[quote='rrr' pid='1255647' dateline='1498510567']
Pewne info!
Jutro możecie się spodziewać głośnych nazwisk z młodego pokolenia!
[/quote]
Tu jest Głośny z tego duetu, ale młodego nie mogę znaleźć...
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=9663
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
[quote='Vola1906' pid='1255657' dateline='1498512995']
Pewne info!
[/quote]
[/quote]
Chodziło bardziej o zawodników o 3 klasy wyżej.
Ptaszki ćwierkają że jutro pojawią się w Krakowie, i nie na już słynnych już Balicach tylko oficjalnie na Cracovi.
I chyba to jest ta zapowiadana bomba bo oficjalnie mogę powiedzieć że jutro zobaczymy m.in Saula Nigueza (tak tego z Atletico)!!!
[quote='Szramer1906' pid='1255648' dateline='1498511084']
Człowiekiem, który zapowiada transfer "skrzydłowego z Lecha" jest nasz twiterowy Dominik, więc nie brałbym tego na poważnie
[/quote]
Czekam na moment, w którym wreszcie ten troll przestanie być cytowany, ale chyba się nie doczekam :D
PESYMISCI I ZNAWCY ....OTWIERAĆ PORTWFELE SWOJE KONTA I DAWAĆ NA CRACOVIE KOCHANĄ!!
MOZE ZLOZYCIE SIE A NIE WYDAWAĆ PIENIADZE FILIPIAKA ZNAFCY!!!!!
[quote='rrr' pid='1255658' dateline='1498513781']
[quote='Vola1906' pid='1255657' dateline='1498512995']
Pewne info!
[/quote]
[/quote]
Chodziło bardziej o zawodników o 3 klasy wyżej.
Ptaszki ćwierkają że jutro pojawią się w Krakowie, i nie na już słynnych już Balicach tylko oficjalnie na Cracovi.
I chyba to jest ta zapowiadana bomba bo oficjalnie mogę powiedzieć że jutro zobaczymy m.in Saula Nigueza (tak tego z Atletico)!!!
[/quote]
Jest też 50% na Marco Asensio, zawodnik chce, ale Probierz trochę sceptycznie nastawiony.
- Edytowany
[quote='byrcyn1980' pid='1255660' dateline='1498514253']
PESYMISCI I ZNAWCY ....OTWIERAĆ PORTWFELE SWOJE KONTA I DAWAĆ NA CRACOVIE KOCHANĄ!!
MOZE ZLOZYCIE SIE A NIE WYDAWAĆ PIENIADZE FILIPIAKA ZNAFCY!!!!!
[/quote]
Nie, ale dzięki... sam sobie swoje wydawaj!
Remont sam sie nie zrobi
Możecie nie zaśmiecać tematu takimi gównami ?Człowiek chce przeczytać coś konkretnego a tu jałowa gadka i wklejony jakiś gamoń .
[quote='Nesta' pid='1255649' dateline='1498511165']
ale wszyscy go maja w obserwacji na swoich kontach :D coz za ironia losu :D
[/quote]
Dominik? Coś mi sie wydaję, ze to ty... Co do Sz. Pawlowskiego to wiem na 100 % ze byl temat. Rozpoczety w koncowce tamtego sezonu. Czy nadal jest? Tego juz nie wiem.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
[quote='potter' pid='1255669' dateline='1498516965']
Możecie nie zaśmiecać tematu takimi gównami ?Człowiek chce przeczytać coś konkretnego a tu jałowa gadka i wklejony jakiś gamoń .
[/quote]
Zgoda, pod warunkiem, ze zrobisz to samo.
Jaki tu spokoj... Na na na na....
Nic si3 nie dzieje.... Na na na na....
Mam nadzieję że dzisiaj będzie z przytupem i co nieco poszerza kadre ;)
Hajduk1 , jestem na forum Cracovii z 13lat a ty do mnie dominik.
Szanuj się człowieku
Hmm... wróciłem z gór, wczoraj siedziałem i zerkałem na forum z pracy i dalej nie spadłem z krzesła - może dzisiaj? ;]
Z tym fotelem to pewnie była zagrywka jakiejś IKEA lub innego BRW - kup fotel a Cracovia sprawi że z niego spadniesz... Kupiłem i nic :(
Ja czytając ten wątek wczoraj, cudem uratowałem się przed upadkiem z fotela.
Zasnąłem...
dzisiaj kolejny dzien , podjerzewam ze w tym tygodniu dowiemy sie o dwoch nowych zawodnikach
Jeden juz jest czyli Estonczyk
[quote='KruszynaKSC' pid='1255674' dateline='1498539717']
Jaki tu spokoj... Na na na na....
Nic si3 nie dzieje.... Na na na na....
Mam nadzieję że dzisiaj będzie z przytupem i co nieco poszerza kadre ;)
[/quote]
To si[size=small]e musisz wybrać na Dw. Towarowy, moż[/size][size=small]e tam stoi t[/size][size=small]en wagon z[/size][size=small]e szrot[/size][size=small]em.;)[/size]
Ni[size=small]e ma vickaa to o nim zapomni[/size][size=small]eli. :)[/size]
O Mihaliku i Zenjov'ie
PS [url=http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/lotto-ekstraklasa,cracovia-probierz-wierzy-ze-odbuduje-mihalika-ekstraklasa,artykul,795062,1,1059.html][LINK][/url]
Za Mihalika wystarczy do końca czerwca wyłożyć 650 tyś euro i jest nasz. Po ostatnim czerwca może to być znacznie więcej.
Focusie będzie coś dziś w związku z transferem i czy raczej spokój?
Nie jestem do końca przekonany czy warto wydawać większą część pieniędzy na transfery akurat na Mihalika
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)