Saidi to już zamknięty rozdział i nie myślę, żeby to było dobre rozwiązanie na obecnym etapie budowania drużyny. Gość nie jest wcale rewelacyjny, a poza tym mógłby popsuć atmosferę w szatni. Wolę spróbować graczy typu Michalik niż odgrzewać temat Saidiego, bo jego forma jest dla mnie większą niewiadomą od tego, co ewentualnie pokaże Słowak.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Jest gość do wyciagniecia :
http://www.transfermarkt.pl/martin-pospisil/profil/spieler/180538
A ja bym się cieszył gdyby Saidi wrócił, ale musiałby dostać niski kontrakt. Wtedy skrzydła mielibyśmy obsadzone, a Wójcicki mógłby grać na obronie
Mam podobne zdanie jak Ronnie. Gość u nas był, niszczył u nas atmosferę w szatni, jako jedyny nie podchodził do kibiców dziękować za doping. Poza tym był pierwszym, który chciał odejść po spadku - gdzie jest teraz?
Za ile on przychodził? Z jakiego klubu? Ile lat? Ile meczy nam wygrał?
Tak jak popierałem eks-trenera Stawowego, który wyśmiał propozycję powrotu Suarta, tak będę popierał każdego, który nie chce widzieć tego typa u nas.
Jeśli chodzi o skrzydłowych, to chętnie u nas widziałbym Bartkla Szeliga/Marcina Piotrowskiego (Piast) i Misaka z Niecieczy
[quote='gargamel9998' pid='1209893' dateline='1483803117']
Mam podobne zdanie jak Ronnie. Gość u nas był, niszczył u nas atmosferę w szatni, jako jedyny nie podchodził do kibiców dziękować za doping. Poza tym był pierwszym, który chciał odejść po spadku - gdzie jest teraz?
Tak jak popierałem eks-trenera Stawowego, który wyśmiał propozycję powrotu Suarta, tak będę popierał każdego, który nie chce widzieć tego typa u nas.
Jeśli chodzi o skrzydłowych, to chętnie u nas widziałbym Bartkla Szeliga/Marcina Piotrowskiego (Piast) i Misaka z Niecieczy
[/quote]
Marcin Pietrowski, bo raczej o niego chodzi, to prawy obrońca/stoper :)
[quote='Kamaz' pid='1209903' dateline='1483804783']
[quote='gargamel9998' pid='1209893' dateline='1483803117']
[/quote]
Marcin Pietrowski, bo raczej o niego chodzi, to prawy obrońca/stoper :)
[/quote]
Teraz tak. W lechii kiedyś grał jako PP ::) Mimo to:
1. Albo Wójcicki będzie grał jako PP
2. Malarczyk dostanie solidnego partnera
Więc opcja jest jedna - BRAĆ ::) jak nie to brać Janka Hoska ::)
gargamel9998 a Ty byś nie ogarnął tego skrzydła i byłoby po ptokach :)
Nam brakuje chyba kogoś na lewe skrzydło niż prawe. ;)
Nie. Problem byłby rozwiązany bo Mihalik umie grać na tej pozycji. Dodając wymianę pozycji można wytwarzać element zaskoczenia przeciwnika ;)
jak dla mnie Saidi to było by coś:)
te jego rajdy , szybkość , idealnie by sprawdził się na skrzydle
ale wszyscy wiemy że oni on nie wroci ani profesor go nie chce
więc szkoda nawet gadać
przydał by się jeszcze taki co może grać na PP, LP, ŚPO, N, dobrze operował prawą i lewą nogą,taki by się nadal do naszej taktyki. W zeszłym sezonie, była wymienność pozycji, a teraz wszyscy się trzymają swoich pozycji.
Przypomnijmy tylko ze Saidi nie potrafi strzelać bramek i nie ma wrzutki a dryblingi zazwyczaj nie prowadzą do niczego. Potwierdza tylko ze mógłby się dobrze odnaleźć w grze kombinacyjnej. Dobry ruch pod względem marketingowym dodatkowo. W zasadzie to ja bym go od bidy wziął
Zdecydowanie jak mówimy o Saidim to należy też rozważyć:
http://www.transfermarkt.pl/jan-hosek/profil/spieler/103892
- Edytowany
Saidiego nie chcę widzieć na oczy za to, jak 2 razy ośmieszył się z gts i to u nas - raz piłkę zabrał mu Pawełek na 30 metrze (!), drugi raz potknął się o własne nogi w 100% sytuacji w polu karnym onych. Już prędzej widziałbym z powrotem Diabanga - dawał tyle samo albo i więcej na lewym skrzydle, a do tego pod koniec nie brzydził się grą w obronie.
A poza tym, jak już rozmawiamy o naszych "byłych", powiem herezję: po traconych przez tę drużynę frajerskich bramkach przy 1-bramkowym prowadzeniu widać, ile dawała w takich sytuacjach rutyna Zjawińskiego. Tak, Zjawińskiego, który wchodził w 75 minucie i nie strzelał bramek, ale nam też nie strzelali. Nie ma teraz kogoś, kto przy naszym prowadzeniu dawałby gwarancję uspokojenia gry, przeniesienia jej na połowę przeciwnika. I wiedziałby, gdzie się ustawić. Więc może nie kolejny prawie-junior, tylko rutynowany DP z żelaznymi płucami.
Do tego opisu idealnie pasuje nie kto inny jak Sławek Szeliga..
[quote='Karvin' pid='1209967' dateline='1483825181']
Zdecydowanie jak mówimy o Saidim to należy też rozważyć:
http://www.transfermarkt.pl/jan-hosek/profil/spieler/103892
[/quote]
Hehe MKS KARVINa chce grajka opędzlować ;)
Matrasowi kończy się kontrakt,a jest od Webera:)
Matras na obecną chwilę podobno bardzo blisko betonów.
[quote='KamilloLce' pid='1210123' dateline='1483902999']
Matras na obecną chwilę podobno bardzo blisko betonów.
[/quote]
...a ja czytałem, że do Niecieczy
http://www.futbol.pl/news/549323_Ciekawy_transfer_w_Lotto_Ekstraklasie_Pilkarz_Pogoni_przechodzi_do_Bruk-Bet_Termalica
- Edytowany
A jak wogole ten Matras gral w Pogoni?? Jakoś wogole nie kojarzę go z gry... bardzo mało meczów poza Cracovia oglądam w ekstraklasie..
Ps . Kostka brukowa pewnie skład betonu jakiegoś ma także by się zgadzało że do betonowego slonika pójdzie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)