[quote='quentin' pid='1256828' dateline='1498743166']
[quote='potter' pid='1256817' dateline='1498741332']
Na tą chwilę kadra jest słabiutka .Jest to korpo krakowja .
Peskovic lepszy od innych rezerwowych ale liczyłem na więcej .
Fin był się zbył ,podobnie Kądzior .
...
Kadra na puchary ?Można się tylko uśmiechnąć .
[/quote]
[quote='potter' pid='1255239' dateline='1498404125']
... albo trenerowi ufasz i się nie wpieprzasz tylko pomagasz w dopięciu tych co chce i są na naszą kieszeń albo NIE .Jeśli nie to nie ten trener .To Pasieka ,Ulatowski itd .
Jeśli ufasz to pomagasz i się nie wtrącasz .Pokazał w Jadze że jest super fachowcem i to widać na każdym kroku .
[/quote]
potter zdecyduj się
[/quote]
Zapomniał się przelogować :P
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Innasprawa ze drewniakow to my wsrod swoichjuniorow znalezc mozemy,wiec po co placic za takiego.tu mamy tanszych,naszych I mlodszych.paru drewniakow wsrod kumpli znajde,ten transfer naprawde ma charakter symboliczny,taki dowcip prezesa
[quote='obiektywny92' pid='1256805' dateline='1498738407']
[quote='Aston1906' pid='1256796' dateline='1498737655']
[quote='obiektywny92' pid='1256794' dateline='1498737462']
[b]Drewniak wielka niewiadoma[/b], jak dla mnie za słaby na Naszą drużynę ale to boisko go zweryfikuje. Natomiast szkoda Pawłowskiego bo przydała by się zdrowa konkurencja na bokach pomocy.
[/quote]
Dlaczego niewiadoma?
[/quote]
Hm... Bo w zasadzie nie ma pewności czy chłopak odpali... Liczyłem na jakieś większe nazwisko.
[/quote]
Aha. Ale w w ten sposób można skomentować w zasadzie każdy transfer.
Moglibyśmy sprowadzić Pawła Sasina i też nie byłoby wiadomo, czy odpali.
Trenerowi ufam korpo nie ufam prosta sprawa .Ktoś już tu napisał coraz bardziej spadamy z nazwisk :
Tyle szumu było Mucha u nas jest Peskovic .Porównywać chyba nie trzeba skali zjazdu .
Kapustka ,Pawłowski ,Żyro -spadek na rezerwowych Lecha Drewniaków czy jakiegoś przeciętniaka z Kielc.
Wieści o sprzedaży Mihalika i Wójcickiego kontuzja Dąbrowskiego .
Na horyzoncie kolejny Cunta ty razem z Zemplina .
Źle to wygląda a liga tuż, tuż .
Maku KSC tu dobrze napisał drewniaków to my mamy wśród swoich juniorów .Jak płacić to tylko za takich co podniosą poziom sportowy od razu
[quote='Rock' pid='1256789' dateline='1498737149']
sterby weźże zmniejsz ten podpis bo pół ekranu zajmuje.
[/quote]
:D
ciagle mniejszy od onegdaj Gargamela Gargamela ;)
[quote='potter' pid='1256833' dateline='1498744151']
Trenerowi ufam korpo nie ufam prosta sprawa .Ktoś już tu napisał coraz bardziej spadamy z nazwisk :
Tyle szumu było Mucha u nas jest Peskovic .Porównywać chyba nie trzeba skali zjazdu .
Kapustka ,Pawłowski ,Żyro -spadek na rezerwowych Lecha Drewniaków czy jakiegoś przeciętniaka z Kielc.
[b]Wieści o sprzedaży Mihalika i Wójcickiego[/b] kontuzja Dąbrowskiego .
Na horyzoncie kolejny Cunta ty razem z Zemplina .
Źle to wygląda a liga tuż, tuż .
Maku KSC tu dobrze napisał drewniaków to my mamy wśród swoich juniorów .Jak płacić to tylko za takich co podniosą poziom sportowy od razu
[/quote]
Plotki, Potter, plotki...
TO że nie kazdy chce przyjść do Cracovii to raz. To, że okienko się jeszcze nie otwarło to dwa. To że nazwiska nie grają to mieliśmy w ubiegłym sezonie (Budziński, Cetnarski, Jendrisek, Wołąkiewicz, Polczak)
Jak Cracovia ogłosi że kadrę zamknęła - to będę krytykował. Lub chwalił.
