Sam odpowiedziałeś sobie na pytanie.Jeśli będzie trenował i jeśli będzie mu się chciało.Nie wierzę że będzie wzmocnieniem wraz ze Szczepaniakiem.
-
-
Mateusz Szczepaniak - witamy w Cracovii!
Mateusz masz coś do udowodnienia, liczę, że wykorzystasz szansę. :)
Oczywiście Szczepaniak mógłby zagrać z Pogonią ale na pozycji najbardziej wysuniętego napastnika, a nie bocznego pomocnika. Gdy bowiem Szczepaniak grał na boku pomocy to czuł się nieswojo bo nie było to jego miejsce.
Wystawienie Szczepaniaka to ryzyko ale w naszej trudnej sytuacji na bezrybiu i rak rybą.
A wybór między Szczepaniakiem a Piszczkiem zdecydowanie wypada na korzyść tego pierwszego. Wszak w porównaniu z tym ostatnim - Szczepaniak dysponuje jako taką techniką i mimo wszystko większym doświadczeniem, nie mówiąc już o tym, że jest szybszy.
Czasami trzeba wybierać między mniejszym a większym złem.
Wątpię żeby Probierz zdecydował się wystawić od pierwszej minuty zawodnika który wogole nie przepracował z drużyną okresu przygotowawczego nie zagrał od ponad 2 miesiecy żadnego spotkania co oczywiście nie zmienia rzeczy ze oim zdaniem jest w tej chwili pierwszym wyborem jesli chodzi o napastnika
- Edytowany
Zorrilla dostał całą drugą połowę w Poznaniu 12 dni po podpisaniu kontraktu (poprzednio grał w maju), Cornel Râpă zagrał z marszu (pewnie nawet imion kolegów nie znał), podobnie jak Fink rok temu. Zobaczymy jak będzie.
Tak czy inaczej dziwnie jak Probierz chce straszyć ligę zawodnikiem, którego samo odstrzelił w ramach budowania nowego lepszego zespołu.
20 dni później
Dzięki za grę Mateusz..Według mnie byłeś jednym z lepszych zawodników. Nie strzelałeś, ale walczyłeś..Będę Cię bardzo miło wspominał..Powodzenia
Zapamiętałem go z pudła w derbach gdzie trzeba było trafić z metra (tak na moją sklerozę). Spodziewałem się więcej. Kolejny zawodnik którego korpo wyleczyło z gry w piłkę.
Szkoda, ale takie jest życie piłkarza. Nie grasz dobrze, idziesz dalej. Powodzenia!
Powodzenia w dalszej karierze Mateusz!
Dzięki i powodzenia
[quote='quentin' pid='1335583' dateline='1535746792']
Zapamiętałem go z pudła w derbach gdzie trzeba było trafić z metra (tak na moją sklerozę). Spodziewałem się więcej. Kolejny zawodnik którego korpo wyleczyło z gry w piłkę.
[/quote]
Zaraz wyleczyło. W Miedzi okaże się pewnie, że jak na poziom ekstraklasy coś tam umie kopnąć.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)