[quote='niegramotnyj' pid='1296336' dateline='1513717761']
Ale Jakub ponoć już jedną nogą w Śląsku.
[/quote]
\Weź wyrażaj się precyzyjnie, człowiek trafia na takie cóś w środku nocy i prawie schodzi na zawał.
W TYM KLUBIE JEST TYLKO JEDEN JAKUB!
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[i]Brazylijski skrzydłowy spoza E-klasy negocjuje z Cracovią. Matras i Rakels prawie pewni[/i] - właściciel [i]Pasjonatów Cracovii[/i] na twitterze.
Rakels, znając jego możliwości i ambicję zdecydowanie na tak, Matras może nie gwiazdor ale solidny , uniwersalny zawodnik . Koniecznie potrzeba wzmocnić skrzydła i tu liczę na jakąś niespodziankę .
A jak się nazywa właściciel pasjonatów na twitterze?
[quote='kscpeter' pid='1296408' dateline='1513766114']
A jak się nazywa właściciel pasjonatów na twitterze?
[/quote]
Konrad Kaczmarczyk
Uuuuuuuu to już mu nikt nic nie powie.... :(
Rakels źle się nie prezentował. Oglądałem parę meczy Lecha, w których pojawił się na murawie i wyglądał bardzo stabilnie - walka, odbiór piłki, bardzo dobre dogrania itd. To powinno być duże wzmocnienie.
Mazek ma sobie szukać nowego pracodawcy.
- Edytowany
Ten Mazek?
Zapowiada się najgorętsza zima za czasów obecnego prezesa. Nie wiem jak księgowy ją przetrzyma, ale może być ciekawie.
Któren?
Na dodatek Rakels może śrubować swój rekord najlepszego strzelca wśród obcokrajowców.
Kamil Mazek - czyli zawodnik który mógł do nas trafić a nie trafił..............
Ps. a o księgowego się nie martwcie, nie takie okresy transferowe już przeżył.
No no no, transfery tuz po zakończeniu rundy, a nie po jej rozpoczęciu.SZOK. Matras, Rakels na plus. Sheridan tanio do wyjęcia z jagi + tomasik i jeszcze jakis skrzydłowy(ten Brazylijczyk) i w sumie bedzie okej. Wróci Damian, Covilo. Ponoć dogadany jest tez jakis środkowy obrońca. Kadrowo będziemy duuużo mocniejsi. Pomyślałbym jeszcze o jakimś bramkarzu - Wilik jest okej, ale rywalizacja nikomu nie zaszkodzi a ewentualne kontuzje i perspektywa Peskovicia średnio mi sie podoba.
Po pierwsze w okresie ogórkowym nie ma potrzeby przypinać tematu bo będzie ciągle wysoko.
Druga rzecz to Brazylijczyk mam nadzieję że jakiś Santos ;D
Niech będzie i SaNto, oby był lepszy od Diego.
O Tomasiku mówią ze Lech
O Rakelsie ktos wspominal ze do Turcji,
Rakels ponoć klepnięty , Tomasik chce do nas . Ogólnie Probierz nie bez powodu odstawia paru doświadczonych , muszą zwolnić się kontrakty dla nowych .
Z Krakersem warto zaryzykować, może będzie potrzebował trochę czasu , ale jak już chwyci fazę to [s]każda knajpa jego[/s] będzie groźny dla każdego rywala.
Pewna speluna na Szewskiej będzie jego głównym sponsorem :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)