Jakoś nie powinno mnie to dziwić ale jest jednak trochę skonfundowany naszą polityką transferową i towarzyszy mi klasyczna sinusoida nastrojów
miała być bomba a jest Peskovic a będzie Drewniak
miał być Forsell ale już go nie ma
miał być Mihalik ale zaraz go nie będzie
miał być Kądzior ale sie zbył nim się pojawił
Trzeba przyznać że klub nie daje nam się nudzić. Trener rządzi twardą ręką, mam nadzieje że wie co robi...
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='kristhc' pid='1256801' dateline='1498737973']
Jakoś nie powinno mnie to dziwić ale jest jednak trochę skonfundowany naszą polityką transferową i towarzyszy mi klasyczna sinusoida nastrojów
Trzeba przyznać że klub nie daje nam się nudzić. Trener rządzi twardą ręką, mam nadzieje że wie co robi...
[/quote]
Jest Zenjov :D
[quote='k0la' pid='1256802' dateline='1498738047']
[quote='kristhc' pid='1256801' dateline='1498737973']
[/quote]
Jest Zenjov :D
[/quote]
Któremu na sparingu nie podawali :D piłeczki...odrobią w sezonie???
[quote='Aston1906' pid='1256796' dateline='1498737655']
[quote='obiektywny92' pid='1256794' dateline='1498737462']
[b]Drewniak wielka niewiadoma[/b], jak dla mnie za słaby na Naszą drużynę ale to boisko go zweryfikuje. Natomiast szkoda Pawłowskiego bo przydała by się zdrowa konkurencja na bokach pomocy.
[/quote]
Dlaczego niewiadoma?
[/quote]
Hm... Bo w zasadzie nie ma pewności czy chłopak odpali... Liczyłem na jakieś większe nazwisko.
Brać całą trójkę: Kamil Słaby, Bartosz Kopacz, Szymon Drewniak.
Dream team byłby wtedy
A może ten cały Kevin Klinowski https://www.transfermarkt.com/kevin-kalinowski/profil/spieler/196730 ?Swojskie nazwisko,dosyć młody i przede wszystkim tani.Dobra alternatywa dla Malarczyka ;)
[quote='ronnie79' pid='1256809' dateline='1498740174']
A może ten cały Kevin Klinowski https://www.transfermarkt.com/kevin-kalinowski/profil/spieler/196730 ?Swojskie nazwisko,dosyć młody i przede wszystkim tani.Dobra alternatywa dla Malarczyka ;)
[/quote]
z Kevinów tylko Spacey. I to nie w roli piłkarza.
Przy tym co się dzieje w ostatnich dniach, to nie zdziwię się jak za tydzień trenerem nie będzie już Probierz, a w jego miejsce przyjdzie Stawowy, a środek obrony wzmocni Kazek Węgrzyn, na rozegraniu będzie Piotrek Giza ::) Właściwie to z dnia na dzień interesujące jest to, że nazwiska jakie padają w kontekście przyjścia do nas są coraz słabsze ::) Miał być Mucha, jest Peskovic. Miał być Pawłowski, temat już podobno upadł. Teraz czytam Drewniak, Żubrowski czy jak on się nazywa, Słowak do obrony, którego nikt pewnie na oczy nie widział. Ciekawe jakie będą kolejne ruchy, bo na razie zaczyna to powoli przypominać to co zawsze, czyli zamiast jakości idziemy w ilość, i tak zamiast 5-6 realnych wzmocnień, przyjdzie 8-10piłkarzy na zasadzie - się zobaczy co pokażą, może odpalą, może nie. Zobaczmy, niby 1lipca w sobotę, dalej czekam na te wielkie bomby, choć z coraz większym sceptycyzmem.
albo Kevin sam na Wielickiej
Obiektywnie to nazwiska które doszły nie powalają, liczyłem na jakość. Ci którzy przyszli to poziom poprzednich transferów. Nie widzę różnicy na plus. Ale ufam trenerowi.
