[attachment=189]
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='DiegoKSC' pid='1300119' dateline='1516210915']
A na twitterze bronił tej śmiesznej sprawy, którą na naszym forum zdemaskowałem w 1 h sam janex89, Twój guru. Ja czytam wszystko, jeżeli jestem w stanie dojść do sedna, a Ty jak nie czytasz, to mi nie wyjeżdżaj z bajerką, że "jak Cię to interesuje". Nie interesuje Cie, to ***** wiesz i nie opowiadaj bajek.
Interesuje mnie jak ktoś wali w *****, a że to Twój bożek Twittera, to mnie to *****.
[/quote]
Ja pisze o trafności jego prognoz co do transferów i to wiedzą wszyscy użytkownicy tt ,fajnie jak czytasz wszystko tylko szkoda że nie ma się kto odezwać jak jadą po nas na tt poza mną i sporadycznie ktoś jeszcze.
Co do bożków,guru to nie wiem gdzie to wyczytałeś ale to już nie mój problem.
My i Legia (Odidja Ofoe) bierzemy gości po przejściach w Championship i w lidze szwajcarskiej. Gts bierze ludzi z 2 i 3 ligi hiszpańskiej. Upadek, wstyd? Nie, prawo rynku: tamci sobie mogą wybredzać, odpalać zawodnika po pierwszym kiksie, my dajemy kredyt zaufania, cierpliwie odbudowujemy grajka, który marzył o wielkiej piłce, ale nie wyszło. Można przypuszczać, ze te pomysły w większości będą udane - na razie tylko Sowah jest rozczarowaniem, ale jeśli nasze nowe nabytki odpalą jak Vadis i Carlitos, to ja w zasadzie nie mam pytań:)
A już myślałem że Kasper Larsen.. ku.rwa u nas zawsze od dupy strony te transfery. Chyba musimy się liczyć z odejściem piątka w lecie skoro ściągamy tegorocznej Nikolaska :).
Same transfery ofensywne, jak dalej tak pojdzie to bedziemy pakowac po 5 bramek w meczu :cool:
Jak tracimy po 3, a strzelimy po 5, czy chociaż po 4 jak za Zielińskiego, to biorę takie wyniki w ciemno ! [emoji12]
[quote='Trunks' pid='1299944' dateline='1516139117']
Znajomy widział Tomla Siemienca wieczorem jak odbierał kogoś na Balicach. Wiem tyle, że samolot z Londynu lub Dublina i gość wysoki, niestety nie udało mu się przeczytać nazwiska z kartki.
[/quote]
[quote='squier strat' pid='1299946' dateline='1516139410']
witaj Frodo, dAWno cię nie było
a wracając do transferów to odsyłam do wywiadu z Probierzem - rozmawiamy jeszcze z dwoma lub trzema piłkarzami, ale nic na siłę
dla mnie to jasny sygnał, że jak przyjdzie jeszcze jeden to będzie dobrze
[/quote]
Trochę więcej wiary - samolot z Londynu był trafiony :)
tt
Upadł temat Marcina Maćkowiaka w Cracovii. Zainteresowanie sprowadzeniem 18-letniego zawodnika Lecha wykazuje za to Novara Calcio - włoska Serie B. W grę wchodzi wypożyczenie lub transfer definitywny.
Rozgrywajacego, bramkarza, stopera i można zamykać okienko.
Rozgrywający może sobie rozgrywać, jak nie ma do kogo skierować tego ostatniego podania. Teraz zamiast jednego Piątka dochodzi 3 ofensywnych graczy, a więc Hernandez, Mihalik i Drewniak mogą pokazać, który z nich jest rozgrywającym z prawdziwego zdarzenia.
Stoper i bramkarz, tak.
A przy okazji: czy temat Matrasa upadł?
[quote='del_piero' pid='1300106' dateline='1516208565']
Potrzeba obrońców i bramkarza na gwałt!
[/quote]
A kto będzie gwałcony? ;)
Jak zobaczylem parametry tego Duńczyka to przyszlo mi jedno do glowy. Duński Van der Biezen...
[quote='niegramotnyj' pid='1300142' dateline='1516216638']
Rozgrywający może sobie rozgrywać, jak nie ma do kogo skierować tego ostatniego podania. Teraz zamiast jednego Piątka dochodzi 3 ofensywnych graczy, a więc Hernandez, Mihalik i Drewniak mogą pokazać, który z nich jest rozgrywającym z prawdziwego zdarzenia.
Stoper i bramkarz, tak.
[/quote]
Mihalik ani Drewniak nie mogą bo obaj grają na innych pozycjach. Hernandez to OP z niezłymi statystykami, ale jak na rozgrywającego jest zbyt mało widoczny podczas meczu, więc potrzebujemy dla niego alternatywy. Priorytetem jest jednak bramkarz i stoper.
[quote='Szewcu' pid='1300147' dateline='1516217262']
Jak zobaczylem parametry tego Duńczyka to przyszlo mi jedno do glowy. Duński Van der Biezen...
[/quote]
Jedyne co pamiętam z jego występów to bramka strzelona w derbowym meczu dającą nam zwycięstwo.[emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Szczerze to wątpię żeby kupili jakiegoś bramkarza bo aktualnie jest 4 wilk, Stepniowski, peskovic i sandomierski - może najlepiej będzie się dogadać z Grześkiem i wyjebac peskovicia. Szczerze jeżeli Grzesiek nie zostanie to nikogo nie pozyskamy czyli zostaniemy z bardzo słabym wilkiem na bramce.
Miszczu, Drewniak już nie będzie musiał łatać dziury po Dąbrowskim, a i tak, jak na razie, jest naszym najlepszym asystującym - stąd sugestia, ze może być głównym kandydatem na rozgrywającego. Taki np. Furman nie musi harować za 2 w odbiorze, a Drewniak na razie owszem.
[quote='obiektywny92' pid='1300151' dateline='1516218768']
[quote='Szewcu' pid='1300147' dateline='1516217262']
[/quote]
Jedyne co pamiętam z jego występów to bramka strzelona w derbowym meczu dającą nam zwycięstwo.[emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
[/quote]
Pamiętam to jak dziś :D ale to bardziej Chavez strzelil Bizonem bo on sam by napewno nie trafil. Ale to był szrotowy napastnik matko Bosko. On do Piony to jak gówno do czekolady :D idę o zakład z wami że nie sciagniemy w tym oknie bramkarza.
A na ch Wam rozgrywający? 3 defensywnymi w środku co potrafią grać do przodu też się gra. Na dwóch napastników też. A jak nie to jest Hernandez
Santo, w tak dziwnej lidze jak ekstraklasa, ponadprzeciętny rozgrywający to jak bramkarz w hokeju.
Hernandez jest solidny, ale OP, czy tam rozgrywający to pozycja na komin płacowy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!