Po tym czymś co zobaczyliśmy w eliminacjach ligi europy czas na to z czego mamy chleb. Na pierwszy ogień gramy z wicemistrzem..
TYLKO 3 PKT
-
-
(WIKTORIA)CRACOVIA - Piast Gliwice 5 : 1
3:0 dla nas - bramki Szczepaniak x2, Vestenicky
Licze oczywiscie na zwyciestwo, ale pierwsze mecze sezonu to jedna wielka niewiadoma i zdarzyc sie moze wszystko, wiec jakos sie nie podpalam i co ma byc to bedzie :D.
Graliśmy sparingi ([s]eliminacje do pucharów[/s]) z wymagającym przeciwnikiem przed ligą. Dobry prognostyk by zacząć rozjeżdzać kolejne przeszkody w drodze po awans do pucharów. Na 111lat będzie jak znalazł. Z niecierpliwością czekam na zestawienie obrony.
W sumie jestem młody co ja pamiętam sezon w III lidze i w II, Awans spadek i Awans, na puchary wymagań nie miałem, Wraca Nasza Polska Ekstraklasa :) Nasze życie ! Wszyscy na mecz ! Piłka uczy i wychowuję! (tu)
No coz - juz po pucharach. Na meczu syn powiedzial -obysmy sie utrzymali w nowym sezonie. Do boju Pasy!!
Jak w zeszłym sezonie wygraliśmy w Gdańsku - zakończyliśmy sezon na 4 miejscu
Jak przegrywaliśmy - kończyliśmy na dnie (nie wliczam sezonu w 1 lidze)
Stąd też oczekuję zwycięstwa..1-0,2-0 lub 3-0
Bramki mają strzelić Szczepaniak i Vestenicky :)
Tylko zwycięstwo! Musimy poprawić atmosferę w drużynie.
Piast będzie zmęczony po "Pucharach", u nas świeżość ;)
koldarx Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No coz - juz po pucharach. Na meczu syn powiedziaŁ -obysmy sie utrzymali w nowym sezonie. Do boju Pasy!!
Powiedz mu, że mimo 16 lat na karku jojcy jak [s]stara baba[/s] stary Pasiak
Tylko dobry start w lidze zamknie usta wszystkim prześmiewcom i nienawistnikom w mediach. Dobre byłoby przekonujące zwycięstwo po ładnej grze.
Mam nadzieję , że zmazana zostanie plama po "występach" pucharowych .
A ja liczę na skromne 1:0
Zwycięstwo jest koniecznością. Nasza liga jest jaka jest, jak dobrze zaczniesz (tak jak rok temu), to potem jakoś idzie, jak zaczniesz źle (tak jak nam się parę razy zdarzało), to potem się to wszystko pogłębia, przegrasz pierwszy meczu, pojedziesz - przegrasz drugi, wkrada się nerwówka, potem Derby i może być niewesoło. Tak więc tylko 3pkt.
Niech szybko pokażą, że jednak są piłkarzami - sportowcami i mają charakter. Bo to co zrobili z Tetowo - ja ambicji i woli walki nie widziałem, długo będą Nam ten 'sukces' pamiętać. Oj długo... [b]Rehabilitacja tylko dobrą grą w lidze![/b]
a gdzie wątek o typowaniu ile ludzi będzie na Cracovia-Piast?
No właśnie, ja chcę typować!
Przegramy minimum dwoma bramkami...
Spokojne 3:0 w pięknym stylu i tak przez cały sezon.
tomecki Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Piast będzie zmęczony po "Pucharach", u nas
> świeżość ;)
Dokladnie, lepiej I kolejka nie mogla sie dla nas ulozyc :)
Bardzo bym chcial zobaczyc Cracovie w systemie 4-4-2 ... Wydaje mi sie ze Jedrisiek majac wsparcie w ataku dalby druzynie duzo wiecej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)