Komentarz z C+:
No ja mam tylko jedno pytanie. Jak oni to wnoszą?
-
-
(WIKTORIA)Cracovia-Lechia 2 : 0
Coś pięknego. Aż szkoda, że nie mogę być...
napinacz- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Izbik po alko nerwy puszczaja, ale za to latwiej o
> niekontrolowany zawal serducha hahhaha
...co ma byc to bedzie :) ale nerwy za duze by ogladac.... Ciekawy jestem czy Ty dajesz rade tam w Irlandii ogladac na zywo Naszych ?
PS;
Myslisz nad wyjazdem do Szwecji na hokej we Wrzesniu ?
Tak mysle i raczej ogarne wszystkie TRZYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!
To bedziemy w kontakcie na PW . Lece do Szwecji na 90% z tym samym kumplem co bylem w Tilburgu.
Bilety sa w bardzo dobrej cenie teraz - okolo 80 funtow w dwie strony do Sztokholmu . Widze ,ze popiszemy troche by ogarnac ten sam wylot i pociag/autobus razem z noclegiem :)
Niech ten mecz sie juz skonczy !!!
BRAWO!!!
brAWa!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wielkie brawa! Sezon wspaniały :)
BRAWO!!!! :)
Brawa ! Szkoda tylko tego podium :(
Mecze w Pucharze 30.07 i 07.08 .....mam nadzieje ,ze blisko Anglii to i ten wyjazd ogarne !
....moja kobitka miala by przechlapane :D
Cracovia Pany ;-)
[b][color=#FF0000]CHWAŁA CRACOVII !!![/color][/b]
(WIKTORIA)
Pije!
Dziś oglądałem jeden z najlepszych meczy tego sezonu.
Co tu można napisać po takim meczu i po takim sezonie? Po prostu wielkie podziękowania dla chłopaków, dla całego sztabu szkoleniowego. Szkoda tego trzeciego miejsca i oczywiście niedosyt jest, ale do nikogo pretensji mieć nie można, sezon fantastyczny. Aż się wzruszyłem na koniec jak było Que sera sera (ps. w przyszłym sezonie liczę że zamienimy dalszy tekst i będzie - mistrzostwo ma ;) )
O szczęście niepojęte!
Niech będzie pochwalona Boska Cracovia!!!
Mielismy wygrac i wygralismy. Super mecz, brawa dla wszystkich pilkarzy ...
Dziś Bartek pokazał Mili, ile ich piłkarsko dzieli
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)