Beka to była wczoraj jak walczył z grzelczakiem wyglądało to jakby ojciec z synem najebani po niedzielnym gryllu się przepychali.
-
-
Diego - Witamy w Cracovii!!!
Za tą wystawioną rękę w polu karnym bym mu ją uciął. Gostek jest strasznie elektryczny i ma coś co miał Mateusz Żytko - po prostu pecha albo jest strasznie nie mądry
[quote='Bucky Nome' pid='1242720' dateline='1495002800']
Przede wszystkim Diego nie potrafi grać w piłkę.
[/quote]
to znaczy, że się idealnie wpisuje
Nie ważne, że reki nie było, Diego jest chujowy, bo mogła być. Taki wniosek z opinii opartych na komentarzach Mielcarskiego. Jeśli fakty do nich nie pasują, to tym gorzej dla faktów.
Ja tez uważam że tej ręki nie było, tylko po co ją wystawia w takiej sytuacji, nie jeden buc w czarnym stroju mógłby odgwizdać w tej sytuacji karnego.
jest 10 innych zawodnikow do ktorych mozna najpierw zaczac sie przypierdalac , Diego bym zostawil na samym koncu.
Na ławce :D
Taka prawda, jak Diego zrobił kretynskiego karnego w Gliwicach, to była niezła jazda. Jak grzesiek zrobił idiotycznego karnego to była wina Diego. Nic to przynajmniej Polczak zadowolony.
Po Gliwicach była jazda, bo jeszcze ludziom zależało.
Teraz zostaje już tylko szydera ;)
A może miał pozwolić piłce wpaść do siatki? Wtedy to by była po nim jazda w drugą stronę.
Myślę, że każdy kto grał w piłkę wie, że odruch Diego da się wytłumaczyć boiskowym i sytuacyjnym odruchem.
Przypomnę jeszcze, że pewnego pięknego dnia na mistrzostwach świata w RPA w 2010 roku, w ćwierćfinale Ghana - Urugwaj, w ostatniej minucie dogrywki, po uderzeniu jednego z Ghańczyków, piłkę z linii bramkowej ręką wybił Suarez (dziś Barcelona, więc Diego być może chce iść jego śladem) i został odesłany do szatni z czerwoną kartką, tyle tylko, że Asamoah Gyan karnego przestrzelił, a Ghana odpadła po karnych. Diego miał więc w swoim zachowaniu wielkich poprzedników.
Tak, wiem, że zgodnie z nowymi przepisami sędzia może zaliczyć gola, w takiej sytuacji, jeśli uzna, że gdyby nie nieuzasadniona interwencja piłkarza, piłka wpadłaby do siatki, ale który z naszych wspaniałych arbitrów zna ten przepis.
Mnie ten odruch przypomniał bezsensowną rękę Michała Świstaka sprzed lat.
To jest właśnie podsumowanie tej drużyny.
Na widok nadlatującej piłki bramkarz odruchowo chowa łapy, a obrońca wyciąga :D
Całe te Wasze rozważania świadczą o tym, że na czcze gadki macie czas, a na to by zobaczyć powoli filmik z załączonego przeze mnie linka już nie. Diego odruchowo cofał rękę. Starał się zablokować piłkę klatą (no może w jego przypadku klatką) Tak czy inaczej piłka go minęła.
[/quote]
Nie oceniałbym Go aż tak żle, w chwili obecnej mamy w drużynie "zawodników" gorszych od Diego .Na mnie sprawia On wrażenie ciągle wystraszonego i niepewnego - sądzę, że to kwestia psychiki zawodnika .
[quote='hank' pid='1243152' dateline='1495098011']
[/quote]
Nie oceniałbym Go aż tak żle, w chwili obecnej mamy w drużynie "zawodników" gorszych od Diego .Na mnie sprawia On wrażenie ciągle wystraszonego i niepewnego - sądzę, że to kwestia psychiki zawodnika .
[/quote]
Oceniajmy zawodnika jako całość. To nie egzotyczna ryba akwariowa, która może żyć tylko przy ściśle określonych parametrach w zbiorniku, a w innych marnieje. Jako zawodnik, to grajek umiejętnościami balansujący na poziomie amatorskim i zawodowym.
Bez mała dwie rundy w Klubie to wystarczająca próbka do oceny. Z pewnością jest za słaby na aspiracje jakie powinniśmy mieć (i wymagać).
Oczywiście nie robię z niego kozła ofiarnego naszej sytuacji, bo to dyscyplina zespołowa. Nie zmienia to faktu, że kopaczy o takich umiejętnościach wolałbym na Cracovii oglądać raczej w drużynach przyjezdnych.
[quote='Bucky Nome' pid='1243219' dateline='1495111548']
[quote='hank' pid='1243152' dateline='1495098011']
[/quote]
[/quote]
Oceniajmy zawodnika jako całość. To nie egzotyczna ryba akwariowa, która może żyć tylko przy ściśle określonych parametrach w zbiorniku, a w innych marnieje. Jako zawodnik, to grajek umiejętnościami balansujący na poziomie amatorskim i zawodowym.
Bez mała dwie rundy w Klubie to wystarczająca próbka do oceny. Z pewnością jest za słaby na aspiracje jakie powinniśmy mieć (i wymagać).
Oczywiście nie robię z niego kozła ofiarnego naszej sytuacji, bo to dyscyplina zespołowa. Nie zmienia to faktu, że kopaczy o takich umiejętnościach wolałbym na Cracovii oglądać raczej w drużynach przyjezdnych.
[/quote]
ja wolałbym ogładac tego kopacza w Juvenii Krakow,,piłka nożna to nie jego dyscyplina,
Obcokrajowiec? Teraz w Juvenii biorą ich wagonami, a roczniki wychowanków zdobywające srebrne medale MP sa olewane ciepłym moczem. Patologia jest nie tylko na Wielockiej i nie tylko w kopanej :). Sorry za off top.
Diego wielkim piłkarzem nie jest ale w bronieniu jest i tak poziom wyżej od Deleu, Jaroszyńskiego i Brzyskiego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)