No,no,no ! :)
Fajnie tylko o bramkarzu nie zapomnijcie !
Janekx89
W odpowiedzi do @piiiotrek1 @MKSCracoviaSSA @BCFC
Ma być, stoper też.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
na twitterze piszą, że Duńczyk ma byc na wypożyczenie do końca sezonu. Ciekawe czy jest jakaś klauzula wykupu w takim razie.
http://www.transfermarkt.pl/nicolai-brock-madsen/profil/spieler/154051
[quote='maszczerano' pid='1300091' dateline='1516204490']
na twitterze piszą, że Duńczyk ma byc na wypożyczenie do końca sezonu. Ciekawe czy jest jakaś klauzula wykupu w takim razie.
[/quote]
Na 90 minut piszą, że wypożyczenie z klauzulą wykupu.
[quote='DiegoKSC' pid='1300082' dateline='1516203207']
[quote='PrzemoWZG' pid='1300079' dateline='1516202808']
[quote='KamilloLce' pid='1300076' dateline='1516202641']
Na papierze ma potencjał, żeby stać się gwiazdą ligi. Sezon temu regularnie grał w Eredivise.
[/quote]
Tylko dlaczego nikt mu nie dał szansy w Championship?
[/quote]
Dlatego, gdyż wiedzieli, że nie będziesz miał się na kim wyzywać na Forum, ***** mać.
[/quote]
A w jakim celu miałbym się wyżywać na zawodniku dopiero zakontraktowanym przez klub ktory w dodatku jeszcze nic nie pokazał? Komentarz chciałeś tylko dodać czy napiąć sie?...
Denis na skrzydło, Duńczyk drugi napastnik?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
PrzemoWZG, napinasz się ale Ty i to w każdym temacie. Nie wiem, czy masz taki charakter, ale jęczysz w każdym poście jak dziecko. To już się staje nudne. Już zacząłeś pisać o Eriksenie i Tottenhamie bo musiałeś "dojebać", gdyż inaczej nie byłbyś sobą. Wrzuć na luz.
Jako drugi napastnik może być . Wzmocnienia potrzebne są na innych pozycjach zdecydowanie. Z przodu jest ok , potrzeba wzmocnień do obrony zdecydowanie .
[quote='DiegoKSC' pid='1300099' dateline='1516206457']
PrzemoWZG, napinasz się ale Ty i to w każdym temacie. Nie wiem, czy masz taki charakter, ale jęczysz w każdym poście jak dziecko. To już się staje nudne. Już zacząłeś pisać o Eriksenie i Tottenhamie bo musiałeś "*****", gdyż inaczej nie byłbyś sobą. Wrzuć na luz.
[/quote]
Ja tylko wyrażam swoje niezadowolenie wobec zawodnika, a o charakterze masz akurat rację. Z Eriksenem to był luźny żart ,trzeba mieć dystans do takich rzeczy ,trochę zartów nie zaszkodzi. "O balicach czytam juz od 2 lat " i nic nikomu się nie dzieje . Także weźmy wszyscy na luz najlepiej.
info od skauta Brentford:
- target man
- good aerial presence, threat in the air
- aggressively attacks balls from crosses
- key player in Zwolle and Randers, more suited to their styles but has failed to settle in Championship and adjust to English football, also Birmingham could have utilized him better (his greatest ability is to create a space for a second striker, especially his teammates in Denmark were benefiting from that)
- commits fouls too often and tends to struggle to hold-up the ball forward when left with less support of his teammates
- very good knowledge of English language, father of the one-year-old son, good mentality, no reports on personality problems on and off the pitch
czyli po prostu walczak - pasuje do stylu Probierza. Będzie się działo, już się nie mogę doczekać meczów :)
Transfery pozytywnie zaskakują, a jak jeszcze będzie stoper :) Szkoda tylko, ze nie oglądniemy meczu z Legią, nie zrobimy kibicowskiego kotła dopingiem, bo coś czuję w kościach, ze tego meczu nie przegramy :)
Potrzeba obrońców i bramkarza na gwałt!
Znowu się musze zgodzić z Tobą i co do meczu z CWKS i reszta postu bo tez tak czuje -nie wiem czy nie zaraziłem się od Ciebie tym hurra optymizmem :)
p.s.
A janekx89 odpisał mi na tt że będzie i stoper i bramkarz a on ma zawsze dobre i sprawdzone info :)
[quote='piotrek67' pid='1300107' dateline='1516208672']
p.s.
A janekx89 odpisał mi na tt że będzie i stoper i bramkarz a on ma zawsze dobre i sprawdzone info :)
[/quote]
W szczególności "zabłysnął" z firmą Stechert Gruppe i sponsoringiem gts-u :D :D :D :D :D
To nie on tylko pies Miga !
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
[quote='piotrek67' pid='1300109' dateline='1516208847']
[/quote]
Zdarzyłes mnie uprzedzić [emoji6]
[quote='obiektywny92' pid='1300110' dateline='1516209054']
[quote='piotrek67' pid='1300109' dateline='1516208847']
[/quote]
Zdarzyłes mnie uprzedzić [emoji6]
[/quote]
Bo taka jest prawda zresztą on często pisze przeciwko nam chośby ostatnio o derbach i Dytatievie a o swoich pieskach nic.Często z nim jade na tt szkoda tylko że bez Waszego wsparcia.
A janekx89 ma najlepsze info o transferach i tak mi odpisał na moje pytanie do MKS żeby nie zapomnieli jeszcze ściągnąć bramkarza :)
https://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=9826 Rzeczywiście tylko Miga? :D Panowie...
Sorry ale forum psów nie czytam jak Cie interesuje to Twoja sprawa -całą sprawę nakręcał Miga na tt ,w Fakcie i Przegladzie Sportowym a zanim cała reszta , teraz jest nawet z nimi na obozie.
- Edytowany
A na twitterze bronił tej śmiesznej sprawy, którą na naszym forum zdemaskowałem w 1 h sam janex89, Twój guru. Ja czytam wszystko, jeżeli jestem w stanie dojść do sedna, a Ty jak nie czytasz, to mi nie wyjeżdżaj z bajerką, że "jak Cię to interesuje". Nie interesuje Cie, to chuja wiesz i nie opowiadaj bajek.
Interesuje mnie jak ktoś wali w chuja, a że to Twój bożek Twittera, to mnie to pierdoli.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)