[quote='girza' pid='1302606' dateline='1517679212']
Fragment wywiadu z Rafałem Kędziorem na weszlo i interesujący fragment odnośnie scautingu w Polsce:
Mówimy ciągle o skautingu, rozwoju klubów…
To często nadal teoria.
Podam ci tylko przykład z tego okienka. Pewien piłkarz, nie nasz, spotkał w centrum handlowym dyrektora sportowego jednego z klubów Ekstraklasy. Od słowa do słowa wyszło, że ten klub szuka bramkarza, wymienili się numerami i potem podpisał kontrakt właśnie tam. Nawet zasługa agenta była tutaj zerowa, a i tak zarobił.
[/quote]
Ciekawe czy Krakowska czy Kazimierz.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Może Bonarka ?
4 dni później
Prawdopodobnie pierd, ale znalazłem wczoraj takie coś na Twitterze:
Ptaszki ćwierkają, że Bojan Čecarič ze @SpartakFK jest bliski gry w @_Ekstraklasa_ i przejścia do @MKSCracoviaSSA.
- Edytowany
Raczej bujda, mało wiarygodny użytkownik to podał + ten gość to napadzior/ skrzydłowy, więc żeby znalazło się dla niego miejsce w składzie [s]węgla i papy[/s], to chyba musiałby odejść ktoś z obecnie grających (Mihalik?).
[quote='octop' pid='1303256' dateline='1518128618']
Ptaszki ćwierkają, że Bojan Čecarič ze @SpartakFK jest bliski gry w @_Ekstraklasa_ i przejścia do @MKSCracoviaSSA.
[/quote]
z jakiego konta na tt?
podrzucisz link?
[quote='Wódzitsu' pid='1303274' dateline='1518165733']
[/quote]
z jakiego konta na tt?
podrzucisz link?
[/quote]
Jakiś Amadeusz Makosch to napisal - były dziennikarz GKS Bełchatów. Aczkolwiek wydaje mi się że to pierd, chyba że mihalik idzie w odstawkę a ten gość w jego miejsce to miałoby jakiś sens.
Bojan Cecaric - http://www.transfermarkt.pl/bojan-cecaric/profil/spieler/239069
- Edytowany
Mihalik na ławce jest lepszy niż ten "pierd", ale jedno jest pewne spełnia kryteria wzrostowe. :D
Może Probierz chce grać jedną drużyna w piłkę nożną i koszykówkę.
Cracovia zgłosiła Filipa Majchrowicza
Cracovia zgłosiła do rozgrywek Ekstraklasy 18-letniego bramkarza Filipa Majchrowicza.
Majchrowicz trafił do Cracovii z juniorów MKS-u Polonia Warszawa. Z "Pasami" związał się trzyletnim kontraktem .
za http://www.90minut.pl/news/284/news2842310-Cracovia-zglosila-Filipa-Majchrowicza.html
z konferencji
rozmawiamy z srodkowym ofensywnym pomocnikiem
[quote='Vola1906' pid='1303281' dateline='1518168799']
[quote='Wódzitsu' pid='1303274' dateline='1518165733']
[/quote]
z jakiego konta na tt?
podrzucisz link?
[/quote]
Jakiś Amadeusz Makosch to napisal - były dziennikarz GKS Bełchatów. Aczkolwiek wydaje mi się że to pierd, chyba że mihalik idzie w odstawkę a ten gość w jego miejsce to miałoby jakiś sens.
[/quote]
Plota od gwardyjskiej tuby, MM
Podobno znowu byliśmy zainteresowani Recą z Płocka
Janekx89
@janekx89
2 min2 minuty temu
Więcej
W odpowiedzi do @MaciekSerdak
Nie trzeba badać, nie mogę pisać na razie, bo jego agent coś pajacuje, na pewno to nazwisko już kiedyś słyszałeś.
0 odpowiedzi 0 podanych dalej 0 polubionych
Odpowiedz Podaj dalej Polub
[quote='gural' pid='1303306' dateline='1518172913']
Podobno znowu byliśmy zainteresowani Recą z Płocka
[/quote]
jeżeli to prawda to się nie dziwię, świetny lewy obrońca z niego rośnie
Co z tego że my go chcemy skoro on nie chce potem się dziwicie że wychodzą takie jaja jak z Mihalikiem.
Zieliński też go chciał ale on odmówił teraz podobna sytuacja.
p.s. Próbują dogadać się z Koroną i ściągnąć wcześniej Gostomskiego.
Janex w WeszłoFM potwierdził własnie o możliwym głosnym transferze ofensywnego pomocnika do Cracovii
Wolski
Może Janek oglądał konferencję z Probierzem :D dlatego wie haha
[quote='jt75' pid='1303333' dateline='1518191047']
Wolski
[/quote]
ku.rw.a, chyba lasek
jakbyś był rzeczywiście kibicem Cracovii to byś wiedział co Probierz dzisiaj powtórzył nt zawodników z Polski
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)