[quote='leszeczek' pid='1262451' dateline='1500389936']
A czy ktoś mógłby napisać ile ostatecznie wpłynęło za Kapustkę?
[/quote]
Całkowite wpływy z transferów w roku 2016 to 9,888 mln złotych. W Q1 (sprzedaż Rakelsa) to było 2,859 mln., czyli ze sprzedaży Kapustki w 2016 roku wpłynęło 7,029 mln. Chyba że jeszcze kogoś sprzedaliśmy za gotówkę? Nie wiem jakie bonusy mamy zapisanie, bo w raportach nie ma o nich mowy.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
rekordowy transfer z przelewami przez kajmany by niemiec się nie dopatrzył ;)
7 baniek to wychodzi jakieś 1,5 ml funtów czyli jakieś 2 bańki euro? niecałe?objawienie mistrzostw europy sprzedane za 3 razy mniej niż drewno z Poznania które się skompromitowało na młodzieżowych mistrzostwach !!
Potem się dziwicie, że z ławki nie wstał. To tak jakbyście kupili se 35 telewizor i to za 10 zł. Na cholerę go włączać? A nuż by się okazał lepszy niż pozostałe ale nawet wsumie nie włączyliście go do prądu bo się Wam nie chciało. Za taką kasę to pal licho
A tabiś z filipiek zadziałali zwyczajnie na szkodę klubu go gość był warty (z tym boom na niego jakie było) conajmniej dychę i pisałem o tym na forum wielokrotnie. Cała krakowia nam się ukazuje. Zwykłe frajerstwo i podcieranie dupy szkłem później. Nawet najgorszy cygan na giełdzie zrobiłby lepszy interes niż ci popaprańcy
- Edytowany
[quote='SaNtO' pid='1262527' dateline='1500408300']
7 baniek to wychodzi jakieś 1,5 ml funtów czyli jakieś 2 bańki euro? niecałe?objawienie mistrzostw europy sprzedane za 3 razy mniej niż drewno z Poznania które się skompromitowało na młodzieżowych mistrzostwach !!
Potem się dziwicie, że z ławki nie wstał. To tak jakbyście kupili se 35 telewizor i to za 10 zł. Na cholerę go włączać? A nuż by się okazał lepszy niż pozostałe ale nawet wsumie nie włączyliście go do prądu bo się Wam nie chciało. Za taką kasę to pal licho
A tabiś z filipiek zadziałali zwyczajnie na szkodę klubu go gość był warty (z tym boom na niego jakie było) conajmniej dychę i pisałem o tym na forum wielokrotnie. Cała krakowia nam się ukazuje. Zwykłe frajerstwo i podcieranie dupy szkłem później. Nawet najgorszy cygan na giełdzie zrobiłby lepszy interes niż ci popaprańcy
[/quote]
Jaj w klubie prawie nikt nie ma, przyjdzie gwiazdeczka podpisze kontrakt na 3 lata i po roku chce się zwijać za kilkaset tysięcy euro dla klubu, i uj nam z tych 500 koła jak ceny za przeciętnego Polaka to 1-2 miliony, trzeba czekać na poważne oferty, a jak taka nie przyjdzie to na ławę rozkapryszonego dzieciaka nawet do końca kontraktu, jak mu się nie chce grać, 14 miejsce to można obronić żulami spod sklepu. Niestety puszczamy piłkarzy za psie pieniądze i potem się dziwimy, że tabuny Słowaków w mksie się meldują.
Ps. Zaraz ktoś napisze, że z niewolnika nie ma pracownika, to piłkarzykowi się powinno chcieć grać, bo Cracovia się bez niego jakoś utrzyma, natomiast on po roku rozbratu z piłką zakotwiczony w jakiejś Łęcznej.
500 k euro to spoko kasa . Jaro nie chciał tu grac , nie miał nigdy rundy czy sezonu w którym byłby najlepszy w naszej drużynie . Taki Wójcicki grający po drugiej stronie boiska jest o wiele lepszym piłkarzem . Jestem wstanie wybaczyć brak transferów jak Kuba przedłuży kontrakt .
