Liczy się skuteczność! :)
-
-
Diego - Witamy w Cracovii!!!
Kosecki jak go Diego zalatwil lokciem to powiedzial to jest ku.rwa niemozliwe i dostal zolta kartke :D
serducho do gry jest wielkie :) trochę czasem brakuje zimnej krwi, ale i tak gra jest fajna. Super, że w odwodzie jest Fink, wzorowa rywalizacja :)
- Edytowany
Diego zakochal się trochę w .....Cracovii
https://www.instagram.com/p/BfCEsl9nvqp/?taken-by=diferraresso87
[quote='piotrek67' pid='1303755' dateline='1518343080']
Diego zakochal się trochę w .....Cracovii
https://www.instagram.com/p/BfCEsl9nvqp/?taken-by=diferraresso87
[/quote]
Kocham ją odkąd otworzyłem po raz pierwszy oczy. ;)
Imię jak Maradona, wygląd jak Messi.
Będzie dobrze!
ale poza tą sytuacją, gdy go chcieli niektórzy zlinczować, gdy sam stał samotnie na Wielickiej podczas meczu rezerw, gdy bał się stanąć z kolegami przy kibicach, to on jest naprawdę pozytywną postacią w Pasach.
Ostatnio w jednym z wywiadów Probierz dał jego przykład zaangażowania w drużynę, gdy po kolejnym urazie wręcz płakał, ze nie może trenować.
Takich zawodników chcę oglądać w koszulce w Pasy, a nie nierobów, którzy sobie wybierają mecze w których więcej dadzą z wątroby.
Brawo Diego !
W kolejnych meczach czeka cię trudny egzamin - trzymaj poziom .
A ja ci Diego życzę zimnej głowy, bo prawda jest taka, że powinieneś wylecieć z drugą zółtą i wtedy byśmy tego meczu raczej nie wygrali.
Pewnie powinien puścić Koseckiego żeby se wbiegł w nasze pole karne i wyłożył komuś na pustaka. Zrobił co należy i wspaniale. Krew na ryju tego geja to miły dodatek. Pierwszej kartki z du.py już nikt za to nie pamięta? Wygraliśmy nie szukajcie do kogo by się można było przyjebac
Zgadzam się z tym, że w studio powiedzieli, że pierwsza była pomarańczowa. Nie wiem nie pamiętam.
Zgadzam się z Santo, pierwsza karta była naciągana, pewnie dlatego za drugą sytuację nie dostał żółtej, chociaż jednoznacznie się należała.
[quote='leszeczek' pid='1303981' dateline='1518445693']
Zgadzam się z Santo, pierwsza karta była naciągana, pewnie dlatego za drugą sytuację nie dostał żółtej, chociaż jednoznacznie się należała.
[/quote]
Całe szczęście, ale po prawdzie to mu się należała.
Natomiast nikt się do niego nie przyp... Gość byłby lepszym zawodnikiem gdyby pewne rzeczy robił z chłodną głową. Na dzień dzisiejszy przydarzają mu się bezmyślne faule lub zagrania - jeżeli to wyeliminuje to będzie mocnym punktem drużyny.
A jak tego nie zmieni to pewnie skończy na ławie lub po przegranym meczu(ach) szybciutko zostanie nazwany szrotem. A szkoda, bo jest w mojej opinii pozytywną postacią.
Radość z wygranej (która jest, i bardzo dobrze) nie powinna przysłaniać mankamentów - na szczęście oglądając konferencję, wyraźnie widać, że Probierz ma tego świadomość.
O trenera Probierza się nie martwię bo to profesjonalista - wie co robi. Diego faktycznie, momentami elektryczny i za tą sytuację powinien dostać żółtą choć z drugiej strony z lekką satysfakcją oglądałem skaczącego przy linii bocznej Koseckiego, który lamentował na czym to świat stoi :)
Nie da się ukryć, że Diego nieco"zagotował' , z drugiej jednak strony dobrze, że chłopak się nie boi - widać ma to co powinien posiadać każdy chłop - j..a .
Obawiam się, że on coś za często zagotowuje. Już raz, w Gliwicach, kosztowało na to zwycięstwo.
Jeśli chodzi o tamten mecz w Gliwicach to dzisiejszego dnia mam olbrzymie wątpliwości , czy faktycznie było popchnięcie rywala , czy piękny aktorski pad po leciutkim dotknięciu jego pleców . I raczej przychylam się do tego drugiego .
Ciekawe ile Cie tabisz podliczy za rozwalenie banneru reklamowego :D hahaaha
Podobal mi sie komentarz Urbana z ligi od kuchni, cos w stylu "Maly,ale szybki ten Ferero..."
11 dni później
Diego posiada niebywałą umiejętność wymuszania fauli na sobie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)