Tez pech chciał żebyśmy Cetnara stracili. Może i nie był w formie ale zawsze mógłby podać w odpowiednim momencie piłkę po której padł by gol. Mam nadzieje ze to ściema z tą kontuzją bo na forum różne niestworzone rzeczy były wypisywane. Sam trener określi sytuacje kadrową na jutrzejszej konferencji.
-
-
Cracovia - Ruch Chorzów 1 : 1
To są po prostu kpiny ,widziałem stan boiska podczas meczu rezerw ale zapomniałem o tym wspomnieć -ciekaw jestem gdzie są ci obrońcy uciśnionych Filipiaka i Tabisza,tracimy kolejnego zawodnika w tak dramatycznej sytuacji kadrowej ale "co tanie to drogie:
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/lotto-ekstraklasa,mateusz-cetnarski-doznal-kontuzji-przez-popsute-boisko,artykul,711980,1,1059.html
Opowiem bajkę : był sobie ekstraklasowy klub, bardzo profesjonalnie zarządzany w którym zawodnicy mieli do dyspozycji/treningów/ doskonałe boiska na których to nie było możliwości złapać urazów i kontuzji ...
ta, Filipiak może jeszcze ma dbać żeby w toitojach na Wielickiej była zawsze świeża srajtaśma.
Ludzie do gts nędzy - zejdźcie na ziemię.
Należy się do tego przyczepić, ale za stan boiska odpowiedzialny jest kto inny.
Jak ktoś chce wszystko najtańszym kosztem to taki jest finał- ile czasu stracił Miro i ile punktów straciła Cracovia po grze na takim bagnie jakie było na Kałuży-pewnie to wina dzielnicowego ?!
...po to kowal ma szczypce, aby go w ręce nie parzyło :D
tomex Napisał(a):
> ta, Filipiak może jeszcze ma dbać żeby w
> toitojach na Wielickiej była zawsze świeża
> srajtaśma.
> Ludzie do gts nędzy - zejdźcie na ziemię.
> Należy się do tego przyczepić, ale za stan
> boiska odpowiedzialny jest kto inny.
Ale ma od tego ludzi , jeżeli zawalają robotę to do zwolnienia . A prezes odpowiada za całość - jeżeli nie potrafi wyegzekwować wykonania pracy przez pracowników to niech sam zakasa rękawy i do roboty.
A może to Cetnar jest kaleką co sobie nóżkę kręci na trawce?
Są faceci co biegają w różnych triathlonach,walczą w MMA,grają w hokeja,czasem dzień po dniu,ale tylko u nas słychać o nierównej płycie,
nieprzygotownym boisku treningowym.
Jak Jaro złamał nogę czytałem nie o hujowej murawie ale o niesamowitym pechu.Graliśmy na Ruchu. Jakby to stało się u nas to forum grzmiałoby niczym burza na wiosnę.
Piotrek 67 przecież pamiętasz sparingi w zimie na bocznym na Kałuży albo na lodzie na Wawelu. Jakoś tam nikt nie łamał nóg i nie rozrywał torebek stawowych ani też nie zrywał wiązadeł poboczno-tylnio-przednich.
Może nasz trener-kalkulator wykombinował kontuzję Cetnara bo za to się więcej płaci niż za siedzenie na ławie przy słabszej formie?
Może Cetnar symuluje?
Ale ponieważ jest trendy przypierdolić się do Klubu i prezesa to się przypierdala.
Hank jakby w każdej pracy wszystkich wyrzucano za błedy to udział bezrobotnych w wieku produkcyjnym oscylowałby w okolicach 90% ;)
Natomiast w klubie niewątpliwie powinni panować nad stanem murawy boisk bo to miejsce pracy, nieszczęśliwy wypadek, którego można było uniknąć, ale podejrzewam że w trybie 8 godzinnej pracy zabrakło chęci i wyobraźni by dokończyć coś co wymaga dokończenia odrazu a nie jutro.
Mr.Crowley w zeszłym roku kontuzji nabawił się Covilo na nie równej trawie, dokładniej to na jakiejś dziurze w murawie u nas na stadionie.
Jaro nabawił się kontuzji na jakiejś wiosce, nie na stadionie Ruchu.
Ilość kontuzji u nas jest dziwna, za Miroty nie było z tym problemu.
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mr.Crowley w zeszłym roku kontuzji nabawił się Covilo na nie równej trawie, dokładniej to na
> jakiejś dziurze w murawie u nas na stadionie. Jaro nabawił się kontuzji na jakiejś wiosce, nie na stadionie Ruchu.
>
> Ilość kontuzji u nas jest dziwna, za Miroty nie było z tym problemu.
To Mirota zajmował się też trawą?
Przy obecnej formie Cetnara mogło być tak, że za długo stał w jednym miejscu i go ruchome piaski wciągnęły.
Mr.Crowley Napisał(a):
> A może to Cetnar jest kaleką co sobie nóżkę
> kręci na trawce?
> Są faceci co biegają w różnych
> triathlonach,walczą w MMA,grają w hokeja,czasem
> dzień po dniu,ale tylko u nas słychać o
> nierównej płycie,
> nieprzygotownym boisku treningowym.
> Jak Jaro złamał nogę czytałem nie o hujowej
> murawie ale o niesamowitym pechu.Graliśmy na
> Ruchu. Jakby to stało się u nas to forum
> grzmiałoby niczym burza na wiosnę.
> Piotrek 67 przecież pamiętasz sparingi w zimie
> na bocznym na Kałuży albo na lodzie na Wawelu.
> Jakoś tam nikt nie łamał nóg i nie rozrywał
> torebek stawowych ani też nie zrywał wiązadeł
> poboczno-tylnio-przednich.
> Może nasz trener-kalkulator wykombinował
> kontuzję Cetnara bo za to się więcej płaci
> niż za siedzenie na ławie przy słabszej
> formie?
> Może Cetnar symuluje?
> Ale ponieważ jest trendy przypierdolić się do
> Klubu i prezesa to się przypierdala.
Jak widać modne też się stało przypierdzielanie do trenera i piłkarzy. Idź sobie na spacer na Wielicką albo przynajmniej oglądnij skrót z ostatniego meczu rezerw i potem odpowiedz sobie szczerze czy murawa jest we właściwym stanie...
Cetnar to naprawdę nie jest gość od MMA czy nawet hokeja, nie w tym jego siła.
Tak jak mamy prawo wymagać od Karaczana/Siemiona właściwych skarpetek tak od klubu profesjonalnej murawy. Przygotowanie fizyczne nie ma tu wiele do rzeczy.
gronix
(tu)
Wygramy 2-1 :)
leszeczek Napisał(a):
> kkk_84 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Mr.Crowley w zeszłym roku kontuzji nabawił
> się Covilo na nie równej trawie, dokładniej to
> na
> > jakiejś dziurze w murawie u nas na stadionie.
> Jaro nabawił się kontuzji na jakiejś wiosce,
> nie na stadionie Ruchu.
> >
> > Ilość kontuzji u nas jest dziwna, za Miroty
> nie było z tym problemu.
>
> To Mirota zajmował się też trawą?
Nie, byli tak przygotowani, ze nie łapali kontuzji zwłaszcza od kępka trawy.
quentin Napisał(a):
> Hank jakby w każdej pracy wszystkich wyrzucano za
> błedy to udział bezrobotnych w wieku
> produkcyjnym oscylowałby w okolicach 90% ;)
> Natomiast w klubie niewątpliwie powinni panować
> nad stanem murawy boisk bo to miejsce pracy,
> nieszczęśliwy wypadek, którego można było
> uniknąć, ale podejrzewam że w trybie 8
> godzinnej pracy zabrakło chęci i wyobraźni by
> dokończyć coś co wymaga dokończenia odrazu a
> nie jutro.
Może faktycznie zwolnienie to zbyt wielka kara ale trzecia kolejna kontuzja zawodnika spowodowana złym stanem boiska zwłaszcza w naszej sytuacji kadrowej - nazwę to jakże popularnym ostatnio na Forum słowem - sabotaż .A może winowajca/y/ powinien z własnej kieszeni pokryć koszty leczenia zawodników ?
Ja nie neguje błędu. Po prostu mam przeczucie że odpowiedzialność może rozkładać się na "ciut" więcej osób niż chłop od murawy.
Rozumiem, że każdy może się pomylić, nie myli się tylko ten co nic nie robi ale na miłość boską nie jest to już pierwszy raz i najwyższa pora aby wyciągnąć wnioski .
szedł Bałdys i pewnie zakręcił wodę w celach oszczędnościowych, potem poleciał do Tabisza się pochwalić jakie to on oszczędności zrobił.
Mr.Crowley Napisał(a):
> A może to Cetnar jest kaleką co sobie nóżkę
> kręci na trawce?
> Są faceci co biegają w różnych
> triathlonach,walczą w MMA,grają w hokeja,czasem
> dzień po dniu,ale tylko u nas słychać o
> nierównej płycie,
> nieprzygotownym boisku treningowym.
> Jak Jaro złamał nogę czytałem nie o hujowej
> murawie ale o niesamowitym pechu.Graliśmy na
> Ruchu. Jakby to stało się u nas to forum
> grzmiałoby niczym burza na wiosnę.
> Piotrek 67 przecież pamiętasz sparingi w zimie
> na bocznym na Kałuży albo na lodzie na Wawelu.
> Jakoś tam nikt nie łamał nóg i nie rozrywał
> torebek stawowych ani też nie zrywał wiązadeł
> poboczno-tylnio-przednich.
> Może nasz trener-kalkulator wykombinował
> kontuzję Cetnara bo za to się więcej płaci
> niż za siedzenie na ławie przy słabszej
> formie?
> Może Cetnar symuluje?
> Ale ponieważ jest trendy przypierdolić się do
> Klubu i prezesa to się przypierdala.
Napisze tylko tyle -gdyby nasza ekstraklasowa przecież drużyna przygotowywała się do rundy wiosennej/rewanżowej/ choćby w jakichś przyzwoitych warunkach tzn.na trawiastej murawie i grała mecze na choćby średnim boisku ,wspomnę jeszcze o komicznych sparingach to na bank mielibyśmy podium mimo braku Rakelsa.Nie było nawet 1 treningu przed rundą wiosenną na trawie ,Miro stracił ponad miesiąc przez "grę" na tym bagnie a przypominam graliśmy najbardziej techniczną piłkę w lidze ,ile pkt.straciła przez to drużyna ?!
p.s. Na szczęście p.vicek nigdy nie był i nigdy nie będzie dla mnie Klubem bo bym już dawno przestał chodzić na Cracovie a tak to tylko muszę wstydzić się za niego !!!
Mam nadzieje ze brak publicznosci nie uspi pilkarzy i mecz nie bedzie wygladal jak sparing 8-). 3 pkt nasze !!!
Może będzie tak jak wtedy:
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=341491
Oby!
Tylko wygrana. Jeśli nie wygramy to będzie śmich. 3:0 i tyle. Jak z nimi nie wygramy to można rozwiązać drużynę :)
Z Ruchem od dziesięcioleci grało się nam ciężko. Poprzedni sezon był pozytywny - liczę na podtrzymanie serii!
piotrek67 Napisał(a):
> p.s. Na szczęście p.vicek nigdy nie był i
> nigdy nie będzie dla mnie Klubem bo bym już
> dawno przestał chodzić na Cracovie a tak to
> tylko muszę wstydzić się za niego !!!
Dokładnie uważam tak samo!
Lekko nie będzie , nie uważam Ruchu za słabego przeciwnika ale mam nadzieję , że zainkasujemy dziś komplet punktów .
A 18 meczowa jest wogole gdzies podana czy juz wogole nie podaja jej??
Wystarczy być na rezerwach, aby wiedzieć co zostało dla I drużyny ;)
A podawali ją w przeszłości? Bo ja przypominam sobie tylko przed jakimiś pojedyńczymi meczami kadrę meczową na terazpasy
Z Ekstraklasowych klubów 18-tkę meczową podają regularnie tak naprawdę tylko Arka i Pogoń (dla porównania w takiej Portugalskiej lidze 18-tka meczowa 90% zespołów jest znana na co najmniej 24h przed meczem)
Nie widzę starego tematu (EFC) planują transmisje z naszego meczu?
Podawali. Zarówno na oficjalnej jak również na TP ale od kilku miesięcy ten zwyczaj zanikł .
czy można oglądać mecz na tym dailymotion ? pozdro
Nesta ja oglądam z zagranicy. Nie ścina,jest elegancki obraz (czasami jak zmula net to jakość obrazu się pogarsza,ale nadal nie zacina ,więc dla mnie super sprawa). Niestety nie wiem jak w Polsce :/
Za granicami Polski wydaje mi się, że tak - ja tak oglądałem nasz mecz jakiś czas temu.
Bardzo ciekawy skład na dzisiejszy mecz, na LO Diego, a w środku Dimun. Jestem ciekawy jak wypadną, i pełny wiary w tych chłopaków.
[img]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xla1/v/t1.0-9/14063746_1129323343793955_8609871636677381193_n.jpg?oh=cde438a59431931dfb81ff13c40582fb&oe=58513F10&__gda__=1482515934_9541def8e6e39eedf0652f082e26a192[/img]
Para Stoperów nie do zdarcia (:D
Rozrabiaka a jak to włączyć też jestem za granicą.
Najważniejsze że kochanek trenera w pierwszej jedenastce:X
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)