Stawiam na to drugie;) btw masz priva.
Sorry za off top
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[i]Radosław Janukiewicz opuszcza Strømsgodset IF i szuka nowego klubu.[/i]
ma mnadzieję, że nas nie znajdzie (choć na tym forum są tacy co by go chcieli)
[quote='sterby' pid='1255868' dateline='1498568444']
Mam newsa, mam newsa. Nasz czołowy zawodnik z bolącym kolankiem obżera się hamburgerami na Kazimierzu ;)
[/quote]
pocałujta w d... wójta ;)
- Edytowany
Noooo i to jest dzien :) Jeden transfer plus kupienie Mihalika :) :) Brawo... po truskawkowym obiedzie czuje sie syty po calosci ;)
Jutro do obiadu bobowego poprosze o obronce stopera takiego kozaka i srodkowego ofensywnego pomocnika :P tez kozaka :)
Nie w temacie, ale nie wiem gdzie zapytać?
Kiedy można te sławetne treningi oglądać? Ogłasza to jakoś klub publicznie czy tylko dla wtajemniczonych :) ? Bardziej mnie interesuje czwartek, piątek o której? Rozumiem że Wielicka?
Teraz Pasy: Młodzieżowy reprezentant Słowacji Jaroslav Mihalik, wypożyczony wiosną ze Slavii Praga do Cracovii, będzie nadal piłkarzem Cracovii - poinformował słowacki klub na Twitterze.
Hm, biedna moja Praha, juz jest miastem Slowackim, fakt, że dawno tam nie byłem, i nikt mnie o slowackiej aneksji Pragi nie poinformował.
Pozdro, Anton
Co do zarobku to trochę może być słabo. Po mistrzostwach U21 cena coś tam może pójśc w górę, jednak za sezon może się jedynie utrzymać lub jedynie spaść, no chyba że:
-zagramy w pucharach a on się wykaze
-Słowacja wejdzie do MŚ w Rosji a Mihalik zagra tam jakiś dobry mecz.
Więc 850 euro to jakieś nieporozumienie (skończy się pewnie jak Vestenicki z tym że tamten był tańszy). Jeśli dali za niego połowę z tego to jeszcze można zrozumieć, chociaż w tej cenie to ja mogę znaleść 2 zawodników młodszych o 3-4 lata.
Szkoda, że nie rozważa się sprowadzenia z wypożyczenia Karaczanakowa. Przy nowym trenerze może nie byłoby problemu, że ma złe skarpetki.
Z Michalikiem I Estoncxykiem fajne ruchy,ale juz ten Pawlowski wyglada na zgrana karte,nikt nie zwraca uwagi ze Bjelica go odstrzelil I nikt nie bierze pod uwage casusu Brzyskiego,Jendriska.Mam wrazenie ze Pawlowski wszystko co najlepsze ma juz za soba,a ze wirtuozem pilki nie byl,bardziej zawodnikiem z depnieciem,to nie wydaje mi sie xeby rozwiazal problemy ze skrzydlem.
[quote='szlaktornad' pid='1255895' dateline='1498571685']
Nie w temacie, ale nie wiem gdzie zapytać?
Kiedy można te sławetne treningi oglądać? Ogłasza to jakoś klub publicznie czy tylko dla wtajemniczonych :) ? Bardziej mnie interesuje czwartek, piątek o której? Rozumiem że Wielicka?
[/quote]
Jutro masz sparing Cracovia- Karvina godz.17. a treningi mogą po sparingu ulec zmianie przeważnie są 11 i 16
[quote='Vola1906' pid='1255813' dateline='1498564907']
W czwartek testy medyczne w Cracovii przejdzie Cabrera! Ale nie Airam tylko Leandro! 26-letni obrońca będzie pełnił rolę partnera Malarczyka na środku obrony. Ma w swojej karierze występy m.in w Atletico Madryt. Niebawem oficjalnie zostanie potwierdzona ta informacja na TT Daniela M.
[/quote]
Dany żart jest śmieszny za pierwszym razem. Człowiek wchodzi na forum, zmęczony całym dniem pracy i chce sie czegoś dowiedzieć a tu same fake info :P.
[quote='rrr' pid='1255898' dateline='1498574266']
Co do zarobku to trochę może być słabo. Po mistrzostwach U21 cena coś tam może pójśc w górę, jednak za sezon może się jedynie utrzymać lub jedynie spaść, no chyba że:
-zagramy w pucharach a on się wykaze
-Słowacja wejdzie do MŚ w Rosji a Mihalik zagra tam jakiś dobry mecz.
