Gdyby rzeczywiscie ktos dal za Sandomierskiego 400 000 euro, to trzeba go ladnie w raczke pocalowac i serdecznie podziekowac.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
I jeszcze trzeba by tak z 200- 300 tys poświecić na lepszego lub przynajmniej równego mu zmiennika :)
[quote='Dorwas' pid='1248883' dateline='1496761794']
Gdyby rzeczywiscie ktos dal za Sandomierskiego 400 000 euro, to trzeba go ladnie w raczke pocalowac i serdecznie podziekowac.
[/quote]
Nie ma pewności , że znajdziemy kogoś lepszego za tą kwotę .
Z tego co wiem to Grzesiek nalega na transfer , został rok kontraktu .
Lepsze 400 euro , niż nic .
Jeśli ktoś za Sandomierskiego to Milan Borjan wydaje się sympatyczną opcją .
Borjan+Hrdlicka i branka jest obsadzona (wiem, marzenie)
Pachnie mi to okienko utratą ważnych zawodników i pozostawieniem tych co zaniżali poziom . Być może panikuje , ale działania klubu , a w zasdzie brak działań trochę mnie niepokoi .
Trzon drużyny dla mnie to :
Sandomierski , Wójcicki ,Malarczyk, Covilo , Szczepaniak , Piątek .
O kurde a taka miałem nadzieję ! :) :) :)
Bartłomiej Dudzic zostaje w Sandecji!
Mateusz Żytko zostaje w Pogonii Siedlce !!!
[quote='morata' pid='1248893' dateline='1496764597']
Pachnie mi to okienko utratą ważnych zawodników i pozostawieniem tych co zaniżali poziom . Być może panikuje , ale działania klubu , a w zasdzie brak działań trochę mnie niepokoi .
Trzon drużyny dla mnie to :
Sandomierski , Wójcicki ,Malarczyk, Covilo , Szczepaniak , Piątek .
[/quote]
Szczepaniak trzon? Raczej taki trochę drewniany...
Chłop ma dopiero 28 lat, a wydawało mi się że grał w Cracovii wiele lat temu w dodatku spędził w niej całą wieczność. :D
Ja po Sandomierskim bym nie płakał. W całym sezonie wybronił tylko mecz w Białymstoku...to za mało.
Ja po żadnym nie będę płakał ,może z obecnych zawodników tylko po Miro, jeżeli tylko przyjdą odpowiedni następcy ale niestety jest to mało prawdopodobne!
A ja będę płakał tylko za Wójcickim.
Konczkowski u nas pewne info także Hubert już bankowo out
[quote='Vola1906' pid='1248908' dateline='1496767461']
Konczkowski u nas pewne info także Hubert już bankowo out
[/quote]
źródło?
Ktoś na twitterze rzucił że Konczkowski ma oferty z 2 krakowskich klubów. Tylko po co on nam, skoro na jego pozycję mamy 3 zawodników z kontraktami (Diego, Wójcicki i Deleu)
Powiem szczerze dziwię się pewnym komentarzom, jesteśmy po beznadziejnym sezonie, zespół grał źle bez sił,pomysłu i umiejętności ,bardzo słabą formacją była obrona i teraz kiedy jest czas na zmiany i gdzie należało by pożegnać bez żalu słabo grających graczy podają głosy że Wołąkiewicz mógłby zostać, Przecież każdy kto oglądał mecze Cracovii w sezonie 2016/17 widział że ten gość był dramatycznie słaby, wolny miał kłopoty z kryciem nie włączał się do akcji ofensywnych, często spóźniony, nie specjalnie myślący a tymczasem... może by został? Pytam po co ? Właśnie dlatego że mamy tego pokroju piłkarzy od kilku sezonów jesteśmy pośmiewiskiem ligi.
