No jasne, przecież bojkotujesz
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Obstawiam Kapustke.
Był nie dawno na Wielickiej (Oglądał mecz CLJ)
Z miejsca wtedy kupuję karnet :) Ważne żeby drużyna miała jakiś kręgosłup, bo mało mamy zawodników doświadczonych, a sytułacje mogą być różne. i "Saidiego" na skrzydło.
W tym roku ramadan przypada wcześniej, więc Saidi może i by się nadał ...
[quote='squier strat' pid='1320898' dateline='1529266611']
[quote='rr' pid='1320897' dateline='1529266199']
Mateusz Szczepaniak
[/quote]
To nie jest nasz były.
Jakby nie to, ze Filipiak ma węża w kieszeni, to po koneksjach Piotrka67 obstawiałbym ...
Ian pisze o spadaniu z krzesła, wiec nie powinien to byc Budzik
Sam ńie wiem co o tym myślec
[/quote]
Ale Ian nie napisał dlaczego spadniemy z krzesła
Jeżeli to ma być ktoś z trójki Budzik,Klich,Kapustka to chyba najbliższy byłby powrót Kapiego. Klich zapewne ma dużo lepszych ofert niż z naszego klubu. Co do Budzika to nie wiem czy Probierz by go chciał skoro jako pierwszy odszedł po zmianie trenera. Kapustka pewnie będzie się chciał odbudować i czuje że nasz trener może mu w tym pomóc.
Budzińskiemu zostało tylko dogadanie szczegółów w Cracovii. Możecie wierzyć albo nie , ale wiem to z bardzo pewnego źródła
Znudziło mu się oglądanie kangurów?
- Edytowany
[quote='piotrek67' pid='1320864' dateline='1529258366']
Szykuje się powrót jednego,byłego który będąc w formie na pewno byłby wzmocnieniem od razu ale mając na uwadze przykład Rakelsa trzeba być ostrożnym bo i tak będzie potrzebował czasu.
[/quote]
Rakels, tak na chłodno, BYŁ wzmocnieniem na tle naszego stanu posiadania w momencie, kiedy do nas wracał. Problem polegał na tym, że to za dużo kosztowało, jak na to, że dawał tylko jakieś 75% tego, czego się spodziewaliśmy.
Z Budzińskim może być podobnie. Chyba że po wycieczce krajoznawczej uznał, że to ostatni moment, żeby jeszcze coś osiągnąć w piłce.
No, nie tak szybko, jeszcze jest menedżer Budzika, który ponoć już namieszał przy jego odejściu.
Zawsze na ostatniej prostej coś może pójść nie tak...
Menedżer Budzika jednoznacznie skompromitował się - jeśli to prawda, że on wraca, to na pewno nie jest to ruch sugerowany przez menago; raczej powrót syna marnotrawnego.
[quote='kemal' pid='1320940' dateline='1529310670']
Budzińskiemu zostało tylko dogadanie szczegółów w Cracovii. Możecie wierzyć albo nie , ale wiem to z bardzo pewnego źródła
[/quote]
w sumie zawsze sie rozchodzi o szczegoly, jakis przecinek itd
Jak lubię Budzika, to mam mieszane uczucia i na pewno nie jest to transfer, przy którym można spaść z krzesła. Poszedł na Antypody jako gwiazda (dostał kontrakt gwiazdy, a takiego statusu nie miał Mierzejewski) i wraca po sezonie, w którym był całkowitym rozczarowaniem.
"Wielki powrót" Focusa, to wykluczenie Budzika. Z całym szacunkiem.
- Edytowany
Jeśli "wielki" to Kapustka albo Klich
bo jeśli Budzik (choć bardzo go lubię) to nie nazwałbym tego powrotu wielkim.
edit: Diego mnie uprzedził :P
Cetnarski :)
na dniach powinien być jeszcze jeden transfer poza "wielkim powrotem"
focusie: wykrzyknik czy wyszczerzone zęby? Czyli inaczej:serio czy ironia?
Macie jakąś grupową terapię? Napisz o jakimś hitowym transferze na forum, a najlepiej w ogóle o wielkim powrocie, to łatwiej przeżyjesz powrót do pracy po weekendzie?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)