Na tą chwilę kadra jest słabiutka .Jest to korpo krakowja .
Peskovic lepszy od innych rezerwowych ale liczyłem na więcej .
Fin był się zbył ,podobnie Kądzior .
Michalik tak na prawdę nie liczę go bo pewnie korpo go sprzeda zarabiając żetony .
Jedyne wzmocnienia na ten czas to skrzydłowy z Estonii i Helik .2 a odejść 7 .Pal licho z muszkieterami ale Budzik czy Cetnar grać potrafią .
Jak czytam że jakiś Drewniak czy Zubrowski mają ich zastępować to zapytam jaki ma być sens tego ,,wzmocnienia ''
.To kopacze przeciętni .
Lewy obrońca Sowah też kolejna zagadka a chcą nam kolejnego Cunte ściągać tym razem z Zemplina .
Miało być mocno wzmocnione tyle było szumu a nazwiska pojawiające się z dnia na dzień coraz bardziej żenujące .
Kadra na puchary ?Można się tylko uśmiechnąć .
Kadra już jest kompletna - pewne info prosto z wielickiej.
Fin dostaje dwa tygodnie na zrzucenie 10 kilo.
- Edytowany
Lambadia to by były żarty nie kadra .Pewnie tabisz wrócił i wróciła krakowija komarkija .
Jak jeszcze chodzą słuchy że Wójcickiego chcą sprzedać to brak słów .
Jak widać sinusoida nastrojów opada i wkrótce osiągnie poziom tuż sprzed zatrudnienia Probierza.
Na pocieszenie powiem tylko, ze wystarczy 1 konkretny transfer (albo pół-konkretny choćby jak ten Golla) i ruszy w górę, po 2-3 takich transferach Forum wejdzie w stan histeryczno - euforycznych drgawek.
Uwielbiam to miejsce :)
A jeszcze dzień- dwa temu wyrażenie wątpliwości równało się tu '[i]rzucaniem kłód[/i]' :))
Czego sie spodziewac,zaczelo sie obiecujaco poprzez osobe Trenera,potem czystka na plus,bylo kilka obiecujacych ruchow,ale okazalo sie ze jeden liczy na nepotyzm I tatus ma mu zalatwic plac a drugiego przyjechalo o parenascie kilo za duzo.jest estonczyk,moze byc niezly,helik moze da rade,a reszta wyglada slabo.kontuzja dabrowskiego,ewentualne pozbycie sie wojcickiego to sa zle wiesci.
Panowie dajcie trenerowi w spokoju popracować... Może My w klubie mamy potencjalne gwiazdy ekstraklasy, a wszyscy tylko psioczą i psioczą czemu nie ma transferów?! Czasem lepiej dać szansę młodemu niż ściągnąć galaktyczną gwiazdę za bańkę. Wiadomo że apetyt rośnie w miarę jedzenia, ale nie przesadzajmy... :-)
Otóż to MakuKSC.
Konserwa
Jeden transfer różnicy nie robi. Spadliśmy z nazwisk Pawłowski, Żyro, Kapustka do Drewniaków-to chyba ma symboliczny transfer....
[quote='potter' pid='1256817' dateline='1498741332']
Na tą chwilę kadra jest słabiutka .Jest to korpo krakowja .
Peskovic lepszy od innych rezerwowych ale liczyłem na więcej .
Fin był się zbył ,podobnie Kądzior .
...
Kadra na puchary ?Można się tylko uśmiechnąć .
[/quote]
[quote='potter' pid='1255239' dateline='1498404125']
... albo trenerowi ufasz i się nie wpieprzasz tylko pomagasz w dopięciu tych co chce i są na naszą kieszeń albo NIE .Jeśli nie to nie ten trener .To Pasieka ,Ulatowski itd .
Jeśli ufasz to pomagasz i się nie wtrącasz .Pokazał w Jadze że jest super fachowcem i to widać na każdym kroku .
[/quote]
potter zdecyduj się
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)