Na 100 lecie Legia zamówiła sobie tekst monograficzne w Do Rzeczy Historia i Gazecie Polskiej. Myślę że dobrym pomysłem byłoby coś takiego zrobić na nasze 110 lecie. Tylko bardzo proszę nie w GóW i Polityce. Takie gazetowe monografie poczyta wielu więcej kibiców.
Druga moja propozycja, zrobić na meczu ze Spartą w Arenie-hokejowe obchody 110 lecia.
-
-
110 lecie Cracovii-pomysły, imprezy
A czym GłuP i Od Rzeczy są lepsze od "GóW" i Polityki?
Fajnie byłoby zorganizować sparing z klasowa drużyna
Nie ma czasu na sparing. Wypadałoby jednak przy okazji cos po promować najstarszy istniejący klub w Polsce. Powodów i okazji znajdzie sie sporo.
zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> coś takiego zrobić na nasze 110 lecie. Tylko
> bardzo proszę nie w GóW i Polityce. Takie
Czemu łączysz swoje bieżące sympatie polityczne z Cracovią? Polityka to pomyje, co Cracovia ma z tym wspólnego?
Cthulhu Napisał(a):
> zubereg Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > coś takiego zrobić na nasze 110 lecie. Tylko
> > bardzo proszę nie w GóW i Polityce. Takie
>
> Czemu łączysz swoje bieżące sympatie
> polityczne z Cracovią? Polityka to pomyje, co
> Cracovia ma z tym wspólnego?
Jest spora ilość ludzi bardzo zaangażowanych politycznie , niestety część z nich przesadza i nawet do pogody miesza politykę.
zubereg Napisał(a):
> Na 100 lecie Legia zamówiła sobie tekst
> monograficzne w Do Rzeczy Historia i Gazecie
> Polskiej. Myślę że dobrym pomysłem byłoby
> coś takiego zrobić na nasze 110 lecie. [b]Tylko
> bardzo proszę nie w GóW i Polityce[/b]. Takie
> gazetowe monografie poczyta wielu więcej
> kibiców.
Dlaczego nie? Prawdę i dobrą nowinę należy głosić wśród dzikich i ludożerców. :D
Po co sparing, jak mamy puchary?
Ja mam pomysł, żeby na 110lecie klubu w sekcjach piłka nożna, głos z trybun i hokej nie wrzucać tematów bagiennych, tj. politycznych.
Jest hyde park, a w nim kilka tematów od politycznych przepychanek.
Na 110 lecie marzyło mi się aby Cracovia zagrała towarzyski mecz z jakimś słynnym klubem z Bałkanów albo Ameryki płd ;) Do tego wieczorem jakieś piro na Wawelu i bulwarach pod Jubilatem plus dron i filmik na YT https://youtu.be/mGfI51kkk9I ;)
Cracovia 13 czerwiec 1906 Jordana Park
[img]http://i579.photobucket.com/albums/ss238/tomeyk/Moj%20Krakow/IMGP0659.jpg[/img]
Myślę, że za stosowną opłatą przerobiliby ten napis na "Kraków to stolica Polski, perła ukryta we mgle".
Ale jakby miało się nie zmieścić, to wystarczy "Wisła to stara k..."
Jakby okazało się że nie będzie to jakiś klub z Bałkanów lub Ameryki płd to Viktoria Zizkov :) a i z tym Wawelem gdyby nie wyszło to np taki filmik pamiątkowy z szczęśliwymi momentami na murawie i trybunach(koniecznie z elementami treningu noworocznego) okraszony dobrą nutką https://youtu.be/6SkQ9p5mEQA :D Fajny wątek :)
z Wawelem to można zagrać jakby nie wyszło nic innego
dddarek Napisał(a):
> http://i579.photobucket.com/albums/ss238/tomeyk/Mo
> j%20Krakow/IMGP0659.jpg
>
> Myślę, że za stosowną opłatą przerobiliby
> ten napis na "Kraków to stolica Polski, perła
> ukryta we mgle".
>
> Ale jakby miało się nie zmieścić, to wystarczy
> "Wisła to stara k..."
Najlepsze jest najprostsze i zrozumiałe dla wszystkich : CRACOVIA PANY
Rodzinny piknik w okolicach 13 czerwca, z jakimś koncertem kiełbasą i %
Meczu nie potrzeba z tej okazji - ze zrozumialych wzgledow.
Grill dla kibicow bylby fajny - taki otwarty dzien , gdzie mozna zajrzec tu i tam na stadionie :)
Pomysł z piknikiem wydaje się świetny, natomiast jeśli miałby być otwarty... hmm... z pewnością musiała by być autoryzacja osób, które by wchodziły, nikt nie chce, aby kilku nierozsądnych osób z gorszej strony błoń miało możliwość spowodowania zagrożenia
dddarek Napisał(a):
> Myślę, że za stosowną opłatą przerobiliby
> ten napis na "Kraków to stolica Polski, perła
> ukryta we mgle".
>
> Ale jakby miało się nie zmieścić, to wystarczy
> "Wisła to stara k..."
Ddarek, rozwaliłś mnie tym postem ! :D Doskonałe ! (:P) Popłakałem się ze śmiechu, moje dzieci też ! >:D< Post roku ! :)-D
Jęsli sparing to najlepiej z San Lorenzo de Almagro
A czy sparing z Wolfsburgiem przepadł z naszej winy?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)