Jeszcze jedno zastrzeżenie o którym wczoraj zapomniałem to że każde podanie chciał grać do Mihalika. Bo koledzy. Niby fajnie że chciał mu dopomóc jak inni mu nie podawali w innych spotkaniach ale nie może przedkładać interesu Mihalika ponad interesu drużyny
-
-
Milan Dimun - witamy!
Może i tak, ale prawie za każdym razem mu to wychodziło. A może jest tak, że nie tyle koledzy (to też), ale po prostu razem ćwiczą na treningach, zwłaszcza jak są (byli) w odstawce?
28 dni później
coraz bardziej podoba mi się Dimun. Przy pierwszym dzisiejszym golu, to jest jego podanie do Piątka. Dużo walczy, wychodzi do piłek, bierze się za rozegranie, walczy w powietrzu. Nigdy bym nie przypuszczał, ze będę z niego zadowolony po licznych meczach w rezerwach. Zaczyna się ten chłopak "spłacać" ;) Już w Zabrzu widać było, ze idzie do przodu. Naprawdę super.
A Filipiak już dawno widział w nim potencjał - ma chłop oko do kopaczy. Na skauta powinien iść
Janusz już dawno jest skautem i to prawda że to jego ulubieniec po Budziku tylko skąd to się wzięło?
Bo Milan gra twardo,agresywnie ,walczy do upadłego mimo trochę swojej surowości technicznej.
Ja też lubie takie historie -z takiego niby drewienka coś wyskrobać choćby średniego ale jednak solidnego :)
Nie wiem czy pamiętacie ale mniej więcej wtedy jak był sprowadzany to trener Zieliński mówił ze to melodia przyszłości i być może będzie tak ze gość zacznie grać a jego juz nie będzie w klubie. Pana Jacka nie ma w klubie wiec fajnie jakby się sprawdziło ze będzie grać :)
Wiadomo że tak bo młody a on młodymi gardzi. Przekroczysz granicę 25 to może zacząć grać. Nawet jakby był to Messi czy Owen to kariera przy Zielińskim złamana
Jak to zrobił xyzKSC, że polubił dwa razy jeden post iana? :D
- Edytowany
Musze sobie oglądnąć pierwszą połowę wczorajszego meczu , jeśli Dimun zagrał tak dobrze jak piszą Koledzy to szykuje się nam ostra walka o miejsce w drugiej linii . I dobrze , im więcej kandydatów tym wyższy poziom gry .
Nasze nowe objawienie -Milan trzymam kciuki ! :)
Milan Dimun: Staram się być zawsze lepszym.
- Treningi są ciężkie, wiemy jednak, że musimy się przykładać podczas zajęć, żeby być dobrze przygotowanymi do wiosny - pomocnik Cracovii Milan Dimun opowiedział nam dzisiaj o okresie przygotowawczym.
- Jak podsumowałbyś wczorajszy sparing z Zagłębiem Sosnowiec?
- Zremisowaliśmy 2:2, jest więc nam trochę szkoda, że nie udało się wygrać tego spotkania. Cieszymy się, że mogliśmy zagrać ten sparing, ponieważ w okresie przygotowawczym ważne jest, by grać mecze również na większym zmęczeniu.
- W tym tygodniu dobiegną końca przygotowania w Krakowie. Dobrze przepracowaliście ten czas?
- Tak. Treningi są ciężkie, wiemy jednak, że musimy się przykładać podczas zajęć, żeby być dobrze przygotowanymi do wiosny.
- W Turcji czeka was druga część przygotowań. Jesteście gotowi?
- Jasne! W Turcji również będziemy trenować na większych obciążeniach. Będziemy mieć jednak świetne warunki, więc na pewno wyjdzie nam to wiosną na dobre.
- Jesień zakończyłeś bardzo udanym występem, pewnie więc jest to dla ciebie dodatkowa motywacja, by ciężko pracować tej zimy?
- Cieszę się, że udało mi się dobrze zakończyć jesień, myślę jednak, że żadna dodatkowa motywacja nie jest potrzebna. Cały czas ciężko pracuję i staram się być zawsze lepszym.
https://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/milan_dimun_staram_sie_byc_zawsze_lepszym
[quote='lambadia' pid='1300176' dateline='1516258147']
Jak to zrobił xyzKSC, że polubił dwa razy jeden post iana? :D
[/quote]
Błąd Matrixa ;)
37 dni później
Dajesz radę!
Niedocenialem Cię , dziś zagrałeś bardzo solidnie .
W odbiorze bezbłędny, w ataku dużo do poprawy.
wrzuca ze stalych fragmentow :)
W kolejnych meczach , gdy drużyna będzie ustawiona bardziej defensywnie partnerem Miro może być Milan , w wariancie bardziej ofensywnym Szymon .
Dobry mecz! Aczkolwiek sytuacja z 1 minuty i jakby niezgoda trafił to była by twoja bramka. Od poczatku bedziesz skoncentrowany i bedzie dobrze. Wydaje mi sie ze blad w pierwszych minutach przez to ze wyszedł obsrany a jak zobaczył ze nie ma sie czego bać takiej cwelki to juz grał bez konpleksów i bardzo dobrze :).
Kozak
Naprawdę widać progres w grze!
Oby tak dalej!
Widać współpraca z MP mu posłużyła .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)