W normalnej pracy jak masz podpisaną umowę to będziesz mieć okres wypowiedzenia, jak nie dogadasz się z pracodawcą to nie ma bata żebyś wcześniej odszedł, a w Ekstraklasie coraz więcej piłkarzy pozwala sobie na akcje jak Prijovic i Ofoe w Legii, teraz Hofbauer w Arce. Jeszcze rozumiem jak ktoś wyróżnia się w swoim klubie, chce awansu sportowego i zarabiać więcej kasy-spoko. Ja też jakbym miał propozycje pracy gdzie zarabiam 10 razy więcej to wiadomo że byłbym zainteresowany. Ale jak słyszę że taki Hofbauer który ma kontrakt z Arką chce odejść za rozwiązaniem stron, to tracę szacunek do takiego kopacza i za żadne skarby nie chciałbym go widzieć w Cracovii. Wypromował się w Gdyni, to niech Arka na nim zarobi, a tutaj robi się sytuacja na zasadzie "chce odejść za darmo z powodu problemów rodzinnych", a jednocześnie "chętnie przejdę do waszego klubu jak mi odpalicie dobry kontakt plus dobrą zaliczkę dla menago za to że przychodzę za darmo".
Jaro nie chciał grać w Cracovii, zależało mu na kontrakcie we Włoszech-spoko. Pasy dostały kasę, piłkarz krzyżyk na drogę i zero stresu. Nikt nie będzie nikogo zmuszać do tego żeby całą karierę grał u nas. Kapustka miał ciśnienie na odejście, media narobiły mu wody z mózgu że podbije Premier League, jak na moje to odbije się nawet od Niemiec. Nie ta mentalność. Co do kasy, to przecież Profesor często powtarza że hajs na wzmocnienia się znajdzie. Ja nadal nie wiem kto obecnie odpowiada za transfery, np kto zdecydował o tym że taką sumę trzeba wydać na Mihalika, albo kto negocjuje kontrakty z nowymi. Na Hofbauera stawiam krzyżyk widząc jak zależy mu na kasie, to samo Budzik skoro posłuchał się rad menago.
" profesor mówił, że hajs na wzmocnienia się znajdzie" - naprawdę mnie wzruszyłeś ;-) ;-)
Za Jaro 500 kola to i tak dużo. Średniak straszny z niego był
Szkoda ze nie probowano sciagnac Vasilieva robi bardzo dobra robote nadal. Teraz niestety w Piascie.
Jak w Piaście jak w dla Cracovii zrobił robotę? To przepuszczenie to też był efekt odpuszczenia łatwej piłki, ale Badia nie opłacony i 3 punkty poszły się.
Robak przechodzi testy medyczne w Śląsku
Mam nadzieje że się szanuje i weźmie więcej niż Kosecki :D
Za Jaro są jeszcze bonusy. Mam nadzieję, że nie w stylu - za zdobycie korony króla strzelców czy wygranie ligi mistrzów ;)
[quote='kaleb' pid='1262583' dateline='1500449503']
Za Jaro są jeszcze bonusy. Mam nadzieję, że nie w stylu - za zdobycie korony króla strzelców czy wygranie ligi mistrzów ;)
[/quote]
Kwota za Jaroszynskiego jest niższa.500k to wymysł dziennikarzy.
Czyli jaka?
300k
[quote='szaleniec' pid='1262559' dateline='1500440392']
" profesor mówił, że hajs na wzmocnienia się znajdzie" - naprawdę mnie wzruszyłeś ;-) ;-)
[/quote]
Z profesorem jest jak kiedyś z PZPR, jak mówi, że nie da, to nie da, jak mówi, że da, to mówi :)
Lipski nie dla Cracovii.
[quote='Nesta' pid='1262603' dateline='1500457600']
Lipski nie dla Cracovii.
[/quote]
Niestety zagranica .
Kolejny zawodnik który zagrał jeden sezon i czuję się gwiazdą europejska . Oczywiście utonie i wroci po roku
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)