Nazwiska nie grają potter - jaką renomę miał przychodzący do nas Rakels?
Kapustka ? Moim zdaniem to plotki, Żyro - podobnie.
Pawłowski - zobaczykmy jak mu pójdzie w Szczecinie.
Kontuzja Dąbrowskiego to kłopot ale trudno winić o to kogokolwiek (choć oczywiście można).
Widziałeś tego Słowackiego obrońcę?
Przesadziłeś Diable ;) Gargamel z tego co pamiętam ma skromniutki podpis.
[quote='del_piero' pid='1250617' dateline='1497296276']
na razie kupujemy samych ogórków, czekam na piłkarzy
[/quote]
[quote='Aston1906' pid='1256832' dateline='1498743685']
[quote='obiektywny92' pid='1256805' dateline='1498738407']
[quote='Aston1906' pid='1256796' dateline='1498737655']
[quote='obiektywny92' pid='1256794' dateline='1498737462']
[b]Drewniak wielka niewiadoma[/b], jak dla mnie za słaby na Naszą drużynę ale to boisko go zweryfikuje. Natomiast szkoda Pawłowskiego bo przydała by się zdrowa konkurencja na bokach pomocy.
[/quote]
Dlaczego niewiadoma?
[/quote]
Hm... Bo w zasadzie nie ma pewności czy chłopak odpali... Liczyłem na jakieś większe nazwisko.
[/quote]
Aha. Ale w w ten sposób można skomentować w zasadzie każdy transfer.
Moglibyśmy sprowadzić Pawła Sasina i też nie byłoby wiadomo, czy odpali.
[/quote]
Nie do końca masz rację bo Paweł Sasin ma już 33 lata, wiadomo co się po nim można spodziewać.
Ok, to taki Steblecki. Jest w wieku Drewniaka.
Też był niewiadomą jak do nas wracał?
[quote='Aston1906' pid='1256841' dateline='1498745575']
Ok, to taki Steblecki. Jest w wieku Drewniaka.
Też był niewiadomą jak do nas wracał?
[/quote]
Ba! do tej pory jest niewiadoma.
Kapustka blisko Bundesligi drużyna z Freiburga bardzo zainteresowana pozyskaniem Polaka dla mnie Pasiaka.
- Edytowany
Seba hm... do dzisiaj jest jedną wielką niewiadomą... ambicji chłopakowi nie można odmówić, czasem wyjdzie mu zwód, może przy nowym sztabie nauczył by się biegać i byłby z niego większy pożytek? :-)
tak to jest z tymi transferami, a na przyklad ktokolwiek podpisze z Jendriskiem , moze spac spokojnie, na pewno odpali
choc na stacji nie powinien
Eredin a ty widziałeś tego słowackiego obrońce .Ja nie widziałem ,ale nie spodziewam się szału .Już mamy Cuntę (też to był talent i jak ciężko było go załatwić ho ho )Dimuna ,Vestenickiego .Czymś się wyróżniają ?Jakoś nie wierzę że dojdzie do nas 21 letni Słowak od razu do pierwszej 11 .Młodych na naukę mamy już aż nadto .Potrzeba realnych wzmocnień czyli przychodzi gość i jest lepszy od tych co już mamy .Wtedy zabawa w transfery ma sens .
Czy Drewniak albo jakiś gamoń z Kielc jest lepszy od tych co w składzie byli czyli Budzika ,Cetnara ?Tu mam spore wątpliwości .
Z nazwisk lecimy na pysk z umiejętności również .
Weźmy przykład bramkarza .Legia wygrała ligę bo miała Malarza .Przynajmniej 5-6 pkt w sezonie im wyratował broniąc nie tylko to co powinien obronić ale takie strzały że jakby padł gol nie miał by nikt pretensji .Liczyłem na Borjana bo w Kielcach kilka punktów im uratował ,potem pojawił się Mucha myślę też nie jest źle .Efekt Peskovic solidny może na rezerwę ,ale czy realny konkurent Grześka ?Tu już mam wątpliwości .Nie jest to bramkarz co zapewni nam te kilka pkt więcej .Grzesiek ?Mając za ,,trenera ''Palczewskiego też może być co najwyżej przeciętnie.
Drewniaka w kilku meczach widziałem -bije przeciętnością .To nie przez przypadek trener Lecha nie widzi go w składzie .
