Ten?
https://www.transfermarkt.pl/brian-galach/profil/spieler/407735
To raczej jako junior. Zdecydowanie kierunek słuszny. Co do szczegółów się nie wypowiadam
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Póki co to kolejny pierd VOALA1906
Był przecież na tych słynnych testach..
- Edytowany
Ktoś może napisac coś więcej o Łukaszu Kędziora z Hutnika? Pewnie przymierzany jest do juniorów?
Kolev w Arce, dzisiaj ogłoszenie transferu.
Zaraz „dziennikarze „ łykną temat tego Galacha” . Vola trollu jak Ci nie wstyd ...
O tym Galachu już było kilka dni temu w internecie
[url=https://angielskieespresso.pl/post/23402/2018/06/02/z-piatej-ligi-angielskiej-do-cracovii-kim-jest-brian-galach/]https://angielskieespresso.pl/post/23402/2018/06/02/z-piatej-ligi-angielskiej-do-cracovii-kim-jest-brian-galach/[/url]
Oczywiście, że było. Nawet jego agent czy tam doradca się wypowiadał na twitterze, że już jedną nogą jest w Cracovii.
No wlasnie nie wiem czy tak do juniorów, bo ponoc warunkiem podpisania kontraktu ma byc wyjazd na oboz z 1 druzyna do Słowenii zeby sie dobrze zaprezentowac. Ponoc chłopak ma umiejetnosci juz na seniorska piłke
A daj mu Boże. Pik też pewnie pojedzie na obóz. i Rakoczy też.
Pik na obóz?
A kiedy odpoczynek?
Playoffy kończą tuż przed obozem.
Niestety . Zawodowa piłka wymaga wyrzeczeń .Jeśli jednak pojedzie a taka mam nadzieję to zapewne będzie miał / i nie tylko on / nieco lżejszy od pozostałych początek .
Na twitterze gdzieś mi mignęła informacja, chyba od jankax89 o tym, że sporo młodzieży ma pojechać na obóz, ale pierwszy tydzień na Słowenii będzie dla nich regeneracją połączoną z innymi ćwiczeniami.
juniorki będą miały odpoczynek, wejdą w trening troszkę później.
Co do młodego Galacha. tak tylko delikatnie przypominam, że zmieniły się przepisy w rozgrywkach CLJ. Od najbliższego sezonu może w drużynie występować dwóch graczy "obcych" narodowo.
Też przypominam, że zatrudnianie graczy w wieku np. 16 lat, nie jest niczym dziwnych w zachodniej piłce. Przypomne najbliższego nam Adamczyka, który poleciał do Chelsea Londyn.
Oczywiście, dla kibica Pasów, ewentualnie taki ruch z urzędu musi być obiektem drwin. Powtarzam, super że już dzisiaj korzystamy jako pierwsi z takich możliwości, jeżeli Galach się sprawdzi. Jak się nie sprawdzi, przypuszczam że będzie tańszy od wielu rodzimych graczy. Każdy z nas może się wypowiedzieć na temat tego młodego gracza na podstawie tylko filmików z internetu. Tutaj bardziej ufam oczom sztabu trenerskiego, niż banialukom na forum.
Po prostu drugi Shaqiri ;)
Z piątej ligi angielskiej do Cracovii – kim jest Brian Galach?
Sądziłeś, że to będzie taki talent? Wszak zrobić wrażenie na Michale Probierzu to nie jest aż taka prosta sprawa.
Prawdę mówiąc, to nie dało się nie zauważyć ogromnych umiejętności Galacha. Chłopaki na treningu przychodzili do mnie i szeptali: „Emil, nie wiem kto to jest, ale weź go, bo to jest przyszłość”. Powtarzali to wszyscy, zarówno ci, z którzy grali na wysokim poziomie w Polsce jak i ci, którzy byli w Polsce tylko na amatorskim poziomie. Brian miał wtedy piętnaście lat i robił oszałamiające wrażenie. Chłopak potrafi i to bardzo dużo.
Czyli z pełną odpowiedzialnością mówisz, że poradzi sobie co najmniej w Ekstraklasie?
Jestem święcie przekonany, że może to stać się już niebawem. Przede wszystkim ze względu na jego dość specyficzne warunki fizyczne. Zawdzięcza je swojej ciężkiej pracy, ale także swojemu tacie, który bardzo dużo inwestuje w jego rozwój. Właściwie już od najmłodszych lat był prowadzony jak profesjonalny piłkarz. Dodatkowe treningi piłkarskie , treningi lekkoatletyczne, treningi gimnastyczne, jednym słowem – PRO. Jeśli tylko głowa dźwignie wszystko to z czym się spotka na testach w Cracovii to z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że w naszej Ekstraklasie sobie poradzi. Warto wspomnieć, że to chłopak z rocznika 2001.
Specyficzna budowa ciała z pewnością nie mogła umknąć uwadze Michała Probierza.
Tak jak mówiłem – jego nogi robią imponujące wrażenie. Ma niski środek ciężkości, potrafi „bujnąć” obrońcą, ma bardzo dobrze ułożoną lewą nogę z której potrafi uderzyć z dystansu. No i to co najbardziej charakterystyczne w jego grze – ciąg na bramkę. Za każdym razem po przechwycie piłki najpierw patrzy czy jest korytarz, którym mógłby się rozpędzić. Nie dziwią mnie porównania trenerów Cracovii do Shaqiriego, bo Brian ma bardzo zbliżony do niego profil.
https://angielskieespresso.pl/post/23402/2018/06/02/z-piatej-ligi-angielskiej-do-cracovii-kim-jest-brian-galach/
A jeśli grał w polskiej U15 to nie jest traktowany jak Polak?
[quote='obiektywny92' pid='1319460' dateline='1528369495']
Ktoś może napisac coś więcej o Łukaszu Kędziora z Hutnika? Pewnie przymierzany jest do juniorów?
[/quote]
Nie wiem jak gra teraz, ale już parę lat temu miał potężne kopyto jak na swój wiek i mega się wyróżniał. Graliśmy na niego na turnieju to 2 razy podszedł z obrony na połowę hali i 2 celne bomby. Jakoś rok potem chyba poszedł do Hutnika.
To teraz kaska się zgadza i na transfery jest, to do dzieła :)
[quote='Wódzitsu' pid='1319614' dateline='1528459483']
To teraz kaska się zgadza i na transfery jest, to do dzieła :)
[/quote]
Żebyś się nie zdziwił.... :)
Jakubek się nie da wykiwać jak kundelki wykiwano :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)