Jezeli chodzi o ŚO, to ja proponowałbym Gersona. Nie wiem tylko jak jego sytuacja u betonow i czy zmiescilibysmy sie w limicie zawodnikow spoza UE. Typowy gosc od czarnej roboty ;)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='DiegoKSC' pid='1251017' dateline='1497438904']
[quote='Maciej.s' pid='1251014' dateline='1497438350']
Piotr był jakiś czas trenerem w parku wodnym. Myślę że kontakty kibicowskie ma napewno lepsze z naszymi kibicami.
[/quote]
To chuja wiesz w takim razie.
[/quote]
A niby dlaczego chuja wiem? Znam go osobiście. I ćwiczyłem z nim jak większość starej ekipy Cracovii. To że gdzieś tam coś słyszałeś nie znaczy że masz coś w jego temacie mądrego do powiedzenia.
Bo jak nie wiesz, że to kibic gts-u, to chuja wiesz. Ja nie słyszałem, tylko wiem i to od wielu lat. A to, że z kimś ćwiczył nie robi z niego "kolesia z układami".
[quote='morata' pid='1250989' dateline='1497431627']
Diaw dobry obrońca .
[/quote]
może i dobry, ale nielimitowy
Nielimitowy, ale został nam już tylko Miro, więc jeden slot jest wolny.
Maciej i Diego - darujcie sobie te licytacje w kumatości. Zatrudniliśmy trenera, a nie ultrasa, więc rozliczajmy go z pracy nad przygotowaniem fizycznym.
Poza tym - to wątek poświęcony transferom, a nie teoriom spiskowym i sabotażom.
A przypadkiem limit dla zawodników spoza UE nie wzrósł do 3 zawodników? Coś wspominał o tym Boniek. A co do Jankowicza, tak jak mówię - Pogoń przygotował dobrze. Dla mnie czysta karta, czekam na efekty pracy.
Przypominam , że jak przygotowaniem zajmował się Pan Jankowicz to nie było takich urazów mięśniowych jak w zeszłym sezonie .
Z Lechii wolni Mak,Chrapek,b.Pawłowski,Gerson
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/lotto-ekstraklasa,transfery-lechia-gdansk-chce-patryka-lipskiego,artykul,791873,1,787.html
Brać Gersona.
Pawłowski prowadzi rozmowy ze śląskiem.
Brac Maka na skrzydlo lub Chrapka ( chociaz ten idzie do slaska )
Nesta.... Mak i Chrapek.... pilkarsko moze ok ale... korzenie niech ich choooo....j strzeli... Za bardzo przesiakniete milicyjnym scierwem...
co do Maka to akurat ze jest to rodzina od mojej zony, i gosc ma wyjebane na wisle uwierz mi , za gowniarza chcial grac gdzie kolwiek to bylo mozliwe zbey sie moc rozwijac. Chrapek jeszcze bym zrozumial ze to korzenie wislackie jednak Mak jaknajbardziej widze u nas.to dobry chlopak
[quote='Nesta' pid='1251083' dateline='1497452966']
co do Maka to akurat ze jest to rodzina od mojej zony, i gosc ma wyjebane na wisle uwierz mi , za gowniarza chcial grac gdzie kolwiek to bylo mozliwe zbey sie moc rozwijac. Chrapek jeszcze bym zrozumial ze to korzenie wislackie jednak Mak jaknajbardziej widze u nas.to dobry chlopak
[/quote]
To weź go ściągnij do Cracovii , może jeszcze jakaś prowizję u Jakuba zarobisz :D
no moze jeszcze mu mam dom wybudowac ? ( w sensie tabiszowi ) :D
poswiec sie imu nawet dziecko zrob... ;)
Już po 17:00, a jeszcze żadnego transferu, spadniemy
[quote='KruszynaKSC' pid='1251081' dateline='1497452589']
Nesta.... Mak i Chrapek.... pilkarsko moze ok ale... korzenie niech ich choooo....j strzeli... Za bardzo przesiakniete milicyjnym scierwem...
[/quote]
Nie to co Nowak, Skrzyński i Węgrzyn :D:D:D
- Edytowany
Eredin przypomnij jeszcze Feutchine czy Sosinaz Hujnika.... dawaj dawaj..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)