Reasumujac brakuje realnych wzmocnien.Pilkarzy ktorzy beda znaczyc o sile druzyny.Do tej pory wzmacniamy lawke rezerwowych a nie ma kto grac.
- Edytowany
[quote='ronnie79' pid='1256837' dateline='1498744708']
Przesadziłeś Diable ;) Gargamel z tego co pamiętam ma skromniutki podpis.
[/quote]
wooow, transfery to wielki .uj, ale gdzie jest Gargamel ?! Pojechał do innego klubu ?! ;)
Raczej na poligon :) Żeby nie było-nie jestem żadnym adwokatem gargamela.Odpowiedziałem jedynie Diabłowi ;)
Cholera, znowu sie zaczyna, jeszcze sie okno transferowe nie otworzyło, nowy trener ledwo tydzień w klubie, a tu już narzekania, biadolenia od nowa lecą, jak stare baby na placu, o co nie zapytasz to "ł[i]oj źle, panie, niedobrze, niedobrze" [/i]i tak w kólko.
Ktoś sądził, że nawet w naszej lidze Cracovia jest klubem pierwszego wyboru, że na hasło "Filipiak kupuje" pół ligi się w kolejce ustawi?
Żeby to Wasze rzępolenie miało chociaż jakiś wpływ na to, kogo sprowadzą, no, to jeszcze możnaby zrozumieć, ale ponieważ niczego to nie zmieni, to lepiej byloby się wstrzymać z tym biadoleniem i krytykowaniem do czasu, aż sie pokażą jakieś efekty, przynajmniej do czasu zamkniecia okna trensferowego.
No, chyba, że trzeba posty nabijać, a przy okazji robić za znawców (z bozej łaski).
- Edytowany
Ja napiszę tak. Mieliśmy w zeszłym sezonie bardzo dobra kadrę. Na czołówkę ligi. Tylko Zieliński odpowiada za to że nie graliśmy na miarę swojej siły.
Odeszli kopacze plus Cetnar bez formy i jedyna szkoda realna to Budziński.
Wzmocnilismy się na środku obrony bo wierzę że Helik nie będzie gorszy od parodystow którzy odeszli. Mamy nowego skrzydłowego i wrócił Wdowiak który nigdy by u ziela nie zagrał.
Na dzień dzisiejszy biorąc pod uwagę to ze Adamczyk zastąpi Budzinskiego i nakryje go czapką juz many mocniejszy sklad niż rok temu.
Problemem jest kontuzja Dąbrowskiego i brak głębi składu. Oto można spokojnie zadbać nie spieszac się specjalnie poza pozycją defensywnego pomocnika która w wypadku kontuzji Dabka wymaga natychmiastowgo wzmocnienia. Głębia jest bo jest Kanach i Dimun. Potrzeba rezerwowych stoperow i skrzydłowych. Reszta gra. Na lewej obronie dzięki Pestce i Sowie też głębia na prawej wiadomo.
Czekamy bez nerwów
Edit bo zapomniałem. Zubrowski i Drewniak to ŻART. To nie są piłkarze. Sprowadzenie kogoś takiego to przejaw sabotażu
Santo -ubawiłeś mnie rok temu mieliśmy bardzo dobra kadrę ?Polczak .Wołąk ,Brzyski ,Jędrisek ,Dimun ,Cunta ,Diego ,Dobroliński ,Vestenicky to jest ta bardzo dobra kadra ?Jak nam doszły kontuzje Covilo ,Dąbrowskiego czy Malara nie miał kto grać .
Czy Adamczyk nakryje Budzińskiego czapką to mam spore wątpliwości .Może kiedyś ale nie teraz .
Potrzeba nam kilku realnych wzmocnień takich na miarę Estończyka czyli zawodników sprawdzonych w LE ,reprezentacji kraju czy w lidze .Wtedy to ma sens .Wiadomo że jak dochodzi do nas zawodnik mający 58 meczy w reprezentacji Estonii to nie jest przypadkowy piłkarz .
Takich powinniśmy ściągać a nie rezerwowych Lecha i jakieś zapchajdziury z Kielc co zagrał 3 przyzwoite mecze w rundzie .
Tu pełna zgoda Żubrowski i Drewniak to ZART KPINA I ZAPYCHANIE CRACOVII kolejnymi dziadami .Ledwo tabisz wyczyścił izbę z ,,muszkieterów ''a tu mu kolejnych szykują .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)