Jezeli chodzi o ŚO, to ja proponowałbym Gersona. Nie wiem tylko jak jego sytuacja u betonow i czy zmiescilibysmy sie w limicie zawodnikow spoza UE. Typowy gosc od czarnej roboty ;)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='DiegoKSC' pid='1251017' dateline='1497438904']
[quote='Maciej.s' pid='1251014' dateline='1497438350']
Piotr był jakiś czas trenerem w parku wodnym. Myślę że kontakty kibicowskie ma napewno lepsze z naszymi kibicami.
[/quote]
To chuja wiesz w takim razie.
[/quote]
A niby dlaczego chuja wiem? Znam go osobiście. I ćwiczyłem z nim jak większość starej ekipy Cracovii. To że gdzieś tam coś słyszałeś nie znaczy że masz coś w jego temacie mądrego do powiedzenia.
Bo jak nie wiesz, że to kibic gts-u, to chuja wiesz. Ja nie słyszałem, tylko wiem i to od wielu lat. A to, że z kimś ćwiczył nie robi z niego "kolesia z układami".
[quote='morata' pid='1250989' dateline='1497431627']
Diaw dobry obrońca .
[/quote]
może i dobry, ale nielimitowy
Nielimitowy, ale został nam już tylko Miro, więc jeden slot jest wolny.
Maciej i Diego - darujcie sobie te licytacje w kumatości. Zatrudniliśmy trenera, a nie ultrasa, więc rozliczajmy go z pracy nad przygotowaniem fizycznym.
Poza tym - to wątek poświęcony transferom, a nie teoriom spiskowym i sabotażom.
A przypadkiem limit dla zawodników spoza UE nie wzrósł do 3 zawodników? Coś wspominał o tym Boniek. A co do Jankowicza, tak jak mówię - Pogoń przygotował dobrze. Dla mnie czysta karta, czekam na efekty pracy.
Przypominam , że jak przygotowaniem zajmował się Pan Jankowicz to nie było takich urazów mięśniowych jak w zeszłym sezonie .
Z Lechii wolni Mak,Chrapek,b.Pawłowski,Gerson
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/lotto-ekstraklasa,transfery-lechia-gdansk-chce-patryka-lipskiego,artykul,791873,1,787.html
Brać Gersona.
Pawłowski prowadzi rozmowy ze śląskiem.
Brac Maka na skrzydlo lub Chrapka ( chociaz ten idzie do slaska )
Nesta.... Mak i Chrapek.... pilkarsko moze ok ale... korzenie niech ich choooo....j strzeli... Za bardzo przesiakniete milicyjnym scierwem...
co do Maka to akurat ze jest to rodzina od mojej zony, i gosc ma wyjebane na wisle uwierz mi , za gowniarza chcial grac gdzie kolwiek to bylo mozliwe zbey sie moc rozwijac. Chrapek jeszcze bym zrozumial ze to korzenie wislackie jednak Mak jaknajbardziej widze u nas.to dobry chlopak
[quote='Nesta' pid='1251083' dateline='1497452966']
co do Maka to akurat ze jest to rodzina od mojej zony, i gosc ma wyjebane na wisle uwierz mi , za gowniarza chcial grac gdzie kolwiek to bylo mozliwe zbey sie moc rozwijac. Chrapek jeszcze bym zrozumial ze to korzenie wislackie jednak Mak jaknajbardziej widze u nas.to dobry chlopak
[/quote]
To weź go ściągnij do Cracovii , może jeszcze jakaś prowizję u Jakuba zarobisz :D
no moze jeszcze mu mam dom wybudowac ? ( w sensie tabiszowi ) :D
poswiec sie imu nawet dziecko zrob... ;)
Już po 17:00, a jeszcze żadnego transferu, spadniemy
[quote='KruszynaKSC' pid='1251081' dateline='1497452589']
Nesta.... Mak i Chrapek.... pilkarsko moze ok ale... korzenie niech ich choooo....j strzeli... Za bardzo przesiakniete milicyjnym scierwem...
[/quote]
Nie to co Nowak, Skrzyński i Węgrzyn :D:D:D
- Edytowany
Eredin przypomnij jeszcze Feutchine czy Sosinaz Hujnika.... dawaj dawaj..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (3)