Więc 850 euro to jakieś nieporozumienie (skończy się pewnie jak Vestenicki z tym że tamten był tańszy). Jeśli dali za niego połowę z tego to jeszcze można zrozumieć, chociaż w tej cenie to ja mogę znaleść 2 zawodników młodszych o 3-4 lata.
[/quote]
To nie było 850 k euro , wiec spokojnie . Większym problemem niż kasa na Mihalika jest to ze brakuje rezerwowego bramkarza, środkowego obrońcy i ofensywnego pomocnika .
[quote='Matri' pid='1255902' dateline='1498574965']
[quote='Vola1906' pid='1255813' dateline='1498564907']
W czwartek testy medyczne w Cracovii przejdzie Cabrera! Ale nie Airam tylko Leandro! 26-letni obrońca będzie pełnił rolę partnera Malarczyka na środku obrony. Ma w swojej karierze występy m.in w Atletico Madryt. Niebawem oficjalnie zostanie potwierdzona ta informacja na TT Daniela M.
[/quote]
Dany żart jest śmieszny za pierwszym razem. Człowiek wchodzi na forum, zmęczony całym dniem pracy i chce sie czegoś dowiedzieć a tu same fake info :P.
[/quote]
Możesz wierzyć lub nie nananana :D Dominik i tak o tym transferze wie!
[quote='MakuKSC' pid='1255900' dateline='1498574776']
Z Michalikiem I Estoncxykiem fajne ruchy,ale juz ten Pawlowski wyglada na zgrana karte,nikt nie zwraca uwagi ze Bjelica go odstrzelil I nikt nie bierze pod uwage casusu Brzyskiego,Jendriska.Mam wrazenie ze Pawlowski wszystko co najlepsze ma juz za soba,a ze wirtuozem pilki nie byl,bardziej zawodnikiem z depnieciem,to nie wydaje mi sie xeby rozwiazal problemy ze skrzydlem.
[/quote]
Ryzyko z Pawłowskim żadne, w zeszłym sezonie wcale nie grał źle, ale Bjelica stawiał mocniej na innych graczy.
Z dużą dozą pewności mogę stwierdzić, że w zeszłym sezonie S.P. byłby u nas najlepszym skrzydłowym, a obecnie nawet gdyby miał być nr. 3 lub 4, to i tak będzie lepszy od Szczepaniaka, a przynajmniej Wójcicki będzie mógł grać na swojej naturalnej pozycji.
Widzę same plusy wypożyczenia Pawłowskiego.
A ja zamiast Pawłowskiego wolałbym Karaczanakova :).
A ja nie widzę żadnych plusów Pawłowskiego
Stary
Drogi
Konfliktowy
no to jutro kolejny transfer.
swoja droga potrzebujemy wciaz klasowego doswiaczonego obronce do 1 skladu
jednego pomocnika srodkowego ( a najlepiej dwoch z tym ze jeden musi byc klasowy )
potrzebujemy napastnika do rywalizacji z Piatkiem.
Lewa obrona obsadzona ( troche slaba moim zdaniem ale tam juz nic sie nie stanie )
Prawa obrona tak samo
Skrzydla mamy Estonczyk i Mihalik , do tego Szczepan ( wydaje mi sie ze zagra na skrzydle ) jezeli Wojcicki mialby grac na skrzydle to jest drugim skrzydlowym ale wolalbym go na prawiej obronie.
[quote='jarkos_' pid='1255908' dateline='1498575840']
Widzę same plusy wypożyczenia Pawłowskiego.
[/quote]
my mamy gonić sportowo (bo jeżeli chodzi o słupki to rządzimy w tej lidze) takie Lechy, a nie osłabiać się biorąc od nich drogich, coraz słabszych kopaczy
[quote='Nesta' pid='1255912' dateline='1498576325']
jednego pomocnika srodkowego ( a najlepiej dwoch z tym ze jeden musi byc klasowy )
[/quote]
Ten Janekx89 pisał coś, że ma ktoś dobry przyjść do środka, pisał też, że rozmawiamy z Vackiem, ale na razie za dużo chce zarabiać.
[quote='octop' pid='1255914' dateline='1498576695']
[quote='Nesta' pid='1255912' dateline='1498576325']
[/quote]
Ten Janekx89 pisał coś, że ma ktoś dobry przyjść do środka, pisał też, że rozmawiamy z Vackiem, ale na razie za dużo chce zarabiać.
[/quote]
Tak i widzę właśnie na jego Twitterze że koprivec to ściema i jakiś psiurek @karolzuradzki tam mu pisze że Cabrera też a to bystrzacha, widać psiurki na bieżąco śledzą nasze transfery na forum hahahaha żal dupsko sciska. Pozdro Karolek bo na pewno to czytasz :D żebyś się mylił z tym Cabrera psia mać twój gts.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)