Fajnie by było zdobyć ten puchar. Brakuje go w naszej 110 letniej historii. Sam udział w finale i porażka w nim, to będzie ogromny niedosyt.
-
-
Nowy sezon 2016/2017 - nadzieje i oczekiwania
Ja mam tylko nadzieję że uzbieramy 18 meczową przed rozpoczęciem sezonu bez różnych przedszkolaków i statystów oraz że pojedziemy na profesjonalnie zorganizowany obóz bez różnych niespodzianek choć już wiadomo że Gniewino odpadło.
Obóz przygotowawczy w Trzebnicy, a na nim 2 sparingi
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/w_drugiej_polowie_czerwca_oboz_przygotowawczy
8 dni później
https://t.co/32CA0e3F9J
Zaczynamy u siebie z Piastem. Derby w 4 kolejce u nas.
Mam nadzieję, że w nadchodzącym sezonie po prostu potwierdzimy, że to 4 miejsce to nie był przypadek. Nie da się ukryć, że aktualna pozycja w tabeli była wypadkową kilku czynników, między innymi życiowej formy Rakelsa i Cetnarskiego, objawienia talentów Kapustki i Dąbrowskiego oraz świetnej pracy Jacka Zielińskiego.
Cieszy mnie między innymi polityka transferowa, dzięki której w końcu możemy walczyć o regularne miejsca w pierwszej 8. Życzyłbym sobie, żeby dało się skompletować kadrę, dzięki której w przypadku wypadnięcia jednego zawodnika z pierwszej jedenastki, będzie można go zastąpić równie dobrym zawodnikiem. W rundzie wiosennej można było zobaczyć, że w przypadku kontuzji czy pauzowania za kartki ta gra się ewidentnie nie kleiła. Moim cichym marzeniem jest uniknięcie tzw. eurowpierdolu i odpadnięcie z eliminacji LE jedynie z jakąś dobrą drużyną(oczywiście najlepiej byłoby awansować do fazy grupowej:D)
5 dni później
wiadomo kiedy wystartuje sprzedaż karnetów?
Mam nadzieję , że wreszcie wszystko pójdzie zgodnie z planem .
hank Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mam nadzieję , że wreszcie wszystko pójdzie
> zgodnie z planem .
Naszym, czy Filipiaka?
Generała oczywiście, jeszcze by tego brakowało, by urzeczywistniać chore zachcianki forumowiczów.
czyli przedluzanie karnetow owszem, ale dopiero za 5 tygodni :)
ps. przez internet sie ma rozumiec
4 dni później
[img]http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/files_pl/file_153323/IMG_8147.JPG[/img]
... nasza perła i perełka na dzisiejszym treningu - powodzenia w nowym sezonie !
Pana trenera zwolnia jesli nie uda sie Cracovii awansowac do pucharow w nowym sezonie, prawda?
Na zgrupowaniu Cracovia rozegra trzy spotkania. Pierwsze spotkanie z III ligowym Piast Żmigród. Następnie sparing z Żiliną (sparing w Opolu) a ostatni sparing w drodze powrotnej z Ruchem (spotkanie w Rybniku-Kamieniu)
msz1985 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pana trenera zwolnia jesli nie uda sie Cracovii
> awansowac do pucharow w nowym sezonie, prawda?
bo?
To chyba mniej prawdopodobne od potrójnej korony ;).
Na razie początek na sezonu niemal wymarzony.
- Sensowne transfery przed rozpoczęciem przygotowań (z nadziejami na kolejne)
- Podstawowi zawodnicy zdrowi
- Kapi szaleje na Euro (a może być jeszcze lepiej)
Ja życzę sobie stabilizacji w czołówce i walki o coś istotnego do końca sezonu (podium i/lub PP).
Chciałbym co najmniej 3000 sprzedanych karnetów, drugiej rundy w pucharach, miejsca na pudle i co najmniej półfinału w pucharze Polski, oczywiście przy dobrym losowaniu.
Chcialbym sie mylic, ale po obecnych transferach bedziemy walczyc o srodek tabeli, chyba ze powtorzymy passe z ubieglej jesieni, albo sprowadzeni zawodnicy to prze super koty w worku
W najbliższą sobotę: 18 czerwca, 17:00, Cracovia - Piast Żmigród (w Trzebnicy),
Zeszłoroczna kadra na obóz letni była o wiele lepsza - ale to tylko moja opinia
Szuwarku uzasadnij w czym była lepsza bo nie łapię :)
We wzroście , wadze, ilości juniorów, wartości wg. Transfermarktu ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)