienie miejsca dla nowych graczy. Tak więc dzisiaj jakieś emocje powinny być.
[quote='Nesta' pid='1335354' dateline='1535710408']
zauwazyliscie wysoka intesywnosc szczekajacych psow na TT przy kazdej informacji o Cracovii zwlaszcza transferze. :D
[/quote]
Bo mają kompleksy, a wmawiają wszystkim, że my je mamy
[quote='Nesta' pid='1335354' dateline='1535710408']
[/quote]
caly czas, pod kazda informacja jeden i ten sam debilny tekst "kolejny mlody Polak"... cwiercinteligenci
Jeszcze by pasowało pozbyć się Culine ,,Deje i Zenjova oraz wypożyczyć Wilka ,Wiśniewskiego i Kajpusta .Ta 3 nie rokuje na nic a młodzi muszą grać by się rozwijać .Nie grając cofają się w rozwoju .
Też myślę tak jak kaleb robią miejsce pod nowych graczy .Emocje ?Brazylijczycy są w Krakowie czyli musi być dogadane .Zresztą młodszy pod CLJ .Starszy ma szansę grać bo kogo my na skrzydle mamy ?
Cabrera też w Krakowie i jedynie jak by nie zaliczył testów medycznych to go nie będzie .
Jedyny znak zapytania to Kapustka i czy mają opcje B na wypadek nie udanych negocjacji.
Na naszym twitterze wrzucona flaga Brazylii.
- Edytowany
Aż się spociłem od tych emocji. Marcelo, Jesus czy jednak Neymar ...
[quote='quentin' pid='1335364' dateline='1535712754']
Aż się spociłem od tych emocji. Marcelo, Jesus czy jednak Neymar ...
[/quote]
Prędzej Jesus Maria!
Wy się śmiejecie, ale jeden taki [s]gość[/s] Brazylijczyk z ŁKS'u za gube miliony lata po świecie raz Anglia, raz Chiny, raz Hiszpania, znowu Chiny.
Czuje ten hajs, oj czuje ...
ciezko cos z tym Kapim - Probierz podobno dzis dzwonil do ''lester''
Memory five.
[quote='potter' pid='1335361' dateline='1535711941']
Jeszcze by pasowało pozbyć się Culine ,,Deje i Zenjova.
Jedyny znak zapytania to Kapustka i czy mają opcje B na wypadek nie udanych negocjacji.
[/quote]
Ale,że prezes do tej pory nie wpadł na pomysł ,żeby zatrudnić w Cracovii kogoś z Japonii? Gdyby wypożyczył dajmy na to takiego Moriokę z Anderlechtu,który wymiatał aż miło w tej lidze,to myślę,że legendarne słupki nie mieściłyby się w żadnych arkuszach kalkulacyjnych,a grupy wycieczkowe z Japonii,zaczynały by zwiedzanie miasta od parkingu przy naszym stadionie. :D
Podobno? W ostatnim dniu okienka transferowego trener dzwoni do klubu z najwyższej klasy rozgrywkowej w Anglii? To mi przypomina "Opowieści o Leninie", kiedy dobry przywódca sam załatwia sprawy ludu ;)
Dwóch Brazileiros do 2021r Twitter mercato live
Potwierdziły się wcześniejsze informacje - Brazylijczycy przychodzą, a Kanach jest wypożyczony. Bardzo dobry ruch. Ciekawe tylko, jak szybko wskoczą do składu.
[quote='Nesta' pid='1335369' dateline='1535713510']
[/quote]
A w jakim języku nasz trenejro gadał? Mogli nie znać niemieckiego
[quote='szaleniec' pid='1335392' dateline='1535716222']
[quote='Nesta' pid='1335369' dateline='1535713510']
[/quote]
A w jakim języku nasz trenejro gadał? Mogli nie znać niemieckiego
[/quote]
Język piłki jest uniwersalny :D
a ja coś czuję że na Brazylijczykach się nie skończy :)
[quote='dangorka' pid='1335394' dateline='1535716592']
a ja coś czuję że na Brazylijczykach się nie skończy :)
[/quote]Cabrera jeszcze .... Coś czuję że z Bartkiem się nie uda
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)