http://katowice.wyborcza.pl/katowice/7,35026,21919560,ruch-chorzow-w-transferowym-klinczu-zostana-bez-zawodnikow.html
Konczkowski u nas na 100% , wolni są jeszcze Hrdlicka i Grodzicki. Christo Stoiczkov po wywalczeniu vice mistrz w Bułgarii postawił kilka warunków transferowych m. In Grzegorz Sandomierski na stole ponoć 400k oiro
[quote='Vola1906' pid='1248916' dateline='1496768747']
http://katowice.wyborcza.pl/katowice/7,35026,21919560,ruch-chorzow-w-transferowym-klinczu-zostana-bez-zawodnikow.html
Konczkowski u nas na 100% , wolni są jeszcze Hrdlicka i Grodzicki. Christo Stoiczkov po wywalczeniu vice mistrz w Bułgarii postawił kilka warunków transferowych m. In Grzegorz Sandomierski na stole ponoć 400k oiro
[/quote]
Szkoda że Christo Stoiczkov tu stawia warunki, bo może gdyby miał mniej do gadania dałoby się załatwić transfer Grześka w formie barteru za wyżej wymienionego? ;)
Konczkowski u nas na 100%
[/quote]
no nie
przecież to większe drzewo niż Polczak. Ktoś tu chyba zwariował. I to nieuleczalnie
U nas w tym okienku panuje trend "młody , zdolny, tani"
Zamiast Konczkowskiego to wolałbym Helika, bo potrzeba stoperów, boki mamy w miarę dobrze obsadzone. Super jakby udało się jakoś dogadać z Danchem, kawał stopera jak na naszą ligę.
Konczkowski to prawy obrońca czyli na pozycję mocno obsadzoną .Na lewą go nie dasz bo dużo traci jako zawodnik prawonożny.Zbędny całkowicie dla nas dubluje pozycje mocno obsadzoną .
400 tyś euro z Sandomierskiego .Kwota śmieszna i śmieszny klub z Bułgarii .Kto za niego ?Pilarz czyli słabszy ?
[quote='Vola1906' pid='1248920' dateline='1496769416']
U nas w tym okienku panuje trend "młody , zdolny, tani"
[/quote]
tylko w tym? Od czasu odejścia szkodnika na "Rz" panuje taki trend. Z tym, że ja odwróciłbym priorytety na:
[b]tani[/b], młody, zdolny
Śmieszny klub z Bułgarii ale jakbyśmy mieli ich kadrę to mistrzostwo mamy jak w banku w nadchodzącym sezonie :). Mam nadzieję że co do Grześka to nie jest prawda. A jeżeli już jest to myślę że Hrdlicka przyjdzie do nas
Nie przedłuża kontraktu z Didim, wezmą konczkowskiego a na jego zmiennika Diego a Wójcicki będzie grał na skrzydle taki jest pomysł jacusia. Tanio? Tanio.
Konczkowski - 3 prawy obrońca , piłkarz od Bolka ? Szczerze wątpię .
Tak na marginesie to Didiemu kontrakt został automatycznie przedłużony o kolejny sezon po rozegraniu określonej liczby minut
I chwała bogu.Nie dla Konczanowskich.
Konczkowski to solidny zawodnik ,ale nam kompletnie niepotrzebny .
Teraz pytanie -co znaczy solidny?Solidniejszy niż to co mamy?Zaraz się okaże,że mamy sam szrot(notabene który rok temu był wychwalany pod niebiosa ;) ).Pytając zaś kibiców śmieRdzieli co sądzą o swoich zawodnikach-usłyszymy co najmniej taką samą odpowiedź ;) Nie mówię,że nie można pozyskiwać zawodników od spadkowiczów,bo zawsze można znaleźć przyzwoitego lub dobrego grajka,ale bez jaj.Dla mnie Konczkowski= zawodnik zupełnie nijaki i mam nadzieję,że to kaczka dziennikarska.
[/quote]
Wnioski z tego artykułu są przerażające i bynajmniej nie dotyczą Martina i Cracovii, ale faktu jak Chorzowianom przez wiele lat (a i obecnie) ułatwiało się funkcjonowanie w chorym układzie. Nie dziwie się że za całe zło w Chorzowie odpowiada ręka Siemaszki. Gdyby nie ta ręka po raz 127 pzpn z szanowną komisją uratowałby ekstraklasę dla niebieskich, bo to [s]patologiczny[/s] zasłużony klub jest.
