Leszeczek słyszał (czytał). Piotrek wie, Estimado Professor ;)
-
-
Radosław Kanach - Podkarpackie odkrycie :)
[quote='sterby' pid='1299574' dateline='1516029046']
Leszeczek słyszał (czytał). Piotrek wie, Estimado Professor ;)
[/quote]
Nic doda ująć ;)
na przykładzie Kapustki, można również zobaczyć, jak ten biznes się kręci
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/732066/koniec-sporu-cracovii-i-tarnovii-ws-bartosza-kapustki-kluby-zawarly-satysfakcjon
do sądu latali, konferencje prasowe zwoływali, też Kucharski ze swoim 10%, a na końcu napisali wspólnie :
"Tym samym oba kluby udowodniły i dały doskonały przykład tego, jak ważnym narzędziem w sporcie jest dialog i chęć obopólnej współpracy między klubami w każdym aspekcie ich funkcjonowania. Podobnie jak kibice Pasów i Tovii darzą się wzajemną sympatią, tak oba kluby liczą na bardzo dobre relacje w przyszłości i jednocześnie deklarują, że są otwarte na dalszą owocną współpracę. MKS Cracovia SSA i MKS Tarnovia żywią głęboką nadzieję, że już niebawem polska piłka nożna doczeka się kolejnych talentów na miarę Mateusza Klicha czy Bartosza Kapustki"
Nie wiem jak, ale się dogadali. W tym biznesie o to chodzi każdy grał tutaj o swoje. Sympatia, ze hej ;)
W zadzierzgnięciu owej sympatii pomógł nieco sąd :D
Ale jeden zawodnik od nich który był już u nas poszedł do psów.
a wracając do tematu wydaje mi się, że na zdjęciach z dzisiejszego treningu widzę Radka
czy może ktoś potwierdzić?
Z tego co wiem to jeszcze z juniorami.
[quote='piotrek67' pid='1299629' dateline='1516036073']
Z tego co wiem to jeszcze z juniorami.
[/quote]
Jest na zdjęciu i filmiku więc trenował z pierwszą drużyną. Zna ktoś szczegóły?
czyli powrócił, i bardzo dobrze :)
Z tego co ja widze to w tej drugiej grupie odstrzelonych z Deleu,Stebleckim i Malarczykiem przecież rezerwy nie ma .
No ale i tak to awans z CLJ do "poczekalni" ;)
ma się to oko ;)
NO !
Dobre wieści -od jutra Radek wraca do 1 drużyny a Robert Ożóg kolejny zdolny chłopak ma powoli zaczynać treningi po kontuzji choć trochę wody upłynie nim dojdzie do siebie.
Czyli co? Kontrakt przedłużony?
Szczegółów jeszcze nie znam ale najważniejsze jest pozytywne zakończenie tej sprawy ,ważne że chłopak wraca do porządnych treningów i będzie miał okazje się wykazać z korzyścią dla siebie i dla Klubu mam nadzieje.Teraz potrzebuje spokoju aby mógł normalnie trenować .
No to jak potrzebuje spokoju to nic innego jak trzeba zamknąć wątek ;) żarcik ;) niech trenuje i niechbudowadnia że zasługuje na mega kontrakt.
Koniec banicji reprezentanta Polski. Radosław Kanach wrócił do łask
Radosław Kanach wrócił do łask Michała Probierza. 19-letni pomocnik był odsunięty od pierwszej drużyny Cracovii, ponieważ nie chciał przedłużyć kontraktu z klubem, ale doszło do zbliżenia stanowisk i banicja reprezentanta Polski dobiegła końca.
Pytany o nieobecność juniorskiego reprezentanta Polski, trener Probierz zasłaniał się tym, że Kanach i Sylwester Lusiusz, którego w tym samym czasie też odesłał do drużyny juniorów, zaniedbują obowiązek szkolny: - Będą trenować i grać z juniorami, bo zaniedbują pewne obowiązki. Jesteśmy też wychowawcami.
Tymczasem Kanach okazał się być jednym z lepszych uczniów w krakowskim SMS-ie i otrzymał stypendium Prezesa Rady Ministrów. Dopiero pod koniec rundy jesiennej wyszło na jaw, co tak naprawdę stało za drastyczną decyzją o zahamowaniu rozwoju reprezentanta Polski U-19. Trener Probierz przestał ukrywać i mówił o tym wprost, że Kanach nie ma szans na powrót do pierwszej drużyny, dopóki nie przedłuży wygasającego w czerwcu 2019 roku kontraktu z klubem
19-latek znów trenuje z pierwszym zespołem Cracovii, a rozmowy o przedłużeniu jego kontraktu nabrały tempa i doszło do zbliżenia stanowisk. Wszystko wskazuje na to, że Kanach zwiążę się z Pasami wieloletnią umową i w rundzie wiosennej będzie mógł walczyć o miejsce w składzie.
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/732291/koniec-banicji-reprezentanta-polski-radoslaw-kanach-wrocil-do-lask
A jednak dało się ? Lepiej póżno niż wcale .
Poprawił oceny w szkole i dlatego wrócił do pierwszej drużyny .
- Edytowany
Można powiedzieć, że przysiadł do matmy, odrobił lekcje i wraca ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)