Da ktos linka do konferencji?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
w skrócie z konferencji
Diego, Stebel, Dąbro kontuzjowani, Dąbro - zabieg, Kuba - wróci za 2 tyg a Stebel za 4 m-ce (jak zrozumiałem, choć to z deczka długo)
Deja i Drewniak ściągnięci by podnieść jakość drużyny jako sprawdzeni w lidze zawodnicy,
Deja jest reakcją na kontuzje Dabro
miliony na transfery poszły na Mihalika,
rezerwy to rozwiązania, część zawodników na wypożyczenie a część out,
tematu Vasiiljeva nie było.
pozdro
Skoro Focus pisał o Robaku, a Probierz mówi, że potrzebujemy napastnika to pewnie jest coś na rzeczy :D
no zesz ... a Forsell to temat tabu?
[quote='Navi' pid='1261114' dateline='1500041213']
Skoro Focus pisał o Robaku, a Probierz mówi, że potrzebujemy napastnika to pewnie jest coś na rzeczy :D
[/quote]
Może coś być na rzeczy, zwłaszcza że wcześniej mówiło się że ma trafić do malinowych nosów tak jak Probierz
[quote='ronnie79' pid='1261077' dateline='1500037418']
Dobra,Możdżeń nie strzela bramek z dystansu,ale Damian też nie.W zeszłym sezonie oddał 44 i tylko 10 było celnych.
P.S.Lepiej oddać strzał niecelny i wrócić całą drużyną do ustawienia niż podać bramkarzowi,a ten uruchomi szybką kontrę ;)
[/quote]
Ale jak to nie strzela bramek? Za statystykami z ekstrastats.pl (Partizan, dzięki za link)
Możdżeń - 64 strzały zza pola karnego, 10 celnych (14,7%), ale 3 bramki zdobył. Czyli co 22 strzał kończy się bramką (wiem, tak skuteczność raczej nie powala na kolana)
Dla porównania - Dąbrowski, 44 strzały, 10 celnych (22,7%), ale żadnej bramki.
Tak dla jasności, nie jestem zwolennikiem ściągania Możdżenia, też uważam, że nie potrzebujemy kolejnego DP, ale jak chodzi o strzały z dystansu, to jest jednak sporo lepszy od Damiana. Przynajmniej był w poprzednim sezonie
Czyżby Piątek out?
Raczej nie zostałby zastępcą Miro, gdyby miał odejść
[quote='kristhc' pid='1261112' dateline='1500041064']
w skrócie z konferencji
Diego, Stebel, Dąbro kontuzjowani, Dąbro - zabieg, Kuba - wróci za 2 tyg a Stebel za 4 m-ce (jak zrozumiałem, choć to z deczka długo)
Deja i Drewniak ściągnięci by podnieść jakość drużyny jako sprawdzeni w lidze zawodnicy,
Deja jest reakcją na kontuzje Dabro
miliony na transfery poszły na Mihalika,
rezerwy to rozwiązania, część zawodników na wypożyczenie a część out,
tematu Vasiiljeva nie było.
pozdro
[/quote]
A ze Steblem nie jest tak, że 4 miesiące od momentu doznania kontuzji?
[quote='Diabel' pid='1261115' dateline='1500041263']
no zesz ... a Forsell to temat tabu?
[/quote]
Nie tabu tylko drazliwy i żaden z leśnych dziadków prasowych nie zadaje niewygodnych pytań bo jeszcze by akredytację stracił bądź wogole go nie wpis ile już na konferencję o dresik u na koniec sezonu od trenera nie wspomne ....
Melepety nic więcej..
No i MP pojechał po frakcji napierdalaczy, czego nikt tutaj nie wspomniał. :D
[quote='DiegoKSC' pid='1261127' dateline='1500043969']
No i MP pojechał po frakcji napierdalaczy, czego nikt tutaj nie wspomniał. :D
[/quote]
Potterowi w pracy musiało się karpiem wigilijnym odbić jak Probierz pocisnal napierdalaczy...
Czyżby czytał forum? Czy mu ktoś zdaje relacje tylko?
- Edytowany
Nie chciałem pisać po ksywach, gdyż mój ulubiony forumowicz wszechczasów Aston też jechał :)
Edit: Historia nas osądzi.
Co powiedział o napierdalaczach/o nas?Nie oglądałem konferencji.
- Edytowany
https://youtu.be/xDtoMOBfSDg?t=142
2:23 i 7:10
Dzięki :) Chwilę wcześniej było -"łubudubu " :)
Ja miałem od samego początku jasność :D.
Ale dresik słabiutki.Stawowego był ładniejszy.
Sorry jeśli nie w temacie ale nie wiedziałem gdzie to wrzucić. W skarbie kibica Przeglądu Sportowego jest zestawienie budżetów poszczególnych drużyn. I tak: Nie jestem w stanie pojąć tego że nasz budżet jest oszacowany na kwotę 25mln. a zbolałej sąsiadki również na 25 baniek! Toż ponoć mają taaaakie problemy, brak sponsora etc. noż ku...wa nie pojmuję!
Nie patrz na to co wypisują w durnym PS.Myślisz,że taka Jagiellonia ma też budżet na poziomie 25 mln?PS przeważnie bierze sumy z kosmosu.Zarówno jeśli chodzi o majętność klubów itp jak i wartość danego zawodnika.Na te statystyki nie patrz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)