- Edytowany
A ja tam bym się cieszył z takiego transferu.
uważam ze jest nam potrzebna gruntowną wymiana kadry, bo się Naszym pilkarzykom w głowach poprzewracało. Szatnia stała się toksyczna, piłkarze zamiast myśleć o graniu to urządzają imprezy.
Takie Wołakiewicze, Delea, Jendriski i inne gwiazdorki (niestety moim zdaniem Budziński ) muszą wylecieć.I tyle. To jest hańbą ze oni tyle czasu Nas reprezentowali.
Nie jestem pewien czy Konczkowski zdecydowanie podniesie poziom sportowy, ale daje nadzieję że choc troche ambicji (przynajmniej na początek) będzie miał.
Legia szykuje hitowy transfer! Reprezentant Polski może dołączyć do mistrzów Polski!
Po zakończeniu sezonu, temat przenosin Kapustki do stolicy na nowo odżył. Zawodnika w swoim składzie chętnie widziałby właściciel warszawskiego klubu – Dariusz Mioduski, zdaje on sobie jednak sprawę, że o pozyskanie wychowanka „Pasów” nie będzie łatwo, co przyznał w rozmowie z portalem „Sport.pl”. Przy ewentualnym transferze, w grę najprawdopodobniej wchodziłoby wypożyczenie z opcją pierwokupu.
http://polskapilka24.net/legia-szykuje-hitowy-transfer-reprezentant-polski-moze-dolaczyc-do-mistrzow-polski/#
W tym klubie chyba nie myślą. Po co było podpisywać kontrakt z Diego. Teraz przyszedł by Konczowski i Wójcicki mógłby grać w pomocy
Diego w razie "w" będzie na ławce. Z dużym zaciekawieniem oczekuje na listę transferową kto został odpalony. Mam nadzieje ze Brzyski, Vestenicky, Jendrisek, Polczak, Lituaszki, Budziński.
To teraz jak zawodnik nie chce podpisać umowy to nazywamy to "odpaleniem"? ;)
Nie zrozumiałeś, chodzi o listę zawodników który robią wypad z klubu..
[quote='ronnie79' pid='1248942' dateline='1496774090']
Teraz pytanie -co znaczy solidny?Solidniejszy niż to co mamy?Zaraz się okaże,że mamy sam szrot(notabene który rok temu był wychwalany pod niebiosa ;) ).Pytając zaś kibiców śmieRdzieli co sądzą o swoich zawodnikach-usłyszymy co najmniej taką samą odpowiedź ;) Nie mówię,że nie można pozyskiwać zawodników od spadkowiczów,bo zawsze można znaleźć przyzwoitego lub dobrego grajka,ale bez jaj.Dla mnie Konczkowski= zawodnik zupełnie nijaki i mam nadzieję,że to kaczka dziennikarska.
[/quote]
Konczkowski to gość po którym nie spodziewałbym sie wiele , ale też nie zaniżałby poziomu .
Gdyby był wakat na drugiego prawego obrońcę to jak najbardziej .
Możliwe , że Deleu na stałe przejdzie na lewą stronę , Jaro zostanie a po prawej byłby Diego i Konczkowski . Wtedy Wójcicki na skrzydło a Szczepaniak bardziej do przodu . Tylko że to jest gdybanie na ten moment . Kaczka dziennikarska moim zdaniem , chyba że ktoś coś więcej wie tutaj .
Konczkowski to bardzo solidny prawy obrońca .Zobaczcie na wiek i jakie już ligowe doświadczenie .Jak by nie to że mamy 3 nominalnych prawych to mógłby być .Na pewno lepszy od Diego ,Deleu też młody nie jest .Nasz problem polega na ogromnych lukach ale akurat pozycja prawego obrońcy jest obsadzona chyba najmocniej .
Dla Pottera 90% piłkarzy ruchu jest co najmniej solidna. To ze tam spadli to nieważne, przeciez to przez kłopoty organizacyjne...owszem trochę w tym prawdy jest ale nie przesadzałbym.
Konczkowski to nie piłkarz
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)