[quote='bodzio969' pid='1268624' dateline='1502270717']
Ależ wy jesteście nerwowi... poczekajcie a będziecie zadowoleni ;)
[/quote]
Ależ my czekamy:) juz prawie dwa miechy
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Nazwisko się tutaj pojawiało w naszym kontekscie więc nie będzie zaskoczenia . Ja nie odważę się na podanie personaliów bo nie jestem pewien czy ktoś mnie nie wypuścił .
[quote='morata' pid='1268694' dateline='1502285947']
Nazwisko się tutaj pojawiało w naszym kontekscie więc nie będzie zaskoczenia . Ja nie odważę się na podanie personaliów bo nie jestem pewien czy ktoś mnie nie wypuścił .
[/quote]
Wskazówka chociaż ;)
- Edytowany
Pojawiło się, a pozycja nr 10?
Edit: W takim razie stawiam na Lipskiego, mój cel transferowy numero uno :D.
Podejrzewam kto ale dla mnie to nie jest 10 :)
Grosicki-podobno zrobi wszystko żeby odejść z Hull.
No no no, Lipskiego się nie spodziewałem. Chyba, że Vacek?
Wolę Vacka!
eeetam - w tej chwili to jeden [s]ch...[/s] wacek ;)
O tak, przydałby się tej drużynie porządny wacek ;)
[quote='tomex' pid='1268708' dateline='1502288879']
eeetam - w tej chwili to jeden [s]ch...[/s] wacek ;)
[/quote]
Może i masz rację. Ja Vacka dawno nie widziałem w akcji...
Czyli lipski albo syn marnotrawny budzinski. Filipiak już kazał ubić Tabiszowi największego świniaka i wyprawić ucztę z powodu powrotu :D
Wyobraźcie sobie, że przy obecnym hajpie na ten transfer nius o Jarzynce w Avii Świdnik trafia do jedynego tematu z oficjalnym info. Świetnie się ten podział na dwa tematy sprawdza.
[quote='gusto' pid='1268723' dateline='1502290587']
Wyobraźcie sobie, że przy obecnym hajpie na ten transfer nius o Jarzynce w Avii Świdnik trafia do jedynego tematu z oficjalnym info. Świetnie się ten podział na dwa tematy sprawdza.
[/quote]
Nie dziękuj ;)
Na stacji benzynowej przy Wielickiej chodzą słuchy,że Tabisz obiecał "komuś"trzy transfery."Dziesiątka",lewy obrońca i...zapomniałem(jak Boga kocham) :)
Nie było transferu do końca zmiany, wróciłem na krzesło w domu - Kubuś z Januszem, podpisywać, mogę już śmiało spadać
[quote='ronnie79' pid='1268730' dateline='1502291713']
Na stacji benzynowej przy Wielickiej chodzą słuchy,że Tabisz obiecał "komuś"trzy transfery."Dziesiątka",lewy obrońca i...zapomniałem(jak Boga kocham) :)
[/quote]
podobno ten LO to Hesdey Suart, widziany już w "9" na plaszowie w strone Wielickiej ...
[quote='pasywpasy' pid='1268711' dateline='1502289039']
Może i masz rację. [font=Arial Black]Ja Vacka dawno nie widziałem w akcji...[/font]
[/quote]
Ale to z powodu wieku czy ciche dni z zona a kochanka na wakacjach??
[quote='Vola1906' pid='1268715' dateline='1502289864']
Czyli lipski albo syn marnotrawny budzinski. Filipiak już kazał ubić Tabiszowi największego świniaka i wyprawić ucztę z powodu powrotu :D
[/quote]
A ten świniak to który? jakieś nazwisko?
[quote='niegramotnyj' pid='1268760' dateline='1502296359']
[quote='Vola1906' pid='1268715' dateline='1502289864']
[/quote]
A ten świniak to który? jakieś nazwisko?
[/quote]
Forsell jednak zostaje?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)