[quote='MakuKSC' pid='1324953' dateline='1531742192']
Fajnie gosciu karne strzela, na duzym spokoju.
[/quote]
No i to już jest zaleta, bo po Piątku duża luka w materii wykonywania karnych się wytworzyła, poza tym kadra o sztukę szersza! Nie jest źle, choć zostałem nadal na krześle.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1324949' dateline='1531741633']
[quote='PrzemoWZG' pid='1324926' dateline='1531740098']
Gość jest od sezonu 16/17 bez klubu ...?
[/quote]
Skąd wziąłeś takie bzdurne info?
[/quote]
Źle popatrzyłem na transfermarket . %
[quote='Orlean' pid='1324956' dateline='1531742344']
[quote='MakuKSC' pid='1324953' dateline='1531742192']
Fajnie gosciu karne strzela, na duzym spokoju.
[/quote]
No i to już jest zaleta, bo po Piątku duża luka w materii wykonywania karnych się wytworzyła, poza tym kadra o sztukę szersza! Nie jest źle, choć zostałem nadal na krześle.
[/quote]
Przecież widać po sparingach że to Helik będzie wykonywał rzuty karne, póki co bardzo pewnie je wykonuje.
Wazne zebysmy spadali z krzesel jak bedzie gral w lidze, chociaz sadzac po reakcjach ludzie woleliby kogos "z nazwiskiem", np jakas zgrana karte. Ludzie powinni zapomniec o klamliwym rankingu reprezentacji, spojrzec na sytuacje naszych klubow w pucharach I potem zastanawiac sie czy 3 liga hiszpanska to jest szrot. Nie ma co oceniac takiego ruchu dopoki gosc nie zagra przynajmniej kilku spotkan w pelnym wymiarze czasowym.
Jeszcze zaraz się okaże że na finiszu negocjacji coś pójdzie nie tak to dopiero by było ,także nie ma co narzekać :D Trzech Hiszpanów w składzie i rozpierd*alamy tą ligę .
Filipiak szuka drugiego Carlitosa .
Na Balicach cos sie dzieje... cos sie kreci...powaznie....nie zmyslam ...ale nie u nas...Autokar GKS Katowice podstawiony.... moze leca na jakies zgrupowanie badz wracaja....
Nie jest to zły transfer gość wygląda dobrze patrząc na statystyki. Jak Carlitos tak się odpalił to może i on będzie robił sieczkę razem z Hernandez.
[quote='KamilloLce' pid='1324831' dateline='1531689238']
Zgadza się, swoją drogą bardzo sympatyczna dziewczyna. ;)
[/quote]
Brać! :D
Niech kopnie choc pilke na treningu....i jak ktos go zobaczy i okresli czy prosto kopie...czy koslawo....Jak mozna jechac po gosciu ktorego sie widzialo tylko na 4 minutowym filmiku na You Tube??....
Dzisiaj nic z tego
Niebo placze nad Krakowem z powodu naszych transferow:) Tylko zeby sie chlopak nie przestraszyl,ze u nas taka pogoda jest zawsze.
- Edytowany
W 3 lidze zdecydowanie lepsze statystyki niż Armiche Ortega Medina . Co ciekawe 2 czerwone i 15 zółtych kartek przez cała kariere na tym szczeblu , gorszy od Rakelsa z końcówki wiosny nie będzie , a tańszy jest pewnie z 5 razy . Jeśli inwestować dużą kasę to w młodych Polakow .
Szczerze powiedziawszy spodziewałem się "gorszego" transferu. Jestem miło zaskoczony (oczywiście bez szału). Technicznie powinno być dobrze, jeśli będzie gryzł trawę to pewnie wciągnie nosem naszych skrzydłowych i większość ligi. Gość grał regularnie w 2 ostatnich sezonach, nie grzał ławy, nie leczył się, jest aktualnie zdrowy, same plusy. Boisko zweryfikuje resztę.
[quote='KruszynaKSC' pid='1324968' dateline='1531744751']
Niech kopnie choc pilke na treningu....i jak ktos go zobaczy i okresli czy prosto kopie...czy koslawo....Jak mozna jechac po gosciu ktorego sie widzialo tylko na 4 minutowym filmiku na You Tube??....
[/quote]
Są tacy, którzy nie muszą widzieć jak kopie piłkę i już wiedzą czy to piłkarz czy nie - wystarczy, że zobaczą jego twarz albo jak wchodzi po schodach :D
No tak zapomnialem ze po"mordzie"mozna rozpoznac pilkarza ile sa warte jego umiejetnosci......
- Edytowany
[quote='quentin' pid='1324980' dateline='1531745692']
Szczerze powiedziawszy spodziewałem się "gorszego" transferu. Jestem miło zaskoczony (oczywiście bez szału). Technicznie powinno być dobrze, jeśli będzie gryzł trawę to pewnie wciągnie nosem naszych skrzydłowych i większość ligi. Gość grał regularnie w 2 ostatnich sezonach, nie grzał ławy, nie leczył się, jest aktualnie zdrowy, same plusy. Boisko zweryfikuje resztę.
[/quote]
Dodam jeszcze, że grał w drużynie, która dwa ostatnie sezony realnie walczyła o awans do Segunda Division. Podstawowy zawodnik ( można zaryzykować stwierdzenie, że kluczowy) takiej drużyny spokojnie powinien być dla nas wzmocnieniem.
24 gole w 68 meczach na trzecim poziomie rozgrywkowym to bardzo przyzwoity wynik.
Ważne również czy ma nogi krzywe czy proste .Jeśli krzywe to znak , że na niejednym koniu jeździł . ;)
A poważnie może okazać się strzałem w dziesiątkę , tak mi podpowiada intuicja .
- Edytowany
[quote='szaleniec' pid='1324963' dateline='1531743742']
Filipiak szuka drugiego Carlitosa .
[/quote]
Tez mam takie odczucie
[quote='MakuKSC' pid='1324972' dateline='1531745095']
Niebo placze nad Krakowem z powodu naszych transferow:) Tylko zeby sie chlopak nie przestraszyl,ze u nas taka pogoda jest zawsze.
[/quote]
Gdybyś chwilę pomieszkał (nie liczę wakacji) w Murcii, trochę tam pograł w piłke w tym upale, to dzisiejszy deszcz w Krakowie by Ci się spodobał. Inna sprawa co będzie zimą.
Leszeczku, trafiles kula w plot, dobrze znam hiszpanow I ich podejscie do pogody, mialem z ich krajem wiele do czynienia, temperature ponizej zera wywoluje u nich skojarzenia z kataklizmem:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!