Czyli szanse są słabe po tym co czytam
A jakoś wierzyłem w te 90% szans.
Prawda jednak jest rzeczywiście jest taka że jakby mieli go puścić to już by puścili a nie trzymali do samego końca okienka transferowego.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
A gdzie Cabrera, jego też Tabisz nie potrafi załatwić? Pewnie jest zdrowy....To się stawia..
Extremadura ogłosiła dzisiaj że Cabrera opuszcza klub i wyjeżdza do Polski, jutro (a właściwie już dzisiaj) powinno być oficjalne ogłoszenie z naszej strony (chyba że w ostatniej chwili ktoś nam go podkradnie :))
Cabrerę zapamiętałem jako dobrego napastnika, ale ciekawe jak się prezentował po wyjeździe z Polski. Same statystyki szału nie robią.
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=5589]@dangorka[/url] - może masz jakieś statystyki odnośnie Cabrery podobne do tych, które wrzuciłeś o Golu? ;)
Cabrera jutro rano testy medyczne, miejmy nadzieje ze Leicester sie ugnie i zobaczymy Bartka znow w pasiastej koszulce, Brazylijczycy powinni byc jutro przedstawieni ( sa w Krakowie )
[quote='KamilloLce' pid='1335252' dateline='1535670933']
Cabrerę zapamiętałem jako dobrego napastnika, ale ciekawe jak się prezentował po wyjeździe z Polski. Same statystyki szału nie robią.
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=5589]@dangorka[/url] - może masz jakieś statystyki odnośnie Cabrery podobne do tych, które wrzuciłeś o Golu? ;)
[/quote]
Wrzucilem [url=https://i.imgur.com/hbxc1a4.png]tutaj[/url]
Statystyki Piatka ze srednimi ze wszystkich meczow w Ekstraklasie (wliczajac te rozegrane w Zaglebiu), statystyki Cabrery sa tylko z ostatniego okresu w Hiszpanii
Dzięki, w statystykach wygląda to dosyć obiecująco. Z ciekawostek o Airamie warto dodać, że w sparingach przed tym sezonem w Hiszpanii Extremadura strzeliła 7 goli, a aż 6 z nich było autorstwa Cabrery. Aż dziwne, że nie dostał szansy pokazania się w dotychczasowych spotkaniach.
patrzac na nasza sytuacje kadrowa, dziwia mnie jakiekolwiek dyskusje i watpliwosci odnosnie Cabrery... litosci, 31 sierpien Panowie
[quote='zubereg' pid='1335246' dateline='1535668145']
A gdzie Cabrera, jego też Tabisz nie potrafi załatwić? Pewnie jest zdrowy....To się stawia..
[/quote]
Spokojnie wszystko jest dograne ,pisałem o tym wczoraj dzisiaj go oficjalnie ogłoszą.
[quote='piotrek67' pid='1335257' dateline='1535685685']
[quote='zubereg' pid='1335246' dateline='1535668145']
[/quote]
Spokojnie wszystko jest dograne ,pisałem o tym wczoraj dzisiaj go oficjalnie ogłoszą.
[/quote]
Bardziej mnie interesuje walka o Kapiego?
[quote='Khalid' pid='1335093' dateline='1535631423']
[quote='piotrek67' pid='1335092' dateline='1535631388']
Lucek też na wypożyczenie .
[/quote]
Dokąd?
[/quote]
Na ten moment Puszcza ale to się może zmienić bo Lucek chce mieć pewność gry a tam niekoniecznie,chodzi o młodzieżowców -dobrze kombinuje.
Jak zawsze za pięć dwunasta zaczyna się załatwianie transferów mimo że było kilka tygodni... Może ściągniemy cały zespół Dudelange? Legię roznieśli w pył, teraz czytam, że awansowali do fazy grupowej :)
Jeśli idzie o te nazwiska co padają, to teraz pewnie i tak nie ma sensu wybrzydzać. Cabrera parę lat temu to byłby super transfer, dziś nie mam pojęcia, ale pewnie lepsze taki transfer niż żaden. Kapustka to byłby ciekawy ruch, na logikę powinno to być spore wzmocnienie, choć z drugiej strony ostatnie 2lata praktycznie nic nie grał. Brazylijczycy też się mogą przydać, tylko będzie problem jeśli idzie o graczy spoza Unii. Zobaczymy, ostatni dzień, więc dziś się wszystko powyjaśnia.
Jeden z Brazylijczyków ma paszport włoski, także ok.
Jak Angole serio robią takie problemy z Kapustką a serio łatwiej było by wrazie czego wypożyczyć Żyre to brać gościa bo się okaże że na Bartka już za mało czasu a i z nim się nie wyrobimy....
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Dobre te wypożyczenia naszych piłkarzy z CLJ ale jak dla mnie to nieco za późno. Poza tym faktycznie dobrze by było jakby z klubem się dogadali, że zawodnik musi rozegrać jakąś tam ilość pełnych spotkań w I lidze, niech się rozwija :)
Ostatni dzień... czekamy nadal na Kapustkę? ;]
[quote='Matthias89' pid='1335276' dateline='1535695618']
Jak zawsze za pięć dwunasta zaczyna się załatwianie transferów mimo że było kilka tygodni... Może ściągniemy cały zespół Dudelange? Legię roznieśli w pył, teraz czytam, że awansowali do fazy grupowej :)
[/quote]
1. tym razem kadra była dopieta na obóz albo niemal dopieta ale co z tego skoro "Wielicka" wprost musiała pokazać co potrafi.
2. wszyscy robią transfery last minute bo wtedy druga strona też jest "miększa" ;)
3 Ci strażacy i bankowcy w Luksemburgu to w dziennych pracach zarabiaja pewnie porównywalnie albo wiecej od wiekszości naszych grojków a licząć z kasą z Klubu to mało kto mógłby w Polsce na tych "profesjonalnych amatorów " pozwolić :D
a mnie naszła refleksja....
bardzo bym chciał zeby Kapustka wrócił do nas chocby na 1 rundę, tylko pojawia się pytanie czy tego sezonu nie należy już uznać za straconego,a i bez Bartka jakoś się utrzymamy, a to niezbędne minimum...
mało wiary we mnie ale jak w sierpniu tracimy 10 punktów do brązowego medalu to cięzko o więcej wiary
[quote='piotrek67' pid='1335218' dateline='1535659241']
To nie takie proste i w tym momencie nie chodzi akurat o pieniądze tylko Lester nie chce go puścić do Polski,wolą żeby został w Anglii ale walka o niego będzie trwała do ostatniej godziny,MP walczy o niego cały czas ,jeszcze jutro będą podejmowane próby kompromisu.
[/quote]
Ci Angole to są jacyś dziwni..Wcześniej dali zgodę na testy Bartka w Italii,bez ustalenia warunków wypożyczenia ((rozbieżności finansowe },a teraz niby kasa w porządku,ale liga nie taka jak by chcieli.
Skoro liczą na jakiś progres .formy sportowej piłkarza to najlepiej tam,gdzie jego indeks giełdowy zanotował najwyższe wykresy :D
.Kolejna aklimatyzacja w obcym klubie raczej mu w tym nie pomoże.
Dziwne że to zawodnik musi kombinować a nie klub, który powinien być również zainteresowany by "młody" na wypożyczeniu grał.
Bo angole to śmieszni ludzie.
Bartek pakuj się i dziś musisz być z nami
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)