Takiego zenujacego meczu to ja naprawde nie pamietam :)
Jak dla mnie to kazdy z tych partaczy powinien po meczu oddac swoja wyplate !!
-
-
Lech Poznań - Cracovia 12.08.2016
Za te pieniadze, to lepiej im kupmy to troche winka,tyrknie sie do Pana Nowaka, pewnie juz ma sprawdzone zrodlo.
Zenada, gramy jak w 2012r.
Ważne że jesteśmy stabilni finansowo.
Położę sobie stówkę na stole i się na nią popatrze przed snem to sie mniej powkurwiam.
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ważne że jesteśmy stabilni finansowo.
>
> Położę sobie stówkę na stole i się na nią
> popatrze przed snem to sie mniej powkurwiam.
Rozjebales system od razu lepiej sie oglada :)
Idziemy na puchary...
A co się stało z Covilo, że podać nie potrafi celnie. Tragedia...
Oczywiście Miro zawsze na miejscu
[img]http://i.wp.pl/a/f/jpeg/27374/robert_kasperczyk_podbeskidzie_usmiech_470.jpeg[/img]
0j tam, oj tam .... ja za bardzo to na skautingu się nie znam (:D
Beznadziejny mecz w naszym wykonaniu. Wszystko mnie w wnerwia, nawet Zieliński, który nie robi nic jak nic nie idzie.
Bramka kontaktowa... Tak czy siak, jeden z najsłabszych naszych meczów za Zielińskiego.
z tego nie ma chleba.
Brawo brawo dalej tak zarządzać klubem to idziemy na Mistrza co rok :). A wnioski po pucharze z jagiellonia wyje.bać cały skład do 2 zespołu jak Karaczankowa :). Nasi stoperzy są klasowi, napastnikow też mamy klasowych oprócz Szczepaniak (bo on walczy przynajmniej) . Ta przyśpiewka o końcu garbatej doli się już raczej nie przyda bo będzie jak zawsze :)
Merol Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> z tego nie ma chleba.
Jest w chuj, mysle ze kazdy ma minimum 5 cyfr na koncie, bez wzgledu na wynik tego meczu.
jak nie zrobią 2:2 to zarządzam dla piłkarzy przymusową karę..głodówkę albo coś :)
Brawo Miro! Pierwszy strzał i honorowy gol!
Cracovio, cóż bardziej polskie jest
Niż Twoja czerwień i biel
heh, przynajmniej na forum nie ma pierdo.lenia. Koń jaki jest każdy widzi. I nawet trwające mityczne okienko transferowe tego nie zmieni.
Polityka klubu na tą chwilę jest dość chuj,owa i nie wiem dokąd to zmierza ale raczej zbaczamy z kierunku obranego w zeszłym sezonie nieznane
miały być puchary a będzie grupa spadkowa
ehh
jak strzeli na 2:2 to bedzie honorowy
Steblecki na boisku więc można się już pogodzić